Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 838
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Лелее, Сънче, честитоооо! Красота, красотаааа... Ако не е тайна - какви виалчета са ти пратили?
И Атти, и Хрис да не пропусна с честитките, но не съм отявлен фен на Ести и Бонд. Важното е на вас да ви носят наслада!

И да, въпрос на вкус! Аз все по момчешка красота си падам. Но не казвайте на ММ.

Обич, Обиииич, какви комплекси, бе, жена! Вземи се спретни следващия път и ще ни скриеш шапката, особено с твоя интересен изказ! Всички сме се научили с годините, с тестване, със срещи, с нахалстване и мнооооого упорит интерес! Май няма някой да прави изключение тук...

О, Обич е много сладка, помня я от една среща Wink

Аз си получих Annick Goutal  Les Nuits d'Hadrien - много красив цитрус без нищо бръснарско на кожата ми. Лятото го обмислях и остана на заден план, но сега ми изпадна безкрайно изгодно и се радвам, че не се въздържах Mr. Green

# 166
  • София
Атти, "тъй щастлив съм и се радвам, че те имааа, благодаря ти, поднасям ти Mersi"   bouquet По темата - нищо по-различно от вече споменатото не се сещам. Да ти е честито Ести-то, с наслада да си го изпръскаш (без-сроч-но)
От теб предпочитам хиляди пъти вместо кутия Мерси - една супа, ама от Оная, че все я сънувам  Blush ма да, аз с такава наслада си го пръскам, че скоро ще го изпръскам, както съм го настъпила  Rolling Eyes за друго не се сещам изобщо в последните дни...
Скрит текст:
дабъл цунк на тумбака, да се обадиш, ако идвате насам  Hug

# 167

аа,това е новият Peace миналия ден ги гледах с мъжкия един до друг (колко са яки шишенцата ) и незнам какво ми отвлече вниманието,но до тях не стигнах. Задълже ще го пробвам, хубаво звучи по описание Hug

И като сте тръгнали с хвалбите за нови придобивки- и аз днес си получих Classique X JPG. Красота ,елегантност,нежност  Two Hearts

# 168

аа,това е новият Peace миналия ден ги гледах с мъжкия един до друг (колко са яки шишенцата ) и незнам какво ми отвлече вниманието,но до тях не стигнах. Задълже ще го пробвам, хубаво звучи по описание Hug

И като сте тръгнали с хвалбите за нови придобивки- и аз днес си получих Classique X JPG. Красота ,елегантност,нежност  Two Hearts
Ммм, честно казано, не е нищо невиждано. Хубаво почва, както вече споменах, и ме заинтересува, обаче свършва като Органза Фърст Лайт /сега се сетих/, пък тя е бял и кротък аромат и не си пасваме.
Но пък, ако разкажеш за мъжкия, много ще се радвам. Wink

Честито парфюмче! Simple Smile

# 169
...
Но пък, ако разкажеш за мъжкия, много ще се радвам. Wink

Честито парфюмче! Simple Smile

ооо,ще кажа,ще кажа:) И мерси,голяма радост ми е

# 170
  • Козлодуй
Честито на всички с нови придобивки,със здраве и кеф да си ги пръскате Heart Eyes Hug
Благодаря ви за поздравленията Heart Eyes
Лю,точно там е проблема,че никакви виали не пратиха Twisted Evil
Оленце,и на мен ми е хубаво на душата,че те виждам най-сетне отново тук Heart Eyes Hug
(Аттинко,аз опитвах да я направя Оная супа,ама не стана изобщо същата)

# 171
  • София
(Аттинко,аз опитвах да я направя Оная супа,ама не стана изобщо същата)
Не става и това си е, само Олето може да я прави  Heart Eyes

# 172
  • Велико Търново
Честити нови парфюмни придобивки  bouquet С удоволствие и /не/ с мярка да си ги пръскате Wink
Аз съм в очакване на моето Нинфео мио Heart Eyes
Ре от Ре,очаквам повече подробности за новата ти радост Simple Smile с предисловие,послесловие,и...ти си знаеш как Wink Не че вече не съм го поставила в уиш-листата Whistling
Аз днес разхождах Кели Калеше Wink прекрасно Heart Eyes

# 173
  • Boston, MA
Като е станало дума за придобивки и покупки  Laughing, днес има намаление на сборни парфюми, доста форумни любимци на Гилт сайта, мисля, че само в Щатите пращат, но не съм 100% сигурна:

http://www.gilt.com/sale/women/fragrance-finds-holiday-classics? … DSRTopPicks_R3_P1

# 174
..
Ре от Ре,очаквам повече подробности за новата ти радост Simple Smile с предисловие,послесловие,и...ти си знаеш как Wink Не че вече не съм го поставила в уиш-листата Whistling
Аз днес разхождах Кели Калеше Wink прекрасно Heart Eyes

Хич не ме бива в описването на парфюм:) Много фин и лек, сапунен,чист,но не сапунено-кремав като Есънс на НР. Има една лека горчивина, но много лека. Мисля, че много ще ти хареса. А Кели е страхотен, аз го нося и в жега и в студ.Също много елегантен и чист аромат за мен, може би заради лимона

# 175
  • Велико Търново
Ето това очаквах да чуя Hug  bouquet
А сега,моля те,направи едно добро и кажи откъде взе този чист,сапунен аромат Praynig Wink

# 176
Ето това очаквах да чуя Hug  bouquet
А сега,моля те,направи едно добро и кажи откъде взе този чист,сапунен аромат Praynig Wink

хахаха,от там, от където и Нинфеото  Hug

# 177
  • Велико Търново
 ooooh! брях...този сайт трябва да го разгледам по-обстойно Whistling Гооолеми пропуски имам Blush
Благодаря ти Hug

# 178
  • София
Имам нещо чудно за сезона - Амбър Уд на Боди Шоп, с кеф ще го изпръскам  Heart Eyes
Благодаря на Бела  Hug за няма 2 седмици време ме зареди с Мабусен и Амбър Уд.

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 22:36 от bib.bib

# 179

Общи условия

Активация на акаунт