MAC & Sephora - 7 тема

• 38 365
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
deadly_vesi, мен ме интересува базата за устни на Too Faced.Имам Lip Prime на МАС, но неговата роля по-скоро е да омекоти и изравни повърхността на устните.Не става по-издръжливо червилото с нея.

# 481
  • Бургас
Значи като се прибера се залавям да видя тази база за какво иде реч. Макар че бях чела по блоговете освен за изравняване на устните, спомагала и за по- голяма издържливост и яркост на червилото. Другото което прочетох, че била по- подходяща за глосовете отколкото за червила, но довечера ще я видя тази работа , кое за какво. За МАК праймъра за устни съм чела и друг път да се хвали тука и като имам възможност и път към София ще я погледна, понеже като цяло нося червени, тъмни и ярки червила  Simple Smile, а не обичам моливи за устни.

# 482
  • в 1001-та нощ
Мисля, че densi имаше предвид това:

и аз го мисля Sad

# 483
  • Бургас
аз намирам тази на Мак пък и като вид тази прилича на серумите на Диор.

# 484
  • София
Ето нова палитра от Urban Decay

Ох, добре, че видях сега, че има и такава!!! Hug
Тъкмо оня ден като я гледах в Сефора Нейкид 1, отново си припомних, защо не я купих лятото от Париж. А толкова много я харесвам! Ами, точно защото ми идва много лъскава Нейкид 1, някак си! Thinking Ако в сета имаше за "потушаване" поне 1-2 мата, а те са основно и само "празнични" цветове.
Не съм се и надявала, че ще пуснат мат версия на палитрата.
Това е супер, и сега стискайте палци да я намеря във Флоренция идният уикенд.
Ще се похваля първо на вас! Hug

# 485
Да, тази е базата, която показа deadly_vesi Peace

# 486
kopche, новата Нейкид все още я няма в Италия. Те сега я лансират в Америка... та докато дойде тук има време... Rolling Eyes
Имай предвид също, че не всички Сефори в Италия продават марката. За съжаление нямам идея как е точно във Флоренция... Embarassed
Казвам ти го отсега та да не останеш разочарована и да имаш време да си набележиш други неща за пазар   Mr. Green   bouquet

# 487
  • София
Ако в сета имаше за "потушаване" поне 1-2 мата, а те са основно и само "празнични" цветове.

Ааааа в Naked има точно 2 мата- цветовете Naked и Buck  са мат Mr. Green
Но като цяло съм съгласна, наитина са празнични цветове, но аз си ги нося и ежедневно, стига да не съм на работа(понякога и за там, ама избягвам Blush).
Сега им искам и тази базик палитра Crazy, а и от Smooked още не съм се отказала съвсем, въпреки че имам аналог на повечето цветове...ама май ще се лиша от нея и ще си взема метеоритите само да измисля кои Mr. Green

Препоръчайте ми база за сенки, в момента съм с UD много съм доволна, но е на свършване и в Сефора ми казаха, че не я предлагат самостоятелно.
Бях много доволна от тази на АртДеко, но ми е е неудобна за ползване,а и сега съм с дълги нокти и съвсем, така че искам нещо друго.

# 488
  • София
~Étoile~, HD Eyeshadow Base на NYX (не бурканчетата!). Изглежда така Излиза към 10-12 долара с доставката от ebay. Изключително икономична, лесна за употреба и качествена  Peace

# 489
Честно казано, не знам защо отнасяте Naked 1 към твърде "празничните" палитри.
Да, голяма част от цветовете не са матови, но това не означава, че не може да се постигне красив и не твърде натрапчив ефект.
Аз често използвам палитрата за ежедневен, работен грим. Никога досега не ми се е случвало някой да се загледа в грима ми по какъвто и да било повод.
Просто си зависи от начина на нанасяне.

# 490
аз намирам тази на Мак пък и като вид тази прилича на серумите на Диор.
Точно тази имам предвид. Омекотява, изглажда и на мен ми прави червилото по-трайно.

За мен Нейкид 1 е изключително непразнична палитра. Ходя с нея на работа и не бих се гримирала с никой от цветовете, освен със светлите отпред на окото, за празници.

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 15:35 от densi

# 491
  • София
Зависи от вкуса, разбиранията и работата. Peace
Аз блясъка не го свързвам с работната среда...поне не и моята.

Elle-même   bouquet

# 492
Зависи от вкуса, разбиранията и работата. Peace
Аз блясъка не го свързвам с работната среда...поне не и моята.

Съгласна. Но именно сенките от тази палитра могат да се нанесат и по начин, по който изобщо да не привлечеш вниманието върху лицето си. И позицията, и работната ми среда са достатъчно консервативни и не позволяват никакви волности, така че го твърдя смело и отговорно.

# 493
  • София
kopche, новата Нейкид все още я няма в Италия. Те сега я лансират в Америка... та докато дойде тук има време... Rolling Eyes
Имай предвид също, че не всички Сефори в Италия продават марката. За съжаление нямам идея как е точно във Флоренция... Embarassed
Казвам ти го отсега та да не останеш разочарована и да имаш време да си набележиш други неща за пазар   Mr. Green   bouquet
А, така! И сега, к'во да не се надявам, викаш?! Thinking
Благодаря за инфото ти, все пак! Hug  bouquet
Ако в сета имаше за "потушаване" поне 1-2 мата, а те са основно и само "празнични" цветове.
Ааааа в Naked има точно 2 мата- цветовете Naked и Buck  са мат Mr. Green
Но като цяло съм съгласна, наитина са празнични цветове, но аз си ги нося и ежедневно, стига да не съм на работа(понякога и за там, ама избягвам Blush).
Е, ако си взема нея, ще имам поне 2 мат и няма да съм съвсем капо. Peace

# 494
Ами засега и по блоговете не се "чува" нищо определено кога ще дойде...Сега не знам пък заради Коледа да не я внесат по-рано, ама ти писах все пак за да не се навиеш прекалено много. Инак има и 2те други палитри Naked 1 и 2 и можеш да ги видиш и сравниш на място. А и се намират и коледните лимитирани палитри... Peace

Общи условия

Активация на акаунт