За френската любов- с любов - петъчна

• 27 853
  • 331
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна

Май това ще се окаже като размера при мъжете Simple Smile
Всяка си мисли, че е най- добрата Simple Smile

Може да погледнеш временния резултат. hahaha Joy

# 271
  • София
Не ми стряскай гласуващите Simple Smile

# 272
  • E-CLM & CH-VD
Бърборихме си по разни такива тематики и се стигне до въпроса за френската любов с любов.
Мъжете се оплакват от липса на такава, фантазират и си мечтаят, така, че стигаме до фундаменталния въпрос - обичате ли да правите френска любов, с любов ли я правите, или изобщо или рядко присъства в сексуалния ви живот и сте оставили любимия само на фантазии по тази тема?

Любопитно ми е колко от оплакващите се са направили с любов една хубава френска любов на партньорките си  Thinking Whistling

# 273
  • Boston, MA
Ох леле, както винаги криво огледало за самооценка (имам предвид резултатите от анкетата  Joy).

# 274
  • София
Лунна самодива, не знам. Знам какво са им подарили за Коледа и за Рождения ден и за годишнината от първата им среща, но за това кой на кого, колко и как не мога да кажа в подробности Simple Smile
Затова се фокусирах върху дамската/френската част от любовта, в случай, че мъжете са кавалери докрай и никога няма да си признаят, ако любимата не е достатъчно добра. Simple Smile

# 275
Като ще правя нещо, гледам да го правя както трябва. )
Постарала съм се да се науча, а и имах добър учител.
Но....това не означава, че с това започвам и приключвам секса. ) Правя го, когато ми е кеф.

Мъжете са много по-трагични в това отношение. Всички си мислят че могат, а едва 5% наистина го могат. )

# 276
При социализма всички жени духаха и без да ги подканваш. Предполагам, че им е харесвало. При демокрацията има много богати мъже, на които ти се иска да духаш. Но те не ти обръщат внимание и ти се отщява.

# 277
Но те не ти обръщат внимание и ти се отщява.
Ами сигурно личи че не ги умееш добре френските ласки.
Виждам че си мъж.
Уж Mr. Green

мирама, вероятно тези пет процента го правят с любов та заради това им се получава Laughing

# 278
Но те не ти обръщат внимание и ти се отщява.
Ами сигурно личи че не ги умееш добре френските ласки.
Виждам че си мъж.
Уж Mr. Green

мирама, вероятно тези пет процента го правят с любов та заради това им се получава Laughing

Хм,аз съм забелязала,че любовта няма нищо общо с френските умения и практическото им приложение. То само с мерак и любов не става тая работа,трябва си и умение и тва е.

# 279
Гулаш през живота си не бях готвила. Признавам, направих го за първи път с такава огромна любов че беше в пъти по-превъзходен дори от този който сервират в Хърватска.

Така че, може и за ласките.

# 280
Само с мерак тази работа не става....)
Поне не и според мен...) Сигурно има жени, на които всякак им харесва, както и мъже.

# 281
Ми не знам.
Моят опит сочи,че един дебил , който не те обича може да ти направи такава френска,че свят да ти се завие.
А френската на обичащият те мъж да диша прахта само.
Та затова и съм на такова мнение.
За мен техниките в кревата са въпрос на умение - не на обичане/необичане.
Или си го има един мъж или не.

# 282

Има жени, за които ти доставя удоволствие да проявиш умение, а има и такива, с които гледаш по-бързо да свършиш, както гледаш по-бързо да се изходиш във вонящия  градски клозет, че да излезеш колкото се може по-бързо на чист въздух.

# 283

Има жени, за които ти доставя удоволствие да проявиш умение, а има и такива, с които гледаш по-бързо да свършиш, както гледаш по-бързо да се изходиш във вонящия  градски клозет, че да излезеш колкото се може по-бързо на чист въздух.

Неискането е друга бира.
Аз говоря за неможенето  Mr. Green

# 284
 като ти се пикае не влизаш в зарзаватчийницата, а в градската тоалетна, нали? Щото си личи кое е тоалетна и кое не. Та и с жените така. Вместо да бързаш да приключваш и да бягаш по-добре си ги подбирай. Или викаш всичко наред пък после да коментираме коя каква....

Ставаш ми все по симпатичен*симпатична Flutter

лек уклон от темата-има мъже , които предпочитат да бъдат целувани вместо да им бъдат лапани разни части

Общи условия

Активация на акаунт