MAC & Sephora - 7 тема

• 38 314
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Плевен
Здравейте Simple Smile Искам да си купя пудра на прах, прочетох ви, че на Шанел е хубава. А за GUERLAIN Les Voilettes Mineral Powder  какво ви е мнението? 
В feelunique има код за 15 % отстъпка и Метеоритите излизат по-малко от 75 лв., Споделям защото гледам,че има много желаещи и мислещи ги Hug

# 572
Каква е цената на Шанел-ската пудра в БГ?

И, къде в Бургас продават Шанел?  Thinking
Мисля, че е 85 лв. Поне Коледната свободна сега струваше точно толкова. Предполагам, че и тези от редовната колекция са по толкова.

нади_миши, аз съм пробвала виолетковата пудра на Герлен, обаче Шанела ми допада много повече. По-хубаво ми прилепва на лицето, има все пак лек цвят и е много по-голямо количество.

# 573
  • София
Момичета, за днес ли беше намалението в Сефора 15% с талон от някое списание, май Космополитън...?

# 574
  • Бургас
В Бургас Шанел има в магазините Мико и Парадокс  Peace, но ако търсите коледната колекция няма я и за 2 поредна година до нас не стигна , ограничените бройки бяха за София.

# 575
  • Бургас
Благодаря, момичета!

Аз искам да тествам прахообразната пудра на Шанел, така че да се надяваме, че ще я има при нас. И в най-светлия нюанс.  Laughing

# 576
  • Бургас
Пудри имаха последно като гледах, и аз не съм ги пробвала, като свърши моята ще ги видя и аз Simple Smile

# 577
Благодаря, момичета!

Аз искам да тествам прахообразната пудра на Шанел, така че да се надяваме, че ще я има при нас. И в най-светлия нюанс.  Laughing
Не пробвай няколко нюанса задължително. Тази пудра се разнаняс изключително добре и лицето може да понесе няколко нюанса. Аз се изнанадах като я купувах, защото естествено търсех най-светлия цвят но провах доста и взех друг. Вземи си лична, голяма четка и пробвай с нея на лице или на ръце. С ръка тази пудра не се пробва, защото не става, не се получава добре и може да има разочарование, а всъщност е много качествена.

# 578
  • Бургас
Ти кой цвят имаш, densi?
Знам, че и ти си в отбора на "светлите" дами.  Simple Smile

А за теста, да, с лична четка смятам да я пробвам. Хич не им се доверявам на тези по магазините.  Rolling Eyes

# 579
  • Belgium
Момичета, за днес ли беше намалението в Сефора 15% с талон от някое списание, май Космополитън...?

Да  Peace

# 580
Мисля, че е 85 лв. Поне Коледната свободна сега струваше точно толкова. Предполагам, че и тези от редовната колекция са по толкова.

Каква е разликата между коледната пудра на Chanel и тази от редовната колекция?  newsm78 Blush

# 581
  • Пловдив
densi,вече си имам руж на Шанел malice 71( как ухае само..) и черен молив за очи с апликатор за по лесно нанасяне.Много съм щастлива и искам сърдечно да ти благодаря за помощта и отзивчивоста!   bouquet  bouquet Hug Hug Следват метеорити,пудрата на Шанел и четките на мак Mr. Green
Ако някой има отзиви за крема на Диор хидра перфекшън моля да сподели.

# 582
  • София

Да  Peace

Hug  bouquet

# 583
Ти кой цвят имаш, densi?
Знам, че и ти си в отбора на "светлите" дами.  Simple Smile

А за теста, да, с лична четка смятам да я пробвам. Хич не им се доверявам на тези по магазините.  Rolling Eyes
Ще пиша сега не е при мен. но то излизат нови цветове допълват си колекцията, така че моя вече е стар цвят.

armira, много се радвам. Heart Eyes Благодаря ти, за мен е удоволствие когато мога да помогна на дама да си купи готини неща. Heart Eyes Hug  bouquet Със здраве!

Разликата между коледната пудра на Шанел и свободните от редовните колекции е огромна. Едните са матиращи с цвят, а Коледните са с много блестящи частици, всяка година в различен цвят. Миналогодишната беше уникална златна, сега тази е прозрачна с много сребърни брокатчета и леки блясъци. Всичките пудри са разкошни, но не могат да се купуват колекционерски, защото са в огромно количество и ще се развалят предполагам. Аз затова винаги пропускам Коледните защото ще ги нося максимум 10 пъти в Декември месец и после край зазимяване. Но догодина идва друга такава огромна кутия. Whistling

# 584

Общи условия

Активация на акаунт