Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 680
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Кой питаше за хубав цитрус?

Днес пробвах Oyedo на Diptyque - хубава мандарина, малко подправкова, малко билкова. После топло, заоблено дърво, без да се губи мандарината. Нищо кисело и остро (което обикновено ме дразни в аромати с цитруси), дори бих го определила като почти сладък аромат.
Още един плюс - доста траен на моята кожа.
Много красив аромат, имам нов любимец на Diptyque, освен прословутата смокиня Heart Eyes

# 586
Руми, трябва да пробваш и L'Eau de Tarroco, щом ти харесва Oyedo! Абе, май и аз ставам фен на Dyptique, нищо, че не притежавам нито един техен аромат.

# 587
  • София
Ще го потърся, Лю, и на мен взеха да ми събуждат интереса  Hug
Този спечелих на един търг (30тина мл) , абсолютно на сляпо, в пристъп на лудост, но се оказа страхотно попадение.

# 588
  • Germany
Звучи страхотно, трябва да се пробва значи Peace
Руми, по-различен ли е от Нощите на Адриен? И аз харесах много  L'Eau de Tarroco,и макар да е много тих,  е много красив.

# 589
  • София
Нощите са по-леки и еднопластови донякъде. Този е идеален за по-студено време, въпреки цитруса. Вероятно заради дървото и подправките. На първо помирисване от бутилката ми напомни много на L'Eau du Navigateur - толкова е топъл.

# 590
  • София
РумиК, мога да помогна за пробването на  L'Eau de Tarroco!  Peace На мен ми идва малко по-тревист, но определено е доста траен и много интересен.  Simple Smile

# 591
На фона на всичките скапани дни напоследък, днес получих две парфюмчета, които ме усмихнаха - малко количество от Синема ИСЛ и Avon Today. Първия го мечтая от няколко месеца и най-после го имам, много мой е и много му се радвам  Laughing. А втория не бих си и помислила да го придобивам, ако една добра и зарибяваща парфюмна фея не ми беше изпратила пробичка. Не съм сноб, но имам предубеждения към каталожните аромати. Обаче този Today направо ми взе акъла, напръсках един шал с него и в момента съм се наметнала, плувам си в ароматно блаженство...

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 20:46 от System Error

# 592
Deetron, благодаря. Малко ми трябваше и поръчах.  Grinning

# 593
Момичета, малко помощ - търся мек, топъл, гушлив, но не сладък аромат  Blush?

Кой беше писал по-напред в темата за Ambre Baldessarini като топъл шал - но в пирамидата има кожа. За себе си установих, че кожата в парфюми не е моя аромат - дразни ме, дори ми причинява главоболие.
Все пак бих го подушила, има ли го из магазините?

# 594
Момичета, малко помощ - търся мек, топъл, гушлив, но не сладък аромат  Blush
Пробвай Valentina. Точно така бих го описала.

# 595
Момичета, малко помощ - търся мек, топъл, гушлив, но не сладък аромат  Blush?

Кой беше писал по-напред в темата за Ambre Baldessarini като топъл шал - но в пирамидата има кожа. За себе си установих, че кожата в парфюми не е моя аромат - дразни ме, дори ми причинява главоболие.
Все пак бих го подушила, има ли го из магазините?

Ще дам един  плах глас за това Burberry : http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html#

При мен всичко плодово изчезва доста бързо и остава точно топлина и нежност. Нямам таланта на повечето дами тук и рядко виждам картинно парфюмите, но този е една от първите ми любови и от самото начало имам кристално ясен образ за него - мек пуловер с висока яка и коса разпиляна по раменете. Simple Smile Ммм, много го обичам за есен и зима. Simple Smile

# 596
Днес в тон с хладното време сетивата ми се наслаждават на CHRISTIAN DIOR HYPNOTIC POISON. Толкова опияняващ и любим аромат! txtloves

# 597
  • на терасата
Ех, тази Хипнотична отрова....Така и не успях да се спогодя с нея. Харесваше ми само като полъх, т.е. на дреха след 2-3 дни. Блазе им на тези, които могат да я носят  Peace

Аз пък днес съм се наЛолитила с L и съм като ходещ сладкиш. Добре се чувствам!

Обаче тия дни се хващам, че няколко пъти вече си отварям шишенцето с пачули да си го душкам. Хм, сега ще си намеря темата за пачулито и ще видя какви са тези работи, сигурно някакво ПМС, защото не съм от любителите на пачули  Rolling Eyes

# 598
Ще дам един  плах глас за това Burberry : http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html#

При мен всичко плодово изчезва доста бързо и остава точно топлина и нежност. Нямам таланта на повечето дами тук и рядко виждам картинно парфюмите, но този е една от първите ми любови и от самото начало имам кристално ясен образ за него - мек пуловер с висока яка и коса разпиляна по раменете. Simple Smile Ммм, много го обичам за есен и зима. Simple Smile

Много ми е любимо това Бърбъри  Heart Eyes Глас и от мен!

# 599
Да си призная и аз бях от тези, които лееекичко не го понасяха поради някаква причина. Стоя дълго оставен настрани. След няколко месеца почти забравила точният му аромат го използвах. Сякаш го преоткрих, не знам какво беше това никога не ми се е случвало. Не харесам ли някой аромат така си и остава, но с този май се хипнотизирах ..... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт