Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 866
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Днес извадих след дълго въздържание от него Фемините Дьо Боа Шисейдо. Нещо ме дразнеше в един момент и потъна дълбоко в куфарите, но сега ми хареса толкова, че съм съм решила да го нося докато не ме издразни пак. Чувствам се страхотно с него. Heart Eyes

Честити придобивки. Hug  bouquet И при мен Дядо Коледа се отчита подобаващо, но на други фронтове, не на парфюмния. Парфюм желая само Льо Парфюм Диор и съм му писала.

# 196
  • around the world, where the heart belongs
Може и вече да сте го коментирали ама други сравнения, за които се сещам са за Un jardin sur le Nil - гаспачо и други видове супа.  Wink

# 197
  • Germany
Ронита, обърни внимание на http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Elixir-Charnel-Le-Bo … Torride-6957.html, на мен ми е от фаворитите.
Ох, как се изкушавам да ти поръчам един http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Les-Voyages-Olfactif … -Moscow-6111.html Thinking Провери моля, каква е цената на новата, малка бутилка, че предишната от 250 мл. направо ме разбиваше Shocked

# 198
  • Велико Търново

raz_nejena , Ре от Ре трябва да отговори Wink Благодарение на нея имам пробичка от този прекрасен аромат Heart Eyes

# 199
  • Там, където ме обичат
Ронита, напиши моля те няколко цени, за да се ориентирам, дали да поръчвам през сайт или на място. Например малките разфасовки, ако има де, на Тонка Империал, Кокин, Брюлан, Воаяж.  Praynig

# 200
...
Бисквитка, на КК едт ли ползваш?

Даа, ЕДТ е !.
 ЕДП също  е хубав,но вече идва доста хард с кожата на "драно говедо"  Mr. Green

# 201
  • София
Шоколадът на Молинард - изтънчено шоколадов и банално цветен. Такъв го разпознах. Усещането ми е за ранг на Ейвънски парфюм. Фин - само заради шоколада, обаче цветята му съсипват лукса и го правят всекидневен. С право е спрян.

П.П. Сега видях, че в пирамидата му нямало цветя. Ами тогава онова, с което са забъркали шоколада, ванилията и карамела, ги е утрепало и трите.

По темата: Пришълци / Извънземни - обожавам ги. Особено Ликьорени и Карамелени.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 17:57 от seemly

# 202
Такаа, да се отчета парфюмно и аз  Laughing По някое време сутринта, на кратка пауза с кафе, отварям Фрагрантика и почвам да разучавам Caron (щото Атти много им е фен   bouquet) Напарфюмила съм се току що сериозно с любим микс - десетина фъс Absolu Roshas + два Rose Molinard. И точно тогава ми донасят една отливчица Sicily D&G и нали разбирате, че трябва да се пробва веднага - дърпам ръкава нагоре и фъс на свивката  Twisted Evil Обаче за късмет, след малко пристига и Chocolat Molinard  Crazy естествено веднага другия ръкав нагоре и фъс на другата ръка при лакътя  Twisted Evil Laughing Е, такова кафе отдавна не бях пила  hahaha Crazy

Шоколада  за мен е прекрасен, в началото какао на прах, след 10 минути шоколад с ром и портокалови корички, след няколко часа отива към черен Линд и мъничко ванилия  Heart Eyes Сега видях, че Seemly не го е харесала, и съвсем различно го е описала от това което аз помирисвам  bowuu Обаче пък аз Извънземните не ги долюбвам никак, различни вкусове явно  Peace 
Сицилия, и тя много хубава, с характер, не мога да отделя съставки, но никакъв банан,( дето го посочват във Фрагрантика) няма  Peace

# 203
Новия парфюм на Ести " Вери Тъп". Вери! За нищо не става, толкова банално цветен. Този бранд е толкова добър в бялата козметика и в макиажа и толкова зле в парфюмите.

# 204
foxysilver, не съм Ronita, но мога да ти дам информация , в бутика на Герлен,цената на парфюмите от серията  Les Elixir Charnel  е 185 евро , Tonka Imperiale, Cuir Beluga, Cruel Gardenia,които са от друга серия бяха малко-по евтини 175 .Бутилките са само от 75 мл., за жалост няма по-малки.За парфюмите от Воаяжната серия ,не проверих защото и не ги познавах и не пробвах.Голям пропуск от моя страна,защото ми бяха сложили виал от Москва и наистина е нещо невероятно Heart Eyes.

# 205
Ммм,каква красота  Crazy - Lalique Libellule - Lalique 2013 Crystal Edition

# 206
  • Там, където ме обичат
foxysilver, не съм Ronita, но мога да ти дам информация , в бутика на Герлен,цената на парфюмите от серията  Les Elixir Charnel  е 185 евро , Tonka Imperiale, Cuir Beluga, Cruel Gardenia,които са от друга серия бяха малко-по евтини 175 .Бутилките са само от 75 мл., за жалост няма по-малки.За парфюмите от Воаяжната серия ,не проверих защото и не ги познавах и не пробвах.Голям пропуск от моя страна,защото ми бяха сложили виал от Москва и наистина е нещо невероятно Heart Eyes.
Много благодаря!
При всяка покупка ли дават виал и можеш ли да помолиш (настойчиво или нахално) за повече?

# 207
  • Там, където ме обичат
Новия парфюм на Ести " Вери Тъп". Вери! За нищо не става, толкова банално цветен. Този бранд е толкова добър в бялата козметика и в макиажа и толкова зле в парфюмите.
Ох, Денси, колко кратко и точно си го казала.  Mr. Green

# 208
Ами ,бяха ми сложили в прекрасна чантичка с панделка ,опакована в луксозна хартия  Heart Eyes,освен покупката и два виала ,но другият беше на Малката черна рокля Laughing.Предполагам ,че можеш да поискаш някой предпочитан виал , не вярвам да отказват,но аз не говоря добре чужди езици и си ме беше срам Embarassed.

# 209
Шоколадът на Молинард - изтънчено шоколадов и банално цветен. Такъв го разпознах. Усещането ми е за ранг на Ейвънски парфюм. Фин - само заради шоколада, обаче цветята му съсипват лукса и го правят всекидневен. С право е спрян.

П.П. Сега видях, че в пирамидата му нямало цветя. Ами тогава онова, с което са забъркали шоколада, ванилията и карамела, ги е утрепало и трите.

По темата: Пришълци / Извънземни - обожавам ги. Особено Ликьорени и Карамелени.
Освен всичко останало Шоколадът на Молинард го хвана срам от невзрачността му и избяга след първия час Confused
Оставам си фен на Пралин.

Пришълците никак не ги харесвам върху себе си.
Последното само за сравнение на вкусовете Laughing

cayenne, късметлийка си Flutter

Общи условия

Активация на акаунт