Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 664
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
 Joy Мимс, това ме развесели здравата, ама защо ми се стори, че си обещала и да го пръснеш някога на кожа  newsm78 Wink  Тази тема, за омразните парфюми ще си я изчета след малко с кеф.  Peace

# 286
Къде може да се пробва мъжкия Encre Noire Lalique ?

На кафе с мен  Laughing.

Ароматът е прекрасен дървеняк с ухание на мастикс и кедър.

# 287
  • София
Благодаря ти, Мимс, че спазваш обещанието си, дадено толкова отдавна Simple Smile  Hug Ти знаеш, пък и всички тук, че аз не се обиждам на парфюми. Докато четох описанието ти, си представях изражението на съфорумка, която наскоро ми гостува и от пълната с десетки парфюми маса отдели точно Монтанската Кожа като най-най-най-харесан от нея Simple Smile Тя е също толкова нежна и грацилна като cayenne и бях убедена, че Монтаната ще я отвее като урагана Сенди, но тя пък взе, че се влюби. Та вече за нищо не смея да бъда сигурна Simple Smile

# 288
Когато хвалите някой парфюм, ме изкушавате. Когато описвате непоносими за вас аромати, ме изкушавате десеторно Simple Smile. Ще взема да си потърся тази Монтанска кожа Simple Smile.

# 289
Къде може да се пробва мъжкия Encre Noire Lalique ?

На кафе с мен  Laughing.

Ароматът е прекрасен дървеняк с ухание на мастикс и кедър.

Приемам го за уговорено   Party Peace
Четох, че приличал на един от ексклузивите на Шанел. А в обещанията за новата година съм намислила да включа "да отворя отново вратите за ароматите на Шанел, може пък да си харесам вече нещо"

Атти  Heart Eyes Hug все някога ще го пробвам този страшен парфюм, но съм предупредена да внимавам  Sunglasses Между другото мернах в един сайт 30-тичка за 20лв, за дамата дето го е харесала най-много

# 290
  • София
Да, той толкова си струва общо взето. Шок и ужас за без пари  Mr. Green

# 291
Има ли някой впечатления от някой от тези двата? Кой бихте ми препоръчали (на сляпо)?
http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/In-The-Mood- … Tender-11965.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-d-Arp-ge-988.html

# 292
  • София
И двата са подходящи за на сляпо, държат се нежно и мило към приносящия ги и към околните Simple Smile Не вярвам да подразнят никого. Аз лично съм пристрастна към Еклат Д Арпеж, но и Ферето е много приятен  Peace

# 293
Атти, благодаря ти много!   bouquet А кой е по-прозрачен (лек)? Звучат ми не-шлейфови, дано не се лъжа. Еклат Д'Арпеж много ли е люляков?

idomeneus, благодаря и на теб за пояснението!  Hug

# 294
  • София
Еклат за мен е по-прозрачен. Люляков, да, но и цитруси в началото, меки и некисели. Много освежаващ. Не знам дали сега му е подходящото време за придобиване, но всъщност ако човек го харесва, защо пък не Simple Smile

Зачетох се в темата за омразниците, Мимс, страхотно, че я изкопа, много обичам да препрочитам старите теми  Hug

# 295
  • София
Атти, заинтригува ме с тая Монтанска Кожа и мен.   bouquet  Много ми е интересно да я пробвам! Особено след като прочетох отзивите във фрагрантика - супер противоречиви.  Grinning

# 296
Атти, придобивката е почти фор фри (75% офф ще имам за нея) и затова искам да си избера кой да е. И без друго съм се напълнила със зимни аромати, а при нас зима почти няма.  Crazy
Пак благодарности!  Hug

# 297
  • виртуално
Аз ще помоля за мнение за Joop Femme. Мъжът ми имаше техен парфюм и беше страхотен. Та сега ми се иска и аз да си купя нещо тяхно. И приятелка ми каза за този аромат. Споделете вашето мнение Simple Smile

Това ми беше първият самостоятелно закупен марков парфюм.
И аз първо се запознах с мъжкия, от който и досега ми се подкосяват коленете.
Парфюмът е  зимен, не е от леките аромати, но е мек и те обгръща като кашмирен шал, безумно траен.
Вече не помня отделните съставки, но определено е прекрасен и бих го поносила отново с удоволствие.
За да не стане грешка, говоря ето за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Joop-/Joop-Femme-3100.html

# 298
  • София
Какви смели хора  Hug Дори препиканата еленска кожа не успя да ви уплаши. В парфюмерии Блик се предлагат парфюми на Монтана, дано да го има и този. Предупреждавам отново, не е за слаби сърца Simple Smile

# 299
И аз се зачетох в старата тема, а не е като да си нямам друга работа  Mr. Green Нищо, утре ще наваксвам...

Парфюмерии Блик, значи  Whistling някои смели хора ще трябва да се разходим до там  Laughing Имаше една подходяща английска поговорка за любопитството и котката...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт