За френската любов- с любов - петъчна

• 27 860
  • 331
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Бозе хоспофи...Не моа фи дохона фе...

Тва с гледането в очите ми е голем майтап - жените добиват някаква малоумна физиономия с изцъклени нагоре очета и леко набръчкано челце: как е, а? справям ли се?  Mr. Green

# 256
  • Belgium
Никак не е задължително да добият малоумна физиономия.

Може да са на колене и да гледат дяволито нагоре  Flutter

# 257
  • София
Докато го лигавят и се закачат да....
После става.....Понеже не съм гледала свирки на живо,  говоря за анимациите след 12... Grinning

# 258
Ами скоро една по-възрастна моя позната се изказа крайно негативно за френската любов.
Била се страхувала да не хване сифилис на устата или нещо от този род беше.
Чак се почувствах неудобно, че случайно отворих темата пред нея. А тя не е чак толкоз стара.
КОлко годишна е в крайна сметка?
Не знам с точност, някъде около 45 мисля.
Но мъжа ми ми е споделял, че преди мен е бил с жени, които май освен мисионерската, не могат да приемат нищо друго.

# 259
  • Варна
Мисля че няма такива жени, които не правят френска любов.

# 260
  • Варна

Aaaa, не бъди толкова сигурна. Те от едно здрависване се потрисат, та какво остава да се разсвирят.

# 261
# 262
  • Варна

Aaaa, не бъди толкова сигурна. Те от едно здрависване се потрисат, та какво остава да се разсвирят.
Еее, вярно, че скоро имаше такава тема. hahaha

# 263
  • София
Аз веднъж слушах с интерес един разказ на една леля /не моя леля/, която разясняваше защо мъжът на едикоя си я напуснал, тя била разследвала и го попитала какво толкова правела любовницата му, че да напусне жена си заради нея.

И той като и бил обяснил, че свършвал бил на корема на любовницата си и тя мажела със спермата и се радвала била. Всичко това разказано с един потрес и с ясното съзнание, че от само себе си се разбира, че това го правят само разтурените жени и нито една себе уважаваща се жена няма никога да помирише дори пенис, а какво остава за такъв разврат.
До френската изобщо не стигна в обясненията.

# 264
Хайде стига теория, петък вечер е - прилагайте на практика.

# 265
Разтурени  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 266
  • София
Хайде стига теория, петък вечер е - прилагайте на практика.

Е, ние разтурените жени правим такива неприлични неща по всяко време от седмицата и денонощието, не само в петък.

# 267
  • Boston, MA
Да бе, нямало такива жени. Нали знаете вица за двойката минути преди сватбата - младоженецът ухилен, ухилен, защото току-що получил най-прекрасната свирка в живота си, булката трижди по-нахилена, защото току-що направила последната свирка в живота си.

# 268
  • Варна
Azzy, този разказ ми припомни случка от миналото лято. Спим си кротко една нощ на отворен балкон. По едно време се събуждаме от женски глас, който говори с някой. Станах и погледнах, че много кънтеше гласа. Беше жена пиеше  си питието на балкона на съседната кооперация. разбрала, че мъжът ѝ си има любовница и споделяше с приятелка по телефона.
Та, една  от фразите ѝ беше:"тая пачавра какво, по- хубави свирки от мен ли прави?"

сега прочетох и Бубка и предлагам Аzzy да добави анкета. Правите ли френска любов или не Simple Smile

# 269
  • София

Та, една  от фразите ѝ беше:"тая пачавра какво, по- хубави свирки от мен ли прави?"

Май това ще се окаже като размера при мъжете Simple Smile
Всяка си мисли, че е най- добрата Simple Smile

Анкета, казваш, ама по-скоро да е "добра ли съм или най-добрата" Simple Smile

Айде, анкета е спретнах, вашите желания са заповед за мен Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 17:47 от Azzy

Общи условия

Активация на акаунт