Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 809
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Там, където ме обичат

За Коледа може би ще му (си) подаря Spicebomb.

А аз мислех, че е егоистично да му(си) подаря Ноар на ТФ.  Mr. Green
На ЛМ, де.  Mr. Green

# 151
  • Чукарландия

На ЛМ, де.  Mr. Green

Помислих, че ще подаряваш Ноар-а на ТФ. Joy
Добре, че си доуточнила. Wink

# 152
  • Там, където ме обичат
На ЛМ, де.  Mr. Green
Помислих, че ще подаряваш Ноар-а на ТФ. Joy
Добре, че си доуточнила. Wink
Не бе, уточнението е, за да не си помисли някой, че ще подарявам Ноар на половинката на tdaneva .  Joy Joy Joy

# 153
Момичета, моля за малко помощ да разконспирирам един виал. Става въпрос за парфюм на Дюпон, дамски, виалчето е черно и на него пише само St. Dupont Paris Eau de Parfum pоur Femme.
Мислех да е този - http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/S-T-Dupont-pour-Femme-3995.html, обаче снимките на семпъли и виали в нета са прозрачни. Thinking

# 154
  • София
Аризона, ако е як шипър аромата, няма какво друго да е.

# 155

и ако избива на бг роза от време на време  Mr. Green Как съм могла да изпръскам цяла 50-ца от това и аз си се чудя  Thinking

# 156
  • Варна
Здравейте момичета,

искам да си поръчам някакъв по-евтин парфюм и се чудя между тези двата:

http://www.fragrancedirect.co.uk/sarah-jessica-parker/sarah-jess … 0ml/invt/0006837/ 
 и

http://www.fragrancedirect.co.uk/j-lo/jlo-deseo-eau-de-parfum-sp … 0ml/invt/0012348/

Харесвам цветни и цветно-плодови аромати, не много тежки
Любими са ми Christian Dior J’Adore, Bvlgari Eau The Blanc, Burberry Weekend, Dolce & Gabbana The One ...
Какво бихте ме посъветвали?

Благодаря предварително  Hug

# 157
  • София
Ехоооо, много готина тема, върви чудесно, започва от жаргон, минава през мъже, с Коледен привкус и отново става дума за мъже!  Mr. Green

Атти,   bouquet    и честито ти Ести! Hug  Да си го ползваш с кеф, а пък щом е спряно, тогава кефа ти става още по-екслузивен.  Grinning

фоксиJoy разбойничка!!! Използвам да се присъединя към въпроса ти, че и аз мисля по темата - мъжки аромат..., даже от много, много отдавна (в съответствие с терминологията  Mr. Green ) го обмислям.  И не само го обмисля, ами и тествам яко... Като влетя в някоя парфюмярия и се спускам към мъжката секция от около месец насам... Ама към момента нямам особени попадения.  Confused Вие?  Hug

# 158
Леееко пропуснах десетина страници...
Но изчетох всичките.
Хубава тема, Атти, поучителна! За това колко сме изперкали парфюмно всичките!
Ма няма лошо, няма.
Аз си блотвам ниш отвреме-навреме, но последните 3 дни съм неотлъчно следвана от тънкия дим на ПГ Феланилла Crazy Тоз Пиер, тоз Гийом...ммм...
Скрит текст:
Ш'ъ мъ извиняяте, ама ОНАЯ снимка не мой мъ вчипътли толкоз, колкоз тези двете... (тук точа лиги, но нетът ми е под всякаква критика и смайлита не ми се отварят, та пробвайте да си ме представите).

И между другото, 21 на Costume National ми се струва много близък до Musc Ravageur - Frederic Malle. Иначе казано - бюджетно, бюджетнооо! А и при мен е по-добре развиващия се аромат, с липсващи животински нотки.

Петя, дерзай! Аз си имам вкъщи и ползвам Terred'Hermes edp и Body Kouros - YSL, а сега обмислям като Фокси един Dior Homme Intense...Да не започвам с изпробваните и наличните мъжки аромати като проби и отливки вкъщи, защото край нямат. Последно изревах тук за Lui - Rochas. А от по-комерсиалните последно мисля че харесах Potion for him - D'Squared (прилича ми на Ambre Fetiche - Annick Goutal). Те и повечето от ниш парфюмерията се водят унисекс. Не мога да не спомена и красивия Voleur de Roses - L'Artisan Parfumeur, който е заклеймен за мъжки, а когато съм го подлагала под носа на мъже, все са се намръщвали, докато жените се впечатляват положително!

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 15:41 от бульовче

# 159
  • Козлодуй
Въпрос на вкус Mr. Green
Извинявай,Лю Hug На мен този ми е мазен някак,не ме кефи изобщо.Мъжкарите на ИСЛ са много повече мой тип Wink
Минавам да се похваля с един отдавна мечтан парфюм.Най-после е при мен,отворих кашончето с треперещи пръсти и сега му се любувам,и удължавам тръпката.Малко по-късно ще взема душ и ще му се насладя напълно.
За протокола,от сайта на Frederic Malle не пращат подаръци виалчета(за разлика от Анди Тауер).

# 160

Norell?! Майтапиш ли се?! Ще го донеса на среща........ Whistling

Hug Heart Eyes
Скрит текст:
След последния си пристъп на комплексарщина на следващата среща ще взема да се взема и да дойда  ooooh!

.♥.Петя.♥., от мъжката секция еднакво добре на мъж и жена ми харесва Pi на Живанши. В него има сладост, плътност, но без да залита в някакви ограничителни крайности откъм дамско или мъжко звучене. Силен и траен е, намирам и че е подходящ за сезона.  Peace
ЕДИТ: Лунен сън, тази снимка е като за начален пост на темата ни, поздравления Grinning

# 161

и ако избива на бг роза от време на време  Mr. Green Как съм могла да изпръскам цяла 50-ца от това и аз си се чудя  Thinking
Тц, ако беше як шипър, хич нямаше да питам за него, а щях да съм го метнала в коша вече.
Този в началото е много хубав дървесен цитрус, а послесловът е кремест, чист, мускусен, белоцветен /което не ми допада особено/.

Намерих си го, то си пишело на виалчето Crazy - http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/58-Avenue-Montaign … -Femme-15549.html

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 17:10 от Аризона

# 162
Леееко пропуснах десетина страници...

Аз пропуснах няколко теми (е, прочетох си ги де), а ти за няколко страници ми говориш  Grinning Hug

Атти, "тъй щастлив съм и се радвам, че те имааа, благодаря ти, поднасям ти Mersi"   bouquet По темата - нищо по-различно от вече споменатото не се сещам. Да ти е честито Ести-то, с наслада да си го изпръскаш (без-сроч-но)

V.A.V.A. , Deseo (по спомени) беше приятен и нетраен. Аз бих отстреляла Sarah Jessica Parker Lovely без да се замислям (вече втора бутилка ликвидирам...100ца). Не е сладникав, плодово нищо не откривам, но е цветно-мускусен и е бюджетно копие на Narciso Rodriguez For Her EDT.

Сънче, ако знаеш колко ми е прекрасно на душата, че най-накрая си гушнала този така желан любимец! Heart Eyes Heart Eyes По-хубаво ми е от радостта при намъкването в любими дънки след продължителна диета. Пръскай на воля и със здраве!

Ковачева, след сдобиването с желания Чайнатаун мога само да ти пожелая по-горе написаните нещица.

Ох, Ах и "Купувайте, парфюмни, купувайте" - радвам се със вас!!

# 163
Ковачева, честито ти парфюмче Grinning
Сподели повече, като го разносиш! Flutter

Сънчо, честит ти самоподарък Heart Eyes
Гледам и Гарко му се любува или се чуди, дали става за ядене Laughing

# 164
Лелее, Сънче, честитоооо! Красота, красотаааа... Ако не е тайна - какви виалчета са ти пратили?
И Атти, и Хрис да не пропусна с честитките, но не съм отявлен фен на Ести и Бонд. Важното е на вас да ви носят наслада!

И да, въпрос на вкус! Аз все по момчешка красота си падам. Но не казвайте на ММ.

Обич, Обиииич, какви комплекси, бе, жена! Вземи се спретни следващия път и ще ни скриеш шапката, особено с твоя интересен изказ! Всички сме се научили с годините, с тестване, със срещи, с нахалстване и мнооооого упорит интерес! Май няма някой да прави изключение тук...

Общи условия

Активация на акаунт