Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 784
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • в голямото село

Ахаха, ама мен не ме шокира, отвращава ме... с мекотата си, още по-меко казано. Laughing

smile3501  202uu

За коя точно Зара става дума?

# 106
  • София
Много интересна и образователна тема. Благодаря!
В началото се чудех кой са Жулиетите, и що е то ЛМ и ММ  Blush
И сега да се оплача, защото само вие ще ме разберете.
В петък бях за първи път с Червения ауд, но все едно бях без него. На обяд поднових. След няколко часа попитах една колежка дали ми усеща парфюма. Отговори, че днес Не  Shocked
Толкова много го исках и нямах търпение да се напръскам както трябва, а така да ме разочарова.

# 107
# 108
  • в голямото село
*Biskvitka*   bouquet , а дали я има в магазините на Зара, за да се тества. В интерес на истината не съм виждала, но и не съм очаквала, за да се оглеждам..

# 109
  • Велико Търново
Аз я получих от размени,но пък Ре от Ре е взела парфюма от чужбина...не знам тук дали се предлага Thinking

# 110
Много интересна и образователна тема. Благодаря!
В началото се чудех кой са Жулиетите, и що е то ЛМ и ММ  Blush
И сега да се оплача, защото само вие ще ме разберете.
В петък бях за първи път с Червения ауд, но все едно бях без него. На обяд поднових. След няколко часа попитах една колежка дали ми усеща парфюма. Отговори, че днес Не  Shocked
Толкова много го исках и нямах търпение да се напръскам както трябва, а така да ме разочарова.
Това е изключително странно. Просто не мога да повярвам, този парфюм е отрова. На какво го отдаваш, защото менте не е със сигурност, няма кой да прави ментета на Монтал.

От няколко дни се пръскам с Цветния воал на Том Форд след много дълго въздържание от него и ми харесва страшно. Днес припомних на китката класическия Опиум и отново си помислих, че когато нещо и признато за световна класика, то навярно има защо. Приказен!

# 111
Има парфюми в Зара, но незнам дали се предлага точно този.

# 112
 tdaneva при мен два поредни дни червения уд се държа коренно различно GrinningПробвай още , за мен е капризен аромат към условията навън дано да те радва в бъдеще. С намазване  нищо не разбрах , после с напръскване нещата се подобриха, но като цяло не ми е шлейфов , не го и усещам кой знае колко дълго.Нищо стряскащо няма за мен в него, нищо от това което си представях по описания, просто приятен аромат който бързо ще ми писне.

Вчера минах през Сердика набързо.Пръснах това , онова  Simple SmileВ бутика на Ести помолих момичето да ми пръсне ноар-а от колекцията,  тя каза че няма такъв аромат.Тръгна да ми показва някакъв друг ноар GrinningПосле се усети и каза че ноар ноар изобщо не го внасяли. Тръгнах да си пръскам от тестера на ТВ да не е без хич влизането в магазина, той се оказа празен.На въпроса ми кой е пълен тя гледа, гледа и хвана ауд уд пръсна ми доста на ръката.Навън около 10минути давах заето толкова невзрачно нещо и в същото време познато.Докато се сетих че има нещо общо с ветивер тонка направо щях да падна.  ooooh!
В Съркал само мернах консултанта и прекрасна съфорумка Wink която изучаваше , миришеше задълбочено нещо BlushКато цяло нямам желание за разучаване и придобиване на нищо и влизам май само по навик в някоя парфюмерия в последно време.

# 113
  • София
densi, наистина е странно. Взех го от Neroli и нямам съмнение в оригиналността му. Може би моята кожа не го харесва, не знам. Ще му дам отново шанс защото много го харесвам.

Midnight Oud се държеше по подобен начин.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 19:01 от tdaneva

# 114
  • Чукарландия
*Biskvitka*   bouquet , а дали я има в магазините на Зара, за да се тества. В интерес на истината не съм виждала, но и не съм очаквала, за да се оглеждам..

Моя приятелка си го купи преди около месец от Мол Сердика, но каза, че (преди две седмици) го има и в The Mall. В магазините на Зара.  Peace

# 115
Момичета искам да ви покажа нещо, което лично аз виждам за първи път. Ако вече сте го виждали ще ми простите повторението.

http://www.feelunique.com/p/Travalo-Classic-Excel-Silver

# 116
  • в голямото село
Благодаря момичета  bouquet ще огледам съвсем скоро Зара-та

# 117
  • София
Момичета искам да ви покажа нещо, което лично аз виждам за първи път. Ако вече сте го виждали ще ми простите повторението.

http://www.feelunique.com/p/Travalo-Classic-Excel-Silver
Простих ти веднага Simple Smile За мен хич не е рентабилна таз джаджа. Докато прелея 5 мл вътре, кой знае колко ще похабя и ще трябва да я пълня всеки ден, то много малко  Blush . Пък и за всеки парфюмчец по едно такова патронче (защото металът поема миризма безвъзвратно) - къде ще му излезе края  Crazy Нося си бурканите и това си е.

# 118
  • Чукарландия
И аз си ходя с дамаджаните. Хич не съм фен на отливките. Peace

ПП Денс, а кой е Цветния воал на ТФ? Hug

# 119
  • Boston, MA
Намерих го, намерих го, намерих гоооооо - стария Мъст! Ама те направо са променили аромата, точно както си мислех. Старият е предимно алдехиден, а драй-даунът му е най-класното нещо на света. Новият е по-скоро ориенталец. За ЕДТ става въпрос.

За протокола, това е май прешъсссссссс:

По въпроса за джаджата, показана два поста по-нагоре, много е скъпа. Купувам такива нещица за преливане от ибей, по няколко, от Китай ги доставят, ето примерно: http://www.ebay.com/itm/Lot-7-Portable-Perfume-Scent-Bottle-Atom … sh=item2ec3347e8c

Общи условия

Активация на акаунт