Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 788
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Тази джаджа се пълни като се махне пръскалото на парфюмния флакон и се натисне дъното на това отгоре, където стои пръскалото. Течността влиза под налягане и си е като капсалован парфюм и нищо не се прелива. Освен това са със стъклена ампула вътре, метална е само опаковката.
Тук ги има по-евтини.
http://www.enzo.bg/travalo/travalo-classic-compact-refillable-4-mlpink/
http://www.enzo.bg/travalo/travalo-refill-atomizer-5-mlgold/

# 121
  • София
Момичета искам да ви покажа нещо, което лично аз виждам за първи път. Ако вече сте го виждали ще ми простите повторението.

http://www.feelunique.com/p/Travalo-Classic-Excel-Silver

Аз даже имам такова - navy blue - и в него Ели Сааб Heart Eyes

Не е метално, а стъклено шише (май), само "кожухчето" е от метал, а при преливане няма фира, гарантирано. Разликата с това, което показа Бубка е в начина на пълнене - това е просто отливка в шишенце с калъфче (каквито имаме тук по левче  Whistling), а при Травало Бижу вече е обяснила - парфюмът реално не влиза в контакт с въздуха, така че това реално си е като капсулован парфюм  Peace

Всъщност е много хубаво и не бих имала нищо против от по едно такова за всеки буркан  bowuu Но е скъпичко, да  Whistling

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 20:14 от Elitsa_z

# 122
  • София
Момичета, аз не съм от редовните в магазините на Ести, но днес надникнах и пробвах ето това:
http://www.fragrantica.com/news/Est-e-Lauder-Very-Est-e-3548.html
Много женски, много Ести, много завършен. Хареса ми, макар че аз никак не съм по цветните аромати.

# 123
Момичета искам да ви покажа нещо, което лично аз виждам за първи път. Ако вече сте го виждали ще ми простите повторението.

http://www.feelunique.com/p/Travalo-Classic-Excel-Silver

Аз даже имам такова - navy blue - и в него Ели Сааб Heart Eyes

Не е метално, а стъклено шише (май), само "кожухчето" е от метал, а при преливане няма фира, гарантирано. Разликата с това, което показа Бубка е в начина на пълнене - това е просто отливка в шишенце с калъфче (каквито имаме тук по левче  Whistling), а при Травало Бижу вече е обяснила - парфюмът реално не влиза в контакт с въздуха, така че това реално си е като капсулован парфюм  Peace

Всъщност е много хубаво и не бих имала нищо против от по едно такова за всеки буркан  bowuu Но е скъпичко, да  Whistling

T.e. да разбирам че при пълнене не се губи нищо от парфюма? Че го искам за 2-3 най-най любими от които ми е ценна всяка капчица.  Mr. Green

Аз пък не нося баките в дамската чанта защото все се филмирам, че я в метрото, я на улицата някой ме блъска и си чупя драгоценното шишенце.....  Mr. Green

# 124
  • София
Парфюмни, ако позволите принос и от един не толкова трениран нос  Mr. Green
Кашмирът при мен седи като карамел с капнат коняк и боя за обувки Crazy
Вчера пък подуших няколко Гутала - Le Chèvrefeuille/Petit Cherie/Le Violette/Eau De Charlotte. Това са си "на баба парфюмите" - доста ретро за моя вкус, единствено Le Chèvrefeuille ми беше по-приятен и ефирен, но пак си е носталгичен, ретро аромат Simple Smile Le Violette ми напомни онези кръгли бонбонки-виолетки от детството ми, т.е. доста химичен аромат. Иначе бутилчиците стоят симпатично винтидж Heart Eyes

# 125
  • Germany
Добро утро, момичета-кокичета Hug
Две години не бях посягала към любим мой аромат - For Her EDP, днес без да се замисля си сложих точно него. Забравила съм, колко е красив! Особено в това време на годината! Попаднах на това описание за него, което искам да споделя, защото описва идеално това, което чувствам към него:
"Със сигурност  всички се сещат за отделението в Икеа, в типичния кънтри стил, с характерните романтични, покрити с цветенца неща в розово и бяло, нали? Grinning
За всички останали: представете си (или си припомнете) един скандинавски отпуск.
Дървени къщички върху зелена, широка поляна, пещта и дълги въжета с пране по тях, което изсъхва бавно на студения морски въздух, огреяно от нетоплещо слънце, свеж солен въздух, пеперуди и щурци, груба романтика и аскетична елегантност.
В този сценарий For her се вписва идеално за мен.
Ароматът мирише на пране, брулено от вятъра, здрав и деликатен в същото време."

# 126
*Biskvitka*   bouquet , а дали я има в магазините на Зара, за да се тества. В интерес на истината не съм виждала, но и не съм очаквала, за да се оглеждам..
Да,има я  Peace Има 2 цвята,внимавай да не се объркаш- този е розовеещ,а има и зеленикав,който въобще не ми харесва  Outta Joint
http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-Woman-Rose-Gold-16568.html - ТОЗИ  Mr. Green
http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-Woman-16569.html- НЕ този Crazy

# 127
  • Там, където ме обичат
Момичета, аз не съм от редовните в магазините на Ести, но днес надникнах и пробвах ето това:
http://www.fragrantica.com/news/Est-e-Lauder-Very-Est-e-3548.html
Много женски, много Ести, много завършен. Хареса ми, макар че аз никак не съм по цветните аромати.

И аз вчера минах през бутика на ЕЛ Laughing, но влезнах с цел да тествам паралелно ТВ и Ноар де ноар. Както и други са писали преи мен НН го нямаха, а тестера на ТВ беше свършил. Тъкмо мислих да ги кача на черешата с това глупаво извинение, ама консултантката беше толкова мила и усмихната и ми предложи други аромати, че й се размина.  Mr. Green

Този новия аромат на ЕЛ е хубав и нежен, но нищо повече, поне за мен.

# 128
любим мой аромат - For Her EDP

Ковачева, би ли конкретизирала?  Grinning Описанието ти пак ме интригува, а от прочетеното тук и пробването на парфюми съм разбрала, че вкусовете ни са сходни.  Hug

# 129
  • Велико Търново
Предполагам,има предвид това -

Narciso Rodriguez For Her

# 130
  • Germany
Да, точно той е Peace
И за да е по темата FH на NR - Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum Grinning
EДТ също е много хубав, аз съм изпръскала два флакона от него, но смятам, че ЕДП се развива по-добре през зимата, тогава разцъфва цялата му красота. В топлото му се губи част от очарованието и преобладава мускусът. Задължително обаче се тества на кожа, защото при някои докарва потна или пиклива нотка, а при други  - направо нафталин или мухозол:crazy:. Аз съм от щастливките, върху които се разкрива изключително красиво. Днес отново си мислех, защо се мъча с нови аромати, пъна се да харесам нещо, водя някакви битки с аромати, а то е толкова просто - харесва ми, не ми харесва. Точка.
ПП. Между другото, това е от любимите аромати на ММ, сам ми го избра на едно приказно пътешествие в Барселона и реши, че трябва да ухая точно така на всяка цена Twisted Evil Blush Wink

# 131
Мерси!  Hug
Имам черната бутилка, както и проба от маск (но чакам да пристигне в бутилка тези дни  Flutter), но не и тази.  Whistling

# 132
Някой изпревари ли ме да спомене любимия ни байчо - Бай Килиън?  Flutter
Много приятна тема.  Hug

Днес на хладното слънце съм с Eau de Dolce Vita (CD), трайност - от 8 и 30 сутринта до сега се прибра близо до кожата, но е съвсем ясно разпознаваем. Креместо нежен ми е, усещам го романтичен и понеже емоционално съм му пришила много скъпи спомени всеки път като го нося ми е едно топло отвътре.

Честито на Атти за Есте!

П.С. травало контейнерче имам от любимия, беше ми го напълнил с негов аромат да ми е под ръка да си го душа навсякъде като ми залипсва.  Blush Удобно е за ползване и наистина не се губи количество.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 16:59 от Обич Синеока

# 133
  • София
Благодаря ти, Обич  Hug Направо съм като поразена от гръм с този парфюм - къде съм била досега? Автоматично със скок в личния ми топ 5 (а това значи ужаааасно много).

# 134
Аз отдавна го мисля, заедно с Ivoire (Balmain) и Norell. По описания ми звучат прелестно, но и някак зряло, т.е. харесват ми абстрактно, представата ми за тях, но понеже не ги познават не мога да се идентифицирам с тях и да ги пожелая неистово. Май не го описах много смислено, но есенцията е - радвам се, че си се сдобила с този аромат, и още по-хубаво е, че е надминал очакванията ти в най-положителния смисъл  Hug

П.С. нали знаете, че "отдавна" в парюманския речник е разтегливо понятие, като келнерските 5 минути. Например ако искам един парфюм отдавна, това означава, че го искам отпреди да искам друг парфюм, или дори повече парфюми, това е "много отдавна".  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт