Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 704
  • 723
  •   1
Отговори
# 300

Моля за мнение и за Parfum de Peau Montana, четох във Фрагрантика, но от вас ми е по-достоверно  Hug

А!
Мигом ме измъкна от апатията! В Блик на Витошка сигурно още помнят реакцията ми  Whistling
Ако не си мирисала препикана еленова кожа - те това е.  
Мен ако ме питаш те никога няма да те забравят! Whistling

Приемам го за уговорено   Party Peace
Четох, че приличал на един от ексклузивите на Шанел. А в обещанията за новата година съм намислила да включа "да отворя отново вратите за ароматите на Шанел, може пък да си харесам вече нещо"
Абсолютно нищо общо няма с нито един от излезлите досега ексклузиви на Шанел! Peace

# 301
  • София
Изключително много се забавлявам с тази стара тема  Laughing Припомних си още един потресителен парфюм, който май пак само аз понасям не само, ами и харесвам и си ползвам с удоволствие дори - Madnes Chopard. Преди 3 години не ми е харесвал Ароматикс Еликсир, а сега го имам и нося с удоволствие. Също не ми е харесвал Ести Лаудър като бранд, но тогава не съм познавала старите Естита, а сега тези пропуски са попълнени и се оказа, че всъщност само новите неща не ми харесват.

# 302
....Преди 3 години не ми е харесвал Ароматикс Еликсир, а сега го имам и нося с удоволствие.....

Не мога да повярвам,че не си го харесвала..... когато и да било #Shocked Като знам каква любов ти е Heart Eyes

# 303
  • София
Наистина не го харесвах, защото го бях мирисала само от капачка в магазин - огромна грешка, миризмата от капачка изобщо не е показателна, особено когато става дума за шипри и алдехиди. След това една пробичка тръгна към мен, но не пристигна, пак ми се размина. Накрая получих от Натали един флакон с около десетина мл вътре с изричното указание да си ги излея всичките наведнъж върху себе си. И понеже акъл не ми пречи, взех, та ги излях. Не ми стигнаха   babyuu  newsm76

# 304
....И понеже акъл не ми пречи, взех, та ги излях. Не ми стигнаха   babyuu  newsm76

хахахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааа  

а нали знаеш на мен как ми миришат всички парфюми от капачки  ....

# 305
  • Чукарландия
Рени, как? Hug

Скрит текст:
ПП Страхотен аватар! Hug

# 306
Рени, как? Hug

Скрит текст:
ПП Страхотен аватар! Hug

мерси  Hug
Ами как, на кисели краставички  Mr. Green  Все така се получава на съседското кафенце 

# 307
  • София
Halloween има в Blick на Витошка, ако някой го интересува. Добре, че не го поръчах насляпо, 'щот се оказа не мой - прекалено тревист и воднист ...
Обаче май си харесах Midnight Rose, който досега съм избягвала да пробвам на кожа. Според вас - Midnight Rose или Encre Noire на Lalique е по-пухкав и недосаден? Crazy

# 308
на мен Lalique ми е цветно- кремест-определено е недосаден, ненатрапчив

# 309
  • София
Ковачева, честит ти Ирис!   bouquet Много радост да ти носи! Simple Smile

Един съвет към девойките , които не познават "невероятната кожа" на Атти !  Hug
Внимавайте, тя е някакъв парфюмен феномен, който може да накара парфюм с аромат на върколакшки з..к да замирише като топло котешко тумбаче ..  Grinning (ако Ели ми позволи да перефразирам думите и)

Тази Монтанска кожа не е от хубавите. Ако трябва да бъда лаконична.  Sick

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 23:14 от Courage

# 310
Монтанската кожа е най-отвратителния парфюм, който тази тема познава мен ако ме питате. На дядо магарето репа да яде, и говедата и напиканите черги и всички други "неща" дишат прахта на този шедьовър. Whistling

# 311
  • София
Анджък.

# 312
  • София
Ох, Куражче  Joy Joy Joy Hug шмъ умориш с върколашкия задник  rotfImao В своя защита мога единствено да кажа, че съществува поне още един човек сред нас, при който Смъртоносната Монтана се държи по неочаквано приличен начин. Аз пък пищях и бягах от магарето на баира.

# 313
  • Козлодуй
Всъщност на дядо ми магарето има ли фенове изобщо Mr. Green
Аз пък така и не се запознах с Монтанската кожа,ама като познавам вкуса на Атти и този на Мимс,поне донякъде,реших,че няма да ми хареса със сигурност.
От много време нямам никакви нови парфюмни любови.Ирис пудре не се брои,защото го мечтаех наистина отдавна,повече от година най-малко.След като се оказа,че Жестоката колкото и да е красива,не е моята чашка чай,май си останах без мечти.Ужас!Имам нужда от нещо ново,което да сънувам нощем и да ми образува пеперуди в стомаха денем само при мисълта за него...Предизвиквам ви Mr. Green

P.S.Това всъщност е по основната тема за жаргона Grinning
Монтанската кожа-Parfum de Peau
Жестоката-Cruel Gardenia

# 314
  • София
Сънче, аз не съм му фен. Не ме и отвращава обаче. На мен ми мирише на секс, потен и леко вулгарен/мръснишки (включително всичките видове телесни течности, които се отделят през това време).Аромат на задоволена похот, това е . Никакви магарета няма при мен.
Честити Ириси и на теб! Прекрасни са!  Grinning

След като се сдобих с Ванилията на СЛ ( цели 2 седмици ще минат) не съм се пръскала с нищо друго и нямам желания за нови аромати дори.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт