MAC & Sephora - 7 тема

• 38 988
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Значи и 187 влиза в списъка,с каква цена е? Peace
За руж кой номер да взема? Или кабуки? Знам ,че е ужасно  да ви питам за такива неща,но като пусна търсачката установявам,че една и съща четка се ползва за пет различни неща и се обърквам.За това моля да ме извините Hug
В България за жалост върви към стотарка  Crazy
За руж кабуки е прекалено голямо. Най-добре 168

# 436
Днес бях в Сефора и имат нови коледни комплекти.Има на Benefit,но на мен лично не ми харесаха,продуктите включени в тях,на Urban Decay има доста палитри(Smoked,Naked,Vice),на Sephora има много комплекти,на Lancome има комплект,на Make up for ever една малка палитра и още няколко продукти и др.   Simple Smile
На каква цена е Smoked Palette в Сефора?

85 лв  Peace

# 437
На сенки в единствено число. Simple Smile

Благодаря  Hug

# 438
  • Sofia
Момичета, глитърите на MAC могат ли да се нанасят върху сенки или е по-добре направо върху базата за сенки? Как точно се осигурява "залепването" им върху кожата? Нося контактни лещи и се чудя дали ще бъде безопасно да ги ползвам?  newsm78

# 439
Трябва им нещо на което да залепнат. Аз ги слагам в/у гланц за устни или просто в/у сенките за ефект златен прашец.
По принцип на самите опаковки си пише, че не стават за очи. Всеки го прави на собствена отговорност. Да те предупредя, че много боли ако ти попадне глитър под лещата.

# 440
Ето едно клипче, където според мен от 03:30 нататък добре се вижда ефекта на метеоритите.
http://www.youtube.com/watch?v=EFaDX5UCQHw
НО аз съм си харесала 02 от перлите, а от нейкид палитрите си мисля за първата, цветовете са доста по-топли.

# 441
  • Sofia
Благдаря ти, Жаки! Тъкмо се чудех какво точно има предвид Temptalia, че не са "eye safe", след като виждам, че предимно се ползват на очи. Явно трябва да се внимава много.

Да се похваля, че вчера за пръв път поръчах мостри на MAC, взех си червила Amorous и Captive, Painterly Paint Pot, Naked пигмент, Truth & Light Magically Cool Liquid Powder. Не че имам нужда от тях, но темата ми влияе... След толкова добри отзиви - не издържах.  Embarassed Wink

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 14:16 от Anjieee

# 442
Ако носиш лещи постоянно дори те съветвам изобщо да не си ги слагаш на очите.
Аз слагам цветни лещи без диоптри и то за много малко. Влизало ми е много често глитър под лещата и усещането е просто ужасно. То дори на очи без лещи си е гадничко.

# 443
Kaк 100-на лева,това е прекалено.Цената на 187 е $42. В търсене съм на лип бръш,някакви впечатления за 316,318 или четка от друг бранд?

# 444
В България и в повечето европейски държави цените са други.
И двете четки за устни са добри, но от който и друг бранд да си вземеш нямат кой знае каква разлика.

# 445
Аз днес след голямо оглеждане на четките на Мас просто тотално се влюбих в 109. Струва 58 лв. и ще си я взема за много неща. Отдавна я заглеждам и днес реших че ми трябва наистина. Първо обаче ще поръчам Японката на Нарс за руж, след като получа Пучи за Герлен.

За руж на Мас много добра е 168. Heart Eyes Наистина много добра.

Днес видях в Сефора коледния им комплект четки Collector's Edition Premium I.T. Brush Set, който ми изглежда страхотно. Цената е доста сериозна обаче, а не знам качеството на четките.

Шанел също са пуснали своя сет с мини четки с цена от 175 лв. Четките не приличат на нищо. Whistling Абсолютни смешници! Crazy Аз съм страшен фен на марката, но това си е циркаджийска работа.

# 446
Много е хубава, защото е плътна, мека и достатъчно малка за да работя с нея бързо, лесно, удобно и качествено. Аз държа страшно много на бързата работа в грима, особено сутрин преди работа и не обичам да прехврълям през ръцете си безброй четки с различна големина за различните продукти. Обичам изпипан грим и с тази четка мисля, че ще се улесня максимално.
Страшно харесвам и мисля и 138 Мас, но тя е супер скъпа и този път я нямаше или просто аз не я видях.

Моля те разкажи ми повече за Японката на Нарс, защото само ти май я имаш и знам че ти е любима.

Ел, поста ти изчезна не го виждам.

# 447
  • София
Денси, изтрих ги, защото после схванах, че още не си си я взела, но въпреки това си описа четката идеално  Hug Благодаря ти   bouquet На мен ми е много симпатична  Embarassed Мисля за контуриране да я ползвам  Thinking
За четката на Нарс - не мога да описвам четки добре  Confused Използвала съм я само за руж и наистина ми е много любима. Доста мека, загребва продукта идеално, сякаш точно колкото ти е необходимо, много добре пасва на лицето. Идеално прелива и разпределя. До сега няма нито едно паднало косъмче. Ще я донеса на следващата среща  Whistling

# 448
Благодаря много, но аз сигурно ще съм я поръчала дотогава. Само чакам успешно да пристигне Пучи, за да поръчам от същия продавач. Не посмях заедно.

# 449
  • София
Колко ще ти излезна от този продавач, ако е удобно да попитам?

Общи условия

Активация на акаунт