MAC & Sephora - 7 тема

• 38 993
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • София
покупката беше октомври от бг магазин.
Кой е този магазин?  Rolling Eyes

Имах смс от Сефора за някакви техни блогбъстери, и намаления т.н. Някой знае ли повече подробности и само за 23-ти ли важеше?

# 421
много мразя да се разправям и да връщам - знам, че не е правилно, но факт  Embarassed
убива ми се цялата радост и намразвам продукта, спирам да ползвам и оригинален такъв   Twisted Evil

Лу, благодаря и на теб за мнението!   bouquet

# 422
За продажба е има го навсякъде по международните сайтове.
Ще трябва да си купила цяла колекция за да подарят сет за 68 лв. Пък и той дойде в България преди дни.
Мини сенките са само за подаръци да и този път са подарък към спиралата.

мммммда, купих си цялата колекция, така е.

# 423
Днес бях в Сефора и имат нови коледни комплекти.Има на Benefit,но на мен лично не ми харесаха,продуктите включени в тях,на Urban Decay има доста палитри(Smoked,Naked,Vice),на Sephora има много комплекти,на Lancome има комплект,на Make up for ever една малка палитра и още няколко продукти и др.   Simple Smile

# 424
много мразя да се разправям и да връщам - знам, че не е правилно, но факт  Embarassed
убива ми се цялата радост и намразвам продукта, спирам да ползвам и оригинален такъв   Twisted Evil

И аз се чудя дали да не пробвам с някой продукт на MAC от еnzo Thinking От ружовете имаха голям избор по едно време.
Поръчвала съм много пъти бяла козметика на Juvena, шампоани, маски, стилизиращи неща на Лореал и Тиджи, 3 парфюма и други дреболии и всичко до сега е било 100% оригинално.

# 425

И аз се чудя дали да не пробвам с някой продукт на MAC от еnzo Thinking От ружовете имаха голям избор по едно време.
Поръчвала съм много пъти бяла козметика на Juvena, шампоани, маски, стилизиращи неща на Лореал и Тиджи, 3 парфюма и други дреболии и всичко до сега е било 100% оригинално.

Аз съм поръчвала от enzo сенки, ружове и cream color base на MAC, всичко изглежда абсолютно редовно и идентично с продуктите ми, купени от магазин  Peace

# 426
  • в 1001-та нощ

не си казала да ти донеса на живо да видиш - имам 5-6 сенки  Peace истински са  Blush

# 427
 Hug Aко си харесам някой цвят ще поръчам. Цените им са доста изгодни. А и до сега от сайта са били много коректни и като цяло съм много доволна и от качеството на продуктите и от обслужването.

# 428
На кое казвате "сянка" при сенките?

# 429
  • USA, Steak State
На сенки в единствено число. Simple Smile

# 430
  • Пловдив
Момичета,четката на Мак 187 Duo fibre brush подходяща ли за пудра на прах?

# 431
Да Peace Става за почти всичко: скинфиниши, хайлайтери, пудри, бронзант....за всичко я ползвам освен за фдт Grinning

Но ето тази четка на Саманта се оказа просто уникална за поставяне на Prep+Prime
Скрит текст:

# 432
Става за всичко, много добра четка е. Heart Eyes

# 433
Днес бях в Сефора и имат нови коледни комплекти.Има на Benefit,но на мен лично не ми харесаха,продуктите включени в тях,на Urban Decay има доста палитри(Smoked,Naked,Vice),на Sephora има много комплекти,на Lancome има комплект,на Make up for ever една малка палитра и още няколко продукти и др.   Simple Smile
На каква цена е Smoked Palette в Сефора?

# 434
  • Пловдив
Значи и 187 влиза в списъка,с каква цена е? Peace
За руж кой номер да взема? Или кабуки? Знам ,че е ужасно  да ви питам за такива неща,но като пусна търсачката установявам,че една и съща четка се ползва за пет различни неща и се обърквам.За това моля да ме извините Hug

Общи условия

Активация на акаунт