За френската любов- с любов - петъчна

• 27 851
  • 331
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
да бе, случват се без план, без срещи. Ей така, вървят си мъжете и го подпъхват в нечия отворена уста.
трябва да внимаваме като вървим по улиците, да не зяпнем някъде с отворена уста Grinning

# 241
Е*ати, почувствах се като някакъв freak, дето ходи по улиците и дебне за прозяваща се жена...

# 242
  • София
да бе, случват се без план, без срещи. Ей така, вървят си мъжете и го подпъхват в нечия отворена уста.
трябва да внимаваме като вървим по улиците, да не зяпнем някъде с отворена уста Grinning

Отсега ще се пазя, щот знам ли кой може да ми налети по улиците :Д Тъкмо си тръгвам от офиса и много ще внимавам Simple Smile

# 243
  • София
Azzy, ако съвсем сериозно твоите познати споделят с теб подобна неодувлетвореност, ти какво им казваш? Съветваш ли ги нещо? Изобщо каква ти е реакцията?

А, по принцип мен не ме брой за намеци в тази посока.
Имам много приятели, мъже, имам предвид и имам предвид точно приятели и споделят с мен много повече неща от гореупоменатото, него само го споменах в контекста на темата.
Откровено да ти кажа, освен да посъветвам да говорят с приятелката си, друго не казвам, защото в крайна сметка, те са мои приятели, от една страна, от друга това е интимна сфера, която колкото и да сме разкрепостени, все пак има някаква граница, която аз избягвам да прекрачвам, просто така съм възпитана. Четвърто- не ме интересува, честно казано много колко лоша френска прави приятелката му и изобщо, че не е добра любовница, както казах, дори според мен това е по рождение.

Обаче мъжете пък, от друга страна не винаги обичат да откровеничат точно с жена си и много често, дори и примерно след няколко годишна връзка са способни да си бият камшика без изобщо да дават обяснения, което не им прави чест, но е факт, все пак.

Простете за отклонението.

# 244
  • Kопенхаген
За 2013г в оминациите да се включи и тази Златен кавал,  а предложенията за претендентките да са минимум 5 бр.

Ей много майсторици- кавалджийки, много чудо тук  Laughing

# 245
  • София
Или дудук Simple Smile

Моля ти се, аз за толкова време творби във форума, само това ми остава - да остана в аналите като автор на "Златния кавал" Simple Smile

# 246
  • София
Бе какво е една френска любов между приятели? Що не им помогнеш на тези хора?

# 247
Хм, аз пък досега не съм попадала на мъж,  който откровено да не ми е казвал какво му се иска.
Е, и аз не съм от тези пък дето абсолютно всичко им е табу, та явно затова сме слагали всичко на масата. Само с един имах затруднения, ама него го беше срам от секса като цяло.
Отделно ми  трудно да си представя в днешно време жена, която обича мъжа си, но не му прави свирки. Може би има някои такива от по-старото поколение...но наистина ми е чудно едната свирка какъв проблем може да се окаже за някои хора.

# 248
  • София
Бе какво е една френска любов между приятели? Що не им помогнеш на тези хора?

После ще се наложи да бъда главен стратег на новата Троянска война, Имелда.
Жал ми е за живота им, нали за ми приятели- ще ми липсват.

buttinsky, ами може би не са достатъчно как да кажа- задоволителни.
Аз не мога да се похваля с голям брой завоевания в интимен план, затова не мога да бъда обективен критерий Simple Smile

# 249
  • Варна

Отделно ми  трудно да си представя в днешно време жена, която обича мъжа си, но не му прави свирки. Може би има някои такива от по-старото поколение...но наистина ми е чудно едната свирка какъв проблем може да се окаже за някои хора.
Аз си мисля, че няма такива.Лъжат мъжете им.

# 250
  • Kопенхаген
Остава да фиксирате и това след коя година родените жени трябва задължително да практикуват фелацио на мъжете си.

# 251

Има.

# 252
Ами скоро една по-възрастна моя позната се изказа крайно негативно за френската любов.
Била се страхувала да не хване сифилис на устата или нещо от този род беше.
Чак се почувствах неудобно, че случайно отворих темата пред нея. А тя не е чак толкоз стара.

# 253

Какви да няма?

# 254
Ами скоро една по-възрастна моя позната се изказа крайно негативно за френската любов.
Била се страхувала да не хване сифилис на устата или нещо от този род беше.
Чак се почувствах неудобно, че случайно отворих темата пред нея. А тя не е чак толкоз стара.
КОлко годишна е в крайна сметка?

Общи условия

Активация на акаунт