За френската любов- с любов - петъчна

• 27 854
  • 331
  •   1
Отговори
# 225
да бе, случват се без план, без срещи. Ей така, вървят си мъжете и го подпъхват в нечия отворена уста.

# 226
Редно ли е, на първа секс среща, да се започне със свирка, и какво ще си помисли мъжа? Grinning
на първа среща или на първи секс? Simple Smile
редно е, разбира се. Да мисли к`вото иска

За свирка ако говорим - защо трябва пък среща да има чак... newsm78

Иде реч за първи секс, пък може и без среща.. Grinning

# 227
  • София
То на първа среща или първи секс, ще е само секс за една нощ с едно духване и после му бия шута. Другите ги мъчим ...повече.

# 228

Нали? Докато си вървиш  небрежно и хоп, се озоваваш с ....пенис в уста. Mr. Green
[/quote]

Joy

# 229
Прави ми впечатление, че последните страница-две само мъжки фантазии описвате.  Grinning

# 230
То на първа среща или първи секс, ще е само секс за една нощ с едно духване и после му бия шута. Другите ги мъчим ...повече.

е, то не се знае дали е само за една нощ  Simple Smile

# 231
Прави ми впечатление, че последните страница-две само мъжки фантазии описвате.  Grinning

Мисля, че пропуснаха  гледането в очите, по време...... Grinning

# 232
  • София

е, то не се знае дали е само за една нощ  Simple Smile

Викаш с една нощ се започва. Честно казано, не ми се е получавало досега след 1 секс ...2-ри път, явно съм смотана аз нещо?

# 233
  • Galaxy 13197853088
един приятел разправяше че попаднал в нета на едно пълно ръководство с всички техники.
впечатлил се и поискал да образова приятелката си...уви намека със записания диск бил ммм
недоразбран и го пратили да си търси някоя която вече ги била научила тези неща... диска
не му го върнали,той наистина си намерил друга,а бившата после завоювала име в областта
на това знание ....

# 234
да бе, случват се без план, без срещи. Ей така, вървят си мъжете и го подпъхват в нечия отворена уста.

Joy Ма, случват се пък! Непланирани да го кажем - свирки, срещи, свалки и тн  Laughing

# 235
...
На мен това пък изобщо не ми е важно.

# 236
Гаранция че говориш за това видео ръководство deep throat
мераклиите ще си го намерят сами.
Успех и отворете гърлата. Кайенът сам ще дойде при вас Mr. Green

# 237
...
На мен това пък изобщо не ми е важно.

...но пък е перверзно мисля

# 238
Или пък като му я глътне, два часа да се лигави и да прави балончета с нея.
Да гълта там и толкоз, какво се гаргари?

Аз наистина не мога да разбера брачните двойки що така не си ги коментират помежду си тези фантазии, ами ходят да се оплакват. Обикновено такива оплаквания понякога може и погрешно да се изтълкуват като намеци. Честно, доста бих се притеснила мъжа ми, ако започне да реве на нечие женско рамо за свирки. Веднага ще го изревнувам.
Azzy, ако съвсем сериозно твоите познати споделят с теб подобна неодувлетвореност, ти какво им казваш? Съветваш ли ги нещо? Изобщо каква ти е реакцията?

# 239

...но пък е перверзно мисля
Ако задължително си проточила и лига която е омазала цялото ти устно отверстие Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт