Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 699
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • Чукарландия
Имам нужда от нещо ново,което да сънувам нощем и да ми образува пеперуди в стомаха денем само при мисълта за него...Предизвиквам ви Mr. Green

Това си е баш предизвикателство! Mr. Green

Аз не се наемам да те предизвикам Peace, само като зная какво притежаваш, къде ли да ги търся тия пусти пеперуди, че да запърхат в стомаха ти?!? Joy

# 316
Хахахаха, пак ли Кожата на Монтана заядохте? Няма да се изказвам, че при мен се случи да подейства сексуално на ММ... Joy Но той не знаеше защо, дори не каза че мирише на нещо отвратително (както обикновено прави).

Руми, честито за Нощите на Анник/Адриен! И аз много ги харесвам, но надали скоро ще минат на предна линия в списъка с желанията.
Хрис, с Bois d'Iris ли се сдоби? Ако е така - и на теб едно голяяяямо честито! Виж, този е по-напред в списъка.

Имаше две питания - за Helloween и Joop! Femme. За първия - аз съм любител на виолетки, но тук са ми притъпени от акватичност. Не, не ми допада. И ми причинява главоболие, а уж е лек и свеж... Вторият е класически парфюм с леееко осъвременени алдехиди, които обаче малко ми досаждаха и го извадих от моето шкафче, за да радва друг.

Днес, след доста проби в други дни и сезони, май открих в какво време и количество мога да нося Хиноки на КдГ - от виалче, при 10-11 градуса, слаб студен вятър край морето. Иначе ми е силен и някоя съставка предизвиква стомаха и главоболието ми. Даже се зарадвах как ярко избиха цитрусите и долових нещо като пресен копър! Всеки път като пробвам/нося нещо на Гарсоните и се удивлявам колко интензивни са парфюмите им дори и в микро количества.

# 317
  • Germany
Куражчееее Hug, открила съм ти ново парфюмно предизвикателство  Flutter Flutter Сега си се радвай на Ванилията на СЛ, носи си я с удоволствие Hug Ако ти стане скучно разучи Dzing и сподели  Mr. Green
Сънче, и аз бях като теб и те разбирам напълно Hug Едно е да четеш описания и пирамиди, да чуеш препоръки и съвети, друго е пеперудите да се разпърхат. Особено с колекция като твоята Hug Любовта просто се случва, и то тогава, когато най-малко я търсиш. При мен се случи. Срещнах Bois d`Iris на Ван Клийф случайно, проучвайки цялата колекция от любознателност Mr. Green Пеперудите ги усетих от раз Peace Но си бях обещала да не купувам. Грешка! То не бе търсене, ровене по сайтове, реване в размени, разговори с Олфактив салон, следене в ebay ooooh! Благодарение на прекрасна фея, която сбъдна мечтата ми Hug  bouquet два дена тъна в блаженство, буквално! Толкова ми е хубав, удобен и лесен, радва ме, кара ме да се усмихвам замечтано и да си подскачам неволно на един крак от непринудено щастие. Искам да съм непрекъснато с него Mr. Green! Той е! От сега нататък нямам нужда от парфюми, затова само ще чета и ще ви се радвам Peace(няма нахилено зелено човече)
ПП. Лю, с този копър ме разби #Crazy hahaha Ех, морето... там парфюмите не са това, което са тук, искам моренце Tired А монтанската кожа наистина е като бомба от феромони, мирише точно на затоплена жена пред цикъл Wink, или като разгонена лъвица, затова е обясним мъжкия интерес Wink

# 318
  • Чукарландия
Срещнах Bois d`Iris на Ван Клийф случайно, проучвайки цялата колекция от любознателност Mr. Green

Къде може да се "срещне" в България тази колекция? Hug
Случайно. Mr. Green

# 319
  • Пловдив
Честити придобивки Simple Smile)! И любови!
Белла, в салон Олфактив я има колекцията.
Ковачева- Ванилената орхидея налична ли е? Добре, че не харесвам ирис иначе до сега да съм отнесла един , то не бе описание, не бе чудо Simple Smile.

# 320
Вече я няма там и това автоматично означава, че я няма никъде в България. Не се внасят и не могат да се пробват освен от частни колекции.

# 321
  • Пловдив
Знам, че я нямаше последно понеже я търсихме за приятелка, аз имам проба от нея и питам , защото още не съм се разписала в темата ти за Дядо Коледа  Wink . Уж се говорше, че БЗ ще са новите вносители, но доста време мина от тогава..., надеждата умира последна.

# 322
О БЗ парфюми от 250 лв. няма да вкара. Peace Търсете от сайтове или поръчайте да ви намерят и доставят в "нашия".

# 323
Имам един виал  от Cologne pour le Soir  Francis Kurkdjian.Това ли беше магарето на баира ,защото ако е това на мен ми харесва ,нищо  страшно и ужасно няма.
Сънчо, ти сдоби ли се с Муск Маори ,имам някакъв спомен ,че го искаше или вече не ти е предизвикателство? Щом Жестоката не е твоят парфюм,можеш да си избереш някой друг Герленски екслузив ,всички стават за предизвикателство, особено Cuir Beluga Heart Eyes.

# 324
  • Варна
Имам един виал  от Cologne pour le Soir  Francis Kurkdjian.Това ли беше магарето на баира ,защото ако е това на мен ми харесва ,нищо  страшно и ужасно няма.

Не, магарето е Absolue Pour le Soir.

# 325
Аха, сигурно Cologne е олекотената версия на магарето Laughing,затова не ми се вижда страшно.

# 326
Искам да съм непрекъснато с него Mr. Green! Той е! От сега нататък нямам нужда от парфюми, затова само ще чета и ще ви се радвам Peace(няма нахилено зелено човече)
Имам дежа вю! Еликсирено Мервено някакво такова. Crazy Да ти носи все такава радост Ирисът!
Честито и на другите с нови трепети с аромати!  bouquet
Аз поминах скромно с Мистериите на Рим. Simple Smile

# 327
  • Варна
Искам да съм непрекъснато с него Mr. Green! Той е! От сега нататък нямам нужда от парфюми, затова само ще чета и ще ви се радвам Peace(няма нахилено зелено човече)

А на мен това ми звучи притеснително, ама вярвам, че е само епизод  Laughing

# 328
Днес отново пробвах Dahlia Noir Givenchy EDP и отново много ми напомни на Tumulte Christian Lacroix, само дето втория има повече сладост,повече горски плодове, а Dahlia Noir е по-изчистено пудрен. Направо си е чист аромат на пудра  Whistling
 Пробвах пак и Body Kouros Yves Saint Laurent ,който е толкова харесван, но....много ми е женствен, много сладнее. Не е за мен  Crossing Arms
 Честити нови придобивки на всички, много да ви радват (както мен ме радва Класик Х  напоследък)  Hug

# 329
  • Germany
Днес занесох Ириса на майка ми да се похваля, заедно с други придобивки, с които не съм я запознала. Оценката - Ирисът й харесва най-много, иска го и тя Mr. Green. Имам задача да намеря още един в най-голяма разфасофка  Mr. Green
Бижу, Ирисът е на път да измести Еликсира Shocked! Не вярвах, че ще кажа такова нещо, но поне за момента е така. Дано издържи проверката на времето, както Еликсира! Честит парфюм, много да те радва!
Мимс, не е временно, а е избор Peace. Просто имам това, с което се чувствам добре, това е. Е, винаги може да изскочи някоя нова любов изневиделица Wink.
Ван Клийф и Арпълс не се предлага в Ексклузивната колекция вече в България. Хубавото е, че в ebay често излиза цялата колекция виали и могат да се пробват всичките. Смятам, че си заслужават инвестицията, много пипната колекция Peace

Общи условия

Активация на акаунт