Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 668
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Благодаря много  Heart Eyes ще пробвам  Heart Eyes  bouquet

# 346
  • Пловдив
Аз също се възползвам от отливките като начин да спестя добри пари Simple Smile)!
Не мога да се сдържа да не похваля за пореден път мандаринката на Герлен, голяма наслада ми носи , купих я с идеята да я нося докато спортувам, но всеки път като мина покрай нея си пръскам и я поглеждам със задоволство- цитрусов шедьовър е за мен. Благодаря на феята, която ме насочи към нея     bouquet

# 347
Не харесвам отливки. Те много бързо променят аромата и дори се развалят. Имам доста изхврълени и вземам малки пъркам и хвърлям. Не ме радват и гледам да държа винаги възможно най-малко. Добра алтернатива са за хубаво разносване на много скъпи и труднонамираеми парфюми или на бързо омръзващи парфюми. Никога нямам доверие на аромат пробван от отливка на повече от три месеца.

# 348
  • София
Също не разчитам на отливките. А и не мога да ги правя. Мисля, че щом веднъж ароматът е напуснал флакона, вече търпи промени и не е на 100% автентичен.
Не отричам обаче, че са добра възможност за запознанство с парфюма.

В петък бях на рожден ден и моя колежка, която седеше до мен, така се беше омазала с нещо, че едва понасях миризмата. Избиваше на телесни течности, от онези от интимните места, а жената се беше къпала. Мисля, че меда дава този резултат, но не съм сигурна. Утре ще я попитам внимателно с какъв парфюм е била и ще пиша. Има парфюми които не харесвам върху другите и не бих носила, но за пръв път ми се случва да съм неспособна да понеса миризма.

# 349
  • Sofia
И аз понякога питам за името на парфюма, за да знам какво да избягвам, а хората охотно отговарят , мислейки че съм харесала аромата.  Laughing

# 350
  • на североизток от Рая
 Привет!

Аз още вчера гласувах за "Банда на годината" и бях изненадана, че за `нашата` тема има едва 8 гласа.  Confused Но вече съм доволна от това, което виждам.  Peace

Хубав ден!  Hug

# 351
  • Чехия
Здравеите дами   bouquet
исках да попитам някои вече има ли това  http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html  поръчах си го в петък и трябва да дойде в понеделник но нямам търпение.Той е както 80 % от мойте поръчки на сляпо и за това е тази тръпка.Няма към кого да се обърна та за това се цопнах тук.Аз нещо на последък се пренасям към Gourmand ароматите да не кажа че съм позалуднала.Последния който си купих пак на сляпо е Viva la Juicy Juicy Couture-страхотен е.Както и да е ако някой има лични впечатления моля да сподели.
Благодаря предварително

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 17:18 от radoslavaa

# 352
  • София
Привет radoslavaa!  Hug Специално този парфюм много сме го обсъждали назад в тази тема. Поразровичкай и прочети. Като цяло има много негови почитателки тук, но и много, които не го харесват. Аз съм от вторите. Ужасно траен е, но ми идва прекалено сладък, чак накъртващ от карамел.  Sad Жалко, защото бутилката много ми харесва.

# 353
  • Чехия
Привет radoslavaa!  Hug Специално този парфюм много сме го обсъждали назад в тази тема. Поразровичкай и прочети. Като цяло има много негови почитателки тук, но и много, които не го харесват. Аз съм от вторите. Ужасно траен е, но ми идва прекалено сладък, чак накъртващ от карамел.  Sad Жалко, защото бутилката много ми харесва.

Благодаря,ще потърся.Силно се надявам да съм от първите  Laughing

# 354
Ако обичаш супер сладки парфюми ще ти хареса. Лепи просто!

Днес ми трябва атомна бомба за осигуряване на периметър пред сцената на JLO и затова съм се напръскала с Алюр Сеншуъл. Довечера ще подновя убийствено и дано има място за танцуване. Mr. Green Whistling

# 355
Ако обичаш супер сладки парфюми ще ти хареса. Лепи просто!

Днес ми трябва атомна бомба за осигуряване на периметър пред сцената на JLO и затова съм се напръскала с Алюр Сеншуъл. Довечера ще подновя убийствено и дано има място за танцуване. Mr. Green Whistling
Каквото и да сложиш едва ли ще осигуриш периметър. Laughing И аз се готвя за тая вечер, но още не съм решила каква бомба да сложа. Може да се видим там някъде в тълпата. Wink

# 356
  • Germany
Благодаря на всички за пожеланията Hug, да ви се връща Peace
И аз гласувах за Парфюмната и не гласувах за литературната, за да не дам предимство Twisted Evil
Денси, Емиа, сигурна съм, че каквото и да сложите за концерта ще забравите на втората минута, че сте със парфюм. Все пак не всеки ден се случва шоу от такава величина! Приятни емоции!
И аз не съм почитател на отливките, ползвам по-голяма пробичка, ако се колебая, но като цяло съм сноб и предпочитам оригинални флакони, в последно време в най-малката възможна разфасофка.
Радослава, щом ти харесва Джуси Кутюр и този ще ти хареса, гарантирам ти. Аз също съм почитател на гурметата, но този е ужасен за носа ми - досаден, лепкав и убийствено сладък.

# 357
В случай, че не сте видели това, вижте го. Смятам, че не е малко фактът, че нашата тема попада в една изключително положителна номинация и за мен лично е много приятно, че стигаме до крайно гласуване. Това говори много за съвкупността от хора, събрани тук и за настроението, което създаваме. Няма да агитирам, гласувайте по сърце  Heart Eyes
Един глас и от мен  Heart Eyes
И за да не е спам - по принцип не обичам отливки, а в последно време не обичам и 100-тици. Трийсетичките са ми сякаш най-удобни и изящни. Миналата седмица минавах покрай ДМ и си викам - А! тъкмо да пробвам мадониния! - да, ама не - нямаха тестер  Crossing Arms От колко време му се каня и все нямам късмет. За да се утеша влязох в Бюти зона и се напръсках с Далия Ноар - на едната китка ЕДП, на другата - ЕДТ и като че ли втория вариант повече ми хареса. Някой запознат и с двата би ли направил разбор?  Hug

# 358
  • в 1001-та нощ
Как точно се превежда powderly, когато се отнася за парфюм? (основните акорди във фрагрантика)  Rolling Eyes

# 359
  • София
Пудрен аромат, наподобява пудра.

Общи условия

Активация на акаунт