MAC & Sephora - 7 тема

• 38 981
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Не точно, защото цветовете на тази палитра са само матови Peace

# 466
# 467
Матовата Naked според мен щеше да е страхотна, ако бяха сложили още един-два междинни цвята, а не светло, светло, светло и накрая черно. Иначе напоследък адски ми се носи мат и имаше шансове много да ме зарадва, но уви...  Confused

# 468
Момичета, видях, че на 29.11 ще има 15% отстъпка на всичко в Сефора с талон от Космополитън.

# 469
  • София
На мен ми харесва малкия вариант на Нейкид, напоследък все по-често посягам към матовите сенки, много по-подходящи са за дневен грим.

Ето хубави снимки Simple Smile
http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-basics-eyeshadow-pale … w-photos-swatches

# 470
Аз не видях талон в новия Cosmopolitan.

# 471
  • Пловдив
Матовата Naked според мен щеше да е страхотна, ако бяха сложили още един-два междинни цвята, а не светло, светло, светло и накрая черно. Иначе напоследък адски ми се носи мат и имаше шансове много да ме зарадва, но уви...  Confused
И аз си помислих същото още щом я видях...

# 472
Ето нова палитра от Urban Decay

Харесва ми.Максимално изчистена. Peace
На мен ми харесва също много матовата палитра.

Също така напълно изненадващо за мен много харесах коледния компект на Too Faced. Палитрата със сенките може да се мърда и да се държи в ръка, като художниците, което страшно ме улеснява. Бронзърите, ружовете, хайлайтъра и базата за сенки също са в пълни размери и са много хубави. За 95 лв. получаваш всичко от което реално имаш нужда вк. и четка.
Имам много гримове и не ми трябва въобще, но откакто го разгледах хубаво все за този комплект мисля. Blush
А това инфо за намалението никак не ми помага да отхвърля ненужните мисли. Mr. Green
Та има ли сега талон в Космо или не? Whistling

# 473
  • София
Lancome In Love Collection – Spring 2013 Лично аз съм изключително разочарована  ooooh!

# 474
Lancome In Love Collection – Spring 2013 Лично аз съм изключително разочарована  ooooh!
Хммм, доста постно, наистина!  Thinking

# 475
  • Бургас
Densi определено коледната палитра на Too Faced си заслужава от както я имам всеки ден съм с нея, е има само 2 мат цвята, всичко друго е блестящо от сенките, но като трайност и без базата са супер и са наситени достатъчно според моите стандарти . Ружчетата и бронзърите също ми харесват особено , че не са в оранжевата гама ( бронзърите) , хайлайтъра можеше да е малко по- фин, но пак се получава готин ефект. Подариха ми база за устни и някакво хидратиращо цветно кремче с фактор, но все още не съм ги пробвала. А  и четката също може да ти свърши работа ако нямаш друга особено като си на път.

# 476
База за устни?

На моите трудно се задържа червило, независимо какво - та ми светна лампичката за интерес Simple Smile

# 477
База за устни?

На моите трудно се задържа червило, независимо какво - та ми светна лампичката за интерес Simple Smile
Да страхотна е тази на Мас. просто страхотна! Heart Eyes Струва към 30 лв. и безцветна в дълга гилза като серумите за устни на Диор.

Densi определено коледната палитра на Too Faced си заслужава от както я имам всеки ден съм с нея, е има само 2 мат цвята, всичко друго е блестящо от сенките, но като трайност и без базата са супер и са наситени достатъчно според моите стандарти . Ружчетата и бронзърите също ми харесват особено , че не са в оранжевата гама ( бронзърите) , хайлайтъра можеше да е малко по- фин, но пак се получава готин ефект. Подариха ми база за устни и някакво хидратиращо цветно кремче с фактор, но все още не съм ги пробвала. А  и четката също може да ти свърши работа ако нямаш друга особено като си на път.
Видях я аз, че сенките са със страхотно качество. Heart Eyes Знаете, че много често в коледните сетове качеството на продуктите  е доста занижено, за да се покрият разходите за много уж подаръци.  мас са типичен пример затова.
И това че така сладко се вадят и двете палитри и се държат много ме впечатли. Писнало ми е да влача големите кутии на UD.

# 478
  • София
О, Денси, сподели, моля те, за базата за устни на МАК. От два месеца се каня да я купувам, но все не стигам до магазина (как пък го направиха толкова далече тоя мол  Tired ). какво е усещането с нея? Мазно, лепкаво? Овлажнява ли добре?

# 479
  • Бургас
Да база устни на Too Faced , само видях че е безцветна и се нанася като гланц с апликатор е . Като я пробвам ако някои има интерес мога да споделя опита си с нея. На моите устни също трудно се задържа нещо  Grinning, всичко ям и само дълготрайни червила си купувам.
Скрит текст:
така изглежда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт