Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 738
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Ооо, страхотна тема  Heart Eyes
И полезна за начинаещи парфюманки...аз обаче поназнайвам нещо  Flutter

# 91
Аризона,
рекламата на М7 е естествено продължение на рекламите на мъжки аромати на YSL, много характерна за времето си и според мен не е шокираща.
Ахаха, ама мен не ме шокира, отвращава ме... с мекотата си, още по-меко казано. Laughing
Ей тази е по-добра:
Цитат
А тази снимка най-точно описва Kouros върху някои кожи - пиян мъж, паднал в тоалетна Whistling
Скрит текст:
Joy

Както и да е, исках да споделя и друга гледна точка. Peace

# 92
  • някъде в България
Здравейте искам да попитам в темичката ви дали някой е поръчвал от този сайт:
http://www.parfumibg.com/bvlgari+omnia+crystalline+edt+%D0%B7%D0 … BD%D0%B8-p13.html
Доста добри оферти имат на някой парфюми но дали не са фалшификати?!

# 93
Момичета, скоро бяхте коментирали различните издания/флакони/на Hypnotic Poison Dior, опитах с търсачката,но без резултат ooooh! Бихте ли ми помогнали, дали се различават,като аромат??

1.флаконът с металния пръстен

2.флаконът без пръстен

Praynig

# 94
  • Бургас
Здравейте искам да попитам в темичката ви дали някой е поръчвал от този сайт:
http://www.parfumibg.com/bvlgari+omnia+crystalline+edt+%D0%B7%D0 … BD%D0%B8-p13.html
Доста добри оферти имат на някой парфюми но дали не са фалшификати?!
Стопроцентови  ментета  Peace Виж им цената само каква е и друго не питай ooooh!

С рекламата на парфюми като тази на М7 може би се цели шокиране, мен обаче ми стана смешно и отврат / до кръста може и да се прежаля да гледам, ама по-надолу  Naughty /
Подкрепям мнението на Аризона  Laughing

# 95
  • София
старост нерадост забравих дали по темата са споменати Вкусния/ Кожения/Ликьорения Ангел/Извънземно/Уоманизатор

Alien Angel Womanity The Taste of Fragrance
Alien Angel Womanity Les Parfums de Cuir
Alien Angel Womanity Liqueur de Parfum

Та днес пробвах кожения A*Men и ... не ми хареса. Буквално разпищолен и вулгарен, като стриптизьор по кожени гащи, който се полива с бърбън, карамел и да не довършвам.
Иначе съм голям фен на рекламите на YSL още от pour homme
Скрит текст:

# 96
  • Germany
Момичета, скоро бяхте коментирали различните издания/флакони/на Hypnotic Poison Dior, опитах с търсачката,но без резултат ooooh! Бихте ли ми помогнали, дали се различават,като аромат??

1.флаконът с металния пръстен

2.флаконът без пръстен

Praynig
Мицуко, чела съм, че има три реформулации. Първата версия - води се като най-подправкова. На флакона пишело само Кристиан Диор. Втора - казват, че била най-красивата версия, най-балансирана. Матово шише и черна капачка. Трета - блестящо шише и златен пръстен. За там четох, че преобладавала ванилията. Дават я като най-слабата версия, но аз не познавам първата и третата и не мога да кажа. Мисля, че Жаки ги беше сравнявала и не беше открила разлика.

# 97
Благодаря kovatcheva  bouquet Преди няколко години имах тестер и го размених, беше матов,без пръстен.Тогава не оцених красотота му..

# 98
...
Ахаха, ама мен не ме шокира, отвращава ме... с мекотата си, още по-меко казано. Laughing
...

+1
и да не е днес излизах със Зара Уомън в студа-  държа се страхотно, не мога да повярвам, че открих нещо толкова хубаво и убийствено трайно за смешни пари 

# 99
  • Там, където ме обичат
Ей, т'ва човек да не покаже една снимка.  Mr. Green
Постнах рекламата на ИСЛ и излезнах за малко.
Връщам се и какво да видя, много от бандата са споделили мнение - неутрални, отрицателни или положителни коментари.
А това е най-важно за една реклама, да предизвика емоции. Поне аз така мисля. Значи създателите й си разбират от занаята.
Мен лично не ме впечатлява нечия голота, мъжка , женска, красива, грозна. Приемам я като анатомия и толкоз. Свикнала съм покрай съблекалните в спортните зали и комплекси.
Освен разбира се, ако не е на някой, който ме вълнува и емоционално.  Wink

Ели, отдавна се каня аз на Подправковата бомба, ти намери какъв коментар да напишеш.  Hug
Но ако заформим завера на тема Ауд Испахан, може и временно да и простя на Бомбата.

# 100
Никой ли не е получил още Шоколада на Молинард?

# 101
  • Велико Търново
Re от Ре , и при мен Зара-та се държи много добре-във всякакво време Wink разкош Heart Eyes много си я харесвам Simple Smile
Вчера обаче се разхождах с Нинфео мио Heart Eyes,благодаря ти за което  bouquet Hug-днес вече си го поръчах Mr. Green

# 102
...
Вчера обаче се разхождах с Нинфео мио Heart Eyes,благодаря ти за което  bouquet Hug-днес вече си го поръчах Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
добра инвестиция  Peace

# 103
  • Чукарландия
днес излизах със Зара Уомън в студа-  държа се страхотно, не мога да повярвам, че открих нещо толкова хубаво и убийствено трайно за смешни пари 

Аз също. Hug

# 104
Никой ли не е получил още Шоколада на Молинард?
Чакам и съм нетърпелива, ще пиша щом дойде  Peace

А рекламните фотоси на YSL са добри, провокативно - естетски. Провокират любопитство към аромата, запомнят се. Сега, мъжете, че не са точно мой тип, не е толкова важно  Laughing Важното е, че за известно време като мина покрай щанд с парфюми на YSL ще пръскам първо всички мъжки парфюми, да проверя как се връзват с рекламите... Любопитството е голяма работа  Grinning
Тримката разноцветни футболисти са ми симпатично - смешни, какво рекламират, че не разбирам немски?

Общи условия

Активация на акаунт