Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 663
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
И ако знаете коооолко съм щастливааааа newsm68 txtloves Two Hearts dance  ura newsm18
Имам си нещо, което се настанява трайно в сърцето ми, влезна под кожата ми и въпреки всички проблеми, които ме съпътстват тези дни ми носи невероятно удоволствие. Той е моето Аз Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това парфюм ли е или детенце, ако не е тайна?!? Rolling Eyes
Сигурно е Ириса на Ван Клийф. А детето то е съкровище! Heart Eyes

# 271
Забравих да се похваля.
Заради предстоящите свирепи рестрикции за алергени на ЕС по блоговете е плъзнала лека параноя. Направо обявяват края на старите парфюми, особено богатите на естествени съставки. И аз реших да приютя един Ветивер на Герлен, под предлог подарък за ММ.
Утре ще си го припомня и ще споделя,

Еми не го разбирам това - значи естествените съставки са страшни алергени, а синтетичните хич не са  Shocked И само за наше добро, а не с цел поевтиняване на съставките   Rolling Eyes ще окастрят хубавите парфюми  Cry Някой да напише книга "Световната конспирация в парфюмния свят"  Twisted Evil

Ще ми е интересно за Ветивера на Герлен?
Къде може да се пробва мъжкия Encre Noire Lalique ?
Последните два въпроса са по повод замисъла за коварен коледен подарък за ММ  Laughing

# 272

...
Къде може да се пробва мъжкия Encre Noire Lalique ?
..

За жалост- вече никъде. Нямало представител на Лалик за БГ и затова изчезнаха от парфюмериите. И аз много искам да се запозная с мъжките Лалици,но..... Енкре Ноар имах щастието да опозная от една мила съфорумка   bouquet

# 273
На Красно село и в малки квартални магазинчета. Peace

# 274
  • София
Вчера в парфюмерията на ЦУМ пробвах дамския Encre Noire, имаше и мъжкият Simple Smile Замислям се за този Лалик, роза не обичам особено, но тук е готинка май, пухкаво локумена (жалко, че се бях напръскала с още 3 аромата и не можах да концетрирам нос само върху нея), пък и е изгоден аромат Thinking
Въпрос за Halloween на Del Pozo - става ли за покупка насляпо, много обичам виолетки и ефирни парфюми, този такъв ли е?

# 275
Благодаря! Тази парфюмерия на Красно Село нещо не успях да я намеря, а ми е удобно мястото. Ще опитам пак и този път ще гледам по-внимателно.
Имам спомен, че на Леге в една парфюмерия съм виждала Лалик, но може да не е актуално.

Моля за мнение и за Parfum de Peau Montana, четох във Фрагрантика, но от вас ми е по-достоверно  Hug

# 276
Вчера в парфюмерията на ЦУМ пробвах дамския Encre Noire, имаше и мъжкият :...

яяя,супер. А имаше ли и други мъжки? По МОЛ-овете никъде ги няма Лалик  Crossing Arms

# 277
  • София
Ами то в моловете много неща ги няма за съжаление Simple Smile
Да ти кажа, за мъжките не се оглеждах, но дамски на Лалик имаше още 1-2 като че ли. На Леге - в магазин Леро, малко след Версаче - също видях няколко Лалика по-миналата седмица  Peace

# 278
  • виртуално
Въпрос за Halloween на Del Pozo - става ли за покупка насляпо, много обичам виолетки и ефирни парфюми, този такъв ли е?
става  Peace
ароматът е на виолетки с капчици роса, прилично траен

# 279
  • София
Точно такъв е, ако се примириш с не особено задоволителната му трайност, иначе е нежен и приятен.

Моля за мнение и за Parfum de Peau Montana, четох във Фрагрантика, но от вас ми е по-достоверно  Hug
Този парфюм е ядрена бомба в парфюмен флакон. Познавам само още една парфюманка освен мен, която го харесва и може да го носи. За всички останали е ритник в носа. Започва с взрив от кожа, пипер и пачули и след като ти отнесе носа заедно с главата, решава да покаже и една по-мила страна от ароматната си същност, започват смолите и едни наситени цветя в ретро стил. Който е оживял след яко напръскване с Монтанската Кожа, вече нищо не може да го уплаши  Mr. Green

# 280
  • София
Супер Hug Ще взема да го взема Grinning

# 281
  • Варна

Моля за мнение и за Parfum de Peau Montana, четох във Фрагрантика, но от вас ми е по-достоверно  Hug

А!
Мигом ме измъкна от апатията! В Блик на Витошка сигурно още помнят реакцията ми  Whistling
Ако не си мирисала препикана еленова кожа - те това е. 

# 282

Моля за мнение и за Parfum de Peau Montana, четох във Фрагрантика, но от вас ми е по-достоверно  Hug

А!
Мигом ме измъкна от апатията! В Блик на Витошка сигурно още помнят реакцията ми  Whistling
Ако не си мирисала препикана еленова кожа - те това е. 

Joy  hahaha Точно щях да питам Атти какъв тип кожа е началния удар - драна кожа или нещо преработено, а то било препикана еленова  Mr. Green А във Фрагрантика как го хвалят само  Shocked Любопитсвото ми си остава към парфюма, ама вече много предпазливо  Flutter

# 283
  • на североизток
Аз ще помоля за мнение за Joop Femme. Мъжът ми имаше техен парфюм и беше страхотен. Та сега ми се иска и аз да си купя нещо тяхно. И приятелка ми каза за този аромат. Споделете вашето мнение Simple Smile

# 284
  • Варна
Разрових да намеря какво ми е било най-най-най-първото впечатление за Parfum de Peau. Пък съм и обещала нещо накрая Simple Smile
Атти, моите извинения!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт