Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 799
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И Ivoire, и Norell са ми в листа на чакащите - прелестни, достатъчно дърти, за да ми харесат  Mr. Green искам ги "много отдавна"  Mr. Green Laughing (харесва ми тази терминология)

# 136
  • Чукарландия
Благодаря ти, Обич  Hug Направо съм като поразена от гръм с този парфюм - къде съм била досега? Автоматично със скок в личния ми топ 5 (а това значи ужаааасно много).

Може ли такива работи да пишеш по вечерно време. Не се ли замисли за слабото ми сърце? Как може да ми вкарваш безсънни нощи и мъчителни (изпълнени с размисли newsm78) дни?!? Joy

Опиши го, та съвсем да затъна до шия...

# 137
  • София
Лоша работа е това Ести... хем отдавна го познавам, но не го бях носила самостоятелно, само от проба. Започва бистро сапунено-алдехидно, като се отмие сапуна, остават едни дълбоки и сладки цветя - иланг-иланг, карамфилчета, заедно с мъх, мед, смоли... и това звучи безкрайно дълго и се върти на талази. Прилича на стария Мис Диор, но е малко по-тъмен от него. Можеш ли да познаеш дали е спрян?  Mr. Green

# 138
  • Чукарландия
Можеш ли да познаеш дали е спрян?  Mr. Green

Убедена бях, преди да го напишеш. Mr. Green

# 139
Аз отдавна го мисля, заедно с Ivoire (Balmain) и Norell. По описания ми звучат прелестно, но и някак зряло, т.е. харесват ми абстрактно, представата ми за тях, но понеже не ги познават не мога да се идентифицирам с тях и да ги пожелая неистово. Май не го описах много смислено, но есенцията е - радвам се, че си се сдобила с този аромат, и още по-хубаво е, че е надминал очакванията ти в най-положителния смисъл  Hug
Norell?! Майтапиш ли се?! Ще го донеса на среща........ Whistling

# 140
днес излизах със Зара Уомън в студа-  държа се страхотно, не мога да повярвам, че открих нещо толкова хубаво и убийствено трайно за смешни пари  
Аз също. Hug

Къде може да се душне - в магазина на Зара?

Поправка: прочетох по-напред в темата.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 19:43 от Самсара

# 141
  • Germany
Влизам да се похваля, а няма на кого Rolling Eyes
Познайте какво си имааам?  newsm68 newsm44 txtloves
Мъничко беличко с мъничко розово, хем екзотично, хем луксозно, ту белоцветно, ту прекрасно гурме, отдавна мечтан и вече мой newsm18 dance

# 142
  • София
Chinatown    Wink

# 143
  • София
Van Cleef & Arpels?

# 144
  • Чукарландия
Kovatcheva, не ни мъчи! Тръпнем в очакване! Разказвай. Hug

# 145
  • Там, където ме обичат
tdaneva, да знаеш, че онзи ден нещото дето ми причини слюнчеотделяне не е Диор Ом Интенз.
Днес ходих да се започная с него и 10 6 на ПР.
Та значи, Диор в началото си така прилича на Шалимар Инишъл, че просто не е за вярване. Кеф-кеф. Прибирам се после и по пътя си правя някакви сметки, как ще изненадам ММ с Диор, а аз ще се пръскам с него, щото е едно към едно с ШИ.  Да, ама не. В драйдауна тотално се промени и всички мои тънки сметки се изпариха.  Mr. Green
Извод - два аромата за Коледа, един за мен , един за слънцето.

Това ме подсети да ви попитам, предвиждате ли Коледни аромати за любимите мъже и какви?

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 23:33 от foxysilver

# 146
  • Germany
Има познал верния отговор, ще дам да се напръскаш А ла Маринска за награда  Joy Прекрасна 50 -чка и съм много доволна.
Ирисът още го издирвам.
За НГ съм предвидила новия М7 за ММ със задната мисъл да го ползваме заедно, но да стои в неговия шкаф Wink.
Аз обаче няма да си купя парфюм, ще заложа на други удоволствия Mr. Green

# 147
  • София
foxysilver, трябва да се открие тогава източника.
За Коледа може би ще му (си) подаря Spicebomb.

kovatcheva, честит  Hug

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 00:01 от tdaneva

# 148

Ирисът още го издирвам.

kovatcheva, ако го намериш онлайн, моля да метнеш линк!  Simple Smile Ако е щатски, още по-добре.  Wink
Честит ти Чайнатаун, звучи много добре.  Grinning

# 149
  • Boston, MA
Да, явно това Травало е на различен принцип, не бях го забелязала, мерси за поправката.

Общи условия

Активация на акаунт