Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 742
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Нели, не знам защо ми става  Sick от Сеншъс Ноар. И на мен ми е интересно що така и ще опитам да разследвам нотките  Peace А си нося с голям кеф Хабанита, и даже началото му ме радва  Hug Трябва някой да измисли парфюмна психоанализа  Laughing Или пък вече е измислил  newsm78

Атти, тия дни разучавах на блотер (за пръв път) Ароматикс Еликсира и много ме развълнува и заинтригува, много различен и сложен. Не знам дали ще ми седи, но непременно ще пробвам. А той реформулиран ли е много?

Мъжкия L'instant (отбелязвам си да е ЕДП) непременно ще го проверя. ММ от две години отказва всичко, което му предложа различно от Булгари Аква. И взех да се амбицирам вече.

# 511
Няма да му хареса със сигурност щом е фен на Аквата. Peace

# 512
  • Варна
Мъжкият Л`Инстан е смъртоносно секси!
ЕДП варианта с черния обков обаче. Много го бива. Whistling

Да, точно той  Peace

# 513
А с какво да го изкуша, а, densi ? Носеше преди Водата на Кензо, по-преди Issey Miyake, такива разни...

# 514
  • Чукарландия
Само на мен ли ми става лошо от Сеншъс Ноар?
И на мен ми става лошо от него. И от Сеншъс също.

[/quote]

Още един в редиците. Не зная защо, въобще не се долюбвам нито с Ноар-а, нито без. newsm78

# 515
  • София
ммм да въпросният Guerlain e върха и с име "pour Homme Eau Extreme" - меко казано великолепен - като основните нотки са какао, какао и ..какао...  Grinning
шегувам се  Laughing не е само какао, но определено този нюанс му е силата - сходни са Jean Paul Gaultier - "Kokorico" и Prada "Amber Pour Homme Intense" Simple Smile

L'Instant Eau Extreme ми е в планираните покупки за тази зима, като densi е напълно права - Булгари е на другият полюс и едва ли би се харесал на мъжете, харесващи леки и свежи аромати...
Аз определно си падам по сладките и наситени, интезивни аромати и  L'Instant Eau Extreme се вписва идеално в представите ми за вечерен секси парфюм  Simple Smile

# 516
  • София
Атти, тия дни разучавах на блотер (за пръв път) Ароматикс Еликсира и много ме развълнува и заинтригува, много различен и сложен. Не знам дали ще ми седи, но непременно ще пробвам. А той реформулиран ли е много?
Мисля, че не е (пу-пу, да не чуе дяволът  Twisted Evil ). Непременно се напръскай добре на кожа и гледай да е едп.

Сеншъс и Сеншъс Ноар ми попадат в една редичка от недолюбвани от мен парфюми. От много дълго време се опитвам да кажа кое е общото между тях, всичките имат една пресечна точка, която ме дразни неимоверно. В кръга на заподозрените попадат съставките хелиотроп, бадеми (във вид на марципан) и едни определени дървесни нюанси от по-светлите. Вече нямам надежда да се ориентирам по пирамидите, всички знаем, че изнесените официално рядко са истината и никога не показват всичко, но аз винаги безпогрешно си улавям онази лъжичка катран, която ми цапа цялата каца.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 00:13 от Атти

# 517
  • Germany
Привет банда Hug
Връщам се от гости и ми е драго, че сте писали толкова много Hug
Днес попаднах случайно в непланувана парфюмна среща и съм много доволна, пробвах красиви неща. Прибрах се, а ММ се беше напръскал с Опиум на YSL Crazy Crazy Crazy, леле, леле, вървях като котка след валериан..., направо го обожавам Crazy Цяла вечер ме държа нащрек Wink
На вечерята се обадиха на една от присъстващите за парфюмен съвет - синът й от Германия питаше какъв парфюм да купи на гаджето - Жасмин Ноар, обаче ЕДП или ЕДТ вариант. Тя му отговори мъдро Wink, че ЕДП е винаги по-добрия вариант от ЕДТ. След това каза - извинете, сигурно не го познавате, той е много скъп парфюм, явно е много влюбено детето, и направо си ме обиди смъртно Crossing Arms Не знам каква е логиката с какви аромати е нормално да сме запознати Crossing Arms
В зората на демокрацията ми се случи пред мен група руснаци да изпуснат бутилка маркова ракия в магазин за хранителни стоки. Ако знаете с какъв отчаян поглед гледаха, очаквах всеки момент да се хвърлят и оближат пода. Представих си Атти в подобна ситуация, въргаляйки се в последни капки Монтанска кожа hahaha Атти, признай си, направи ли го Mr. Green

# 518
Чета ви, наслаждавам ви се и водя записки.  Hug

Eau Extreme по-сладък ли е от L'Instant de Guerlain pour Homme?

По постингите ви разбирам, че освен да търсите естетическо удоволствие от парфюмите, се интересувате и от работата "в кухнята". Може би за някои тази новина (има 2 линка с повече инфо) ще е интересна. Няма пряко връзка с парфюмерията, но е някак прекалено важно откритие, за да не окаже влияние.

# 519
ммм да въпросният Guerlain e върха и с име "pour Homme Eau Extreme" - меко казано великолепен - като основните нотки са какао, какао и ..какао...  Grinning
шегувам се  Laughing не е само какао, но определено този нюанс му е силата - сходни са Jean Paul Gaultier - "Kokorico" и Prada "Amber Pour Homme Intense" Simple Smile
Мъж в темата?!  ura 
Да, аз харесах много и Kokorico! И сега ще се чудя кой от двата парфюма да е. Thinking

# 520
А с какво да го изкуша, а, densi ? Носеше преди Водата на Кензо, по-преди Issey Miyake, такива разни...
С леки, воднисти парфюми като например  Guerlain Homme, Guerlain Homme L`Eau и всичките му последващи разновидности. Диор Ом спорт е също разкошен, лек аромат.

Deetron, добре дошъл. Толкова е хубаво да видиш мъж в любимата парфюмна тема!

# 521
  • София
Представих си Атти в подобна ситуация, въргаляйки се в последни капки Монтанска кожа hahaha Атти, признай си, направи ли го Mr. Green
Ми почти  Crazy То всичко си беше попило в хастара на чантата, аз само се опитах да позабърша с ръце портфейла и останалите флакони и кутии (то колко може да се забърше с голи ръце  hahaha ). Но достатъчно се омазах, докато извадя всичко и събера стъкълцата. Сега сигурно ще мога да ползвам отново парфюма, като се отъркам в чантата  Mr. Green

Употребителка такава  Crazy  Party

# 522
Завчера ММ поиска нещо ароматно за колата и аз му тикнах под носа Малицията шоколадовата.Той се намуси и каза дай нещо по-така hahahaПозачудих се и го питах може ли от отливка? Каза-да само да е нещо хубаво.Хареса отмъстителната , каза че била точно това което искал hahahaизучи се. ooooh!

Deetron, добре дошъл  bouquet

# 523
  • Sofia

Пробвай с Givenchy Blue Label, в тази линия е, уникално траен.
На Давидоф разновидностите на Cool water също би трябвало да се харесат.

# 524
densi, Karen, благодаря, ще ги запиша за проверка   bouquet

Сеншъс и Сеншъс Ноар ми попадат в една редичка от недолюбвани от мен парфюми. От много дълго време се опитвам да кажа кое е общото между тях, всичките имат една пресечна точка, която ме дразни неимоверно. В кръга на заподозрените попадат съставките хелиотроп, бадеми (във вид на марципан) и едни определени дървесни нюанси от по-светлите. Вече нямам надежда да се ориентирам по пирамидите, всички знаем, че изнесените официално рядко са истината и никога не показват всичко, но аз винаги безпогрешно си улавям онази лъжичка катран, която ми цапа цялата каца.
Атти, кажи моля още някой от редичката?

Вчера тествах на блотер La Petite Robe Noir, черешите, които за един са ликьор, за друг - конфитюр, са ми досущ една арабска подправка махлеб, слага се в сладкиши и се прави от костилките на определен сорт  череши. Харесвам я много в сладкиши, за в парфюм не съм сигурна, но ще пробвам на кожа и на дреха, може и да ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт