Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 671
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Има ли вече в Дъглас новия Agent Provocateur - Petale Noir? Пробвал ли го е някой? Трябва да има мандарина, бергамот, листа виолетка, зюмбюл  Thinking магнолия. В базата сандалово дълво, кедър, мускус и още хиляди съставки. Но не откривам какво му е noir-a newsm78 Май си е просто модерно да се слага в имената този парфюмен сезон Mr. Green
Няма го още.

# 61
  • София
"драно говедо" ми изскача веднага   Mr. Green
  bouquet

# 62
Да, този парфюм Натали определи като гробовен, опело, мърша, леш и там в този ред доста неща  Mr. Green

признавам си, грам не повярвах на описанието на Натали, но си е абсолютно вярно - гняс, гняс, гнясссссссссссс   Naughty
това, че върху някои други миришел иначе ... хубуу, ама далеч от мен  Twisted Evil

Много хубав парфюм, никаква мърша и леш  Grinning
The-Different-Company се очертава да е от моите брандове.

# 63
  • Boston, MA
Добре дошла на Солей в темата и моите съболезнования.  Laughing

Оборски наричам аз градския "Urban Musk" на Том Форд.
Влажно-катедрален "Passage D'Enfer".

Още съкращения:
КДГ - Ком Де Гарсон
ФМ - Фредерик Мал

# 64
  • Там, където ме обичат

ПП. Нося добри новини за Ковачева - М7 Ауд е на мноооооооого прилична цена на нашето летище  Flutter

А сега преведи какво е това.

# 65
  • Sofia
Фокси, този път няма съкращение, M7 си е оригиналното име на този мъжки аромат от YSL  .  Laughing

# 66
Ох, М7 ми мирише на интимните части на мъж, на който преди не повече от 5мин. му е правена френска любов.
Ковачева, извинявай, но това е положението с моето обоняние. Така мирише върху ЛМ, така мирише и върху мен. Няма начин ММ да ходи по улиците и да мирише по този начин, като след секс. Naughty Laughing
Иначе казано по темата, в моя речник М7= мъжки гениталии. Whistling

пп. Емиа, поувствах се по-добре, след поста ти Hug

# 67
  • Козлодуй
Според мен си повлияна от онази реклама,която подозирам,че е идея на самия Том Форд Grinning (не мога да я намеря в момента) За мен са прекрасни и парфюма,и голия младеж,а и нямам нищо против да ухая на секс Mr. Green Макар да нямам такива асоциации.
Аттинка,чудесна и забавна темичка  bouquet Heart Eyes
Всичко,което би ми хрумнало за момента,сте изредили.Ако се сетя ще допълвам.

# 68
  • Germany
Ели, аз отдавна съм запозната с цената на новия М7  Wink, даже снощи го и поръчах, че не се издържаше вече Mr. Green
Силви, върху мен М7 Оud Absolu ухае божествено Heart Eyes. Демонстрирах го на срещата и дамите около мен  решиха, че искат така да ухаят мъжете им Twisted Evil, а ако знаят върху ММ как ухаееее Crazy
Особено красиво изпъква уд-ът, който не харесвам, но тук е мек, гальовен и разкошен. Кехлибарената красота и разкошната дървесина са си пак вътре и ме радва безкрайно много.

# 69
Ковачева, когато те чета, бих пожелала всеки куц, сакат и грозен мъж само да е напръскан с този парфюм  hahaha
пп пропуснала съм го, носи го и следващия път, моля!  Wink

# 70
Ковачева, когато те чета, бих пожелала всеки куц, сакат и грозен мъж само да е напръскан с този парфюм  hahaha
пп пропуснала съм го, носи го и следващия път, моля!  Wink

newsm62 newsm62 newsm62 newsm47 newsm47

# 71
  • Germany
Ковачева, когато те чета, бих пожелала всеки куц, сакат и грозен мъж само да е напръскан с този парфюм  hahaha
пп пропуснала съм го, носи го и следващия път, моля!  Wink

Аааа, не Naughty
М7 върху куци и сакати си е направо разхищение Naughty Stop, не го давам Crossing Arms.
Пръска се само върху расови екземпляри, тогава изпъква красотата му още повече Mr. Green Heart Eyes, пък и други неща ти се приискват Blush Wink.
Ще го донеса разбира се на срещата, кажете само кога и къде Party

# 72
Днес, благодарение щедростта на една форумна дама и комплиментите на друга Hug Heart Eyes, се мъжкарея с Blue Sugar на Акуолиона.
Пушек от горена, димяща захар, анасон, пачули, лавандула - това са сложили в моята бутилка, и са го объркали в чудна комбинация.
Оказва се, че много харесвам острата, газирана нотка на анасона в парфюм. Heart Eyes

# 73
  • Чукарландия
Подсетете ме, кой е този М7. Във Фрагрантика ми излезнаха двеста хиляди 7-ци. Hug

# 74

Общи условия

Активация на акаунт