Парфюмни размисли и страсти - 165

• 40 737
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Козлодуй
Като стана дума за пачули,днес тествам Patchoulissime Keiko Mecheri.Както съм споменавала нееднократно,аз съм върл любител на тази съставка и имам доста любими пачулени аромати.И този е много красив-началото е като взрив от чисто пачули,после става много изтънчен и фин,мек с лек примес на цитруси може би.Не ми се струва достатъчно мощен и траен за мен и няма да влезе в уиш,но съм щастлива,че имам възможността да го понося Heart Eyes

# 601
Да си призная и аз бях от тези, които лееекичко не го понасяха поради някаква причина. Стоя дълго оставен настрани. След няколко месеца почти забравила точният му аромат го използвах. Сякаш го преоткрих, не знам какво беше това никога не ми се е случвало. Не харесам ли някой аромат така си и остава, но с този май се хипнотизирах ..... Grinning
Ха, точно същото изпитвам и аз днес  Grinning

# 602
  • на терасата
Да си призная и аз бях от тези, които лееекичко не го понасяха поради някаква причина. Стоя дълго оставен настрани. След няколко месеца почти забравила точният му аромат го използвах. Сякаш го преоткрих, не знам какво беше това никога не ми се е случвало. Не харесам ли някой аромат така си и остава, но с този май се хипнотизирах ..... Grinning
Ха, точно същото изпитвам и аз днес  Grinning

Аз я мъчих почти 3 години Хипнотичната и успях да изпръскам около 12-13 мл само. Накрая я размених. Не ми подейства хипнозата  Wink

# 603
Lunen_sun, то и шишето му на това Кейко едно такова нежно пачулено Simple Smile И аз съм пачулена днес- с Отмъстителната Heart Eyes

# 604
  • Germany
Пачулито беше голямата ми любов. Почти целият ми гардероб беше съставен от аромати с преобладаващо пачули, термоядрени, шлейфови, с леко мъжки уклон.
Обаче вкусът ми тотално се видоизмени за една година и от любима съставка вече го усещам мухливо, кисело, земно, влажно и потрисащо Shocked. Никога преди не съм го усещала така, а сега каквото и да помириша направо ме отвращава. За една година се разделих с Angel TM, Elle YSL, Midnight poison Dior, Коромандел, все любими и много на сърце аромати. Отмъстителната също я харесвам на следващия ден, когато се е разкарало пачулито. Последно не го харесах в 888 на КдГ, прекалено кисело и дразнещо ми дойде, а днес опитах да бъда с Неонатура, но толкова различно го чувствах, толкова ме нервира, такива неща усетих, каквито преди никога не съм усещала - мухъл, кожа, гума, препарати, почти на Фаренхайт го докарах Mr. Green, че влезнах в банята да го отмия.  Не знам на какво се дължи такъв рязък завой във възприятията newsm78

# 605
  • София
Аз пък с мравешка скорост се уча да харесвам (умерено) сладки миризми, преди време това бих го счела за истинско парфюмно падение Crazy. Но имам ли избор - сиурно 80% от ароматите вървят от леко през досадно към непоносимо сладки Mr. Green . И нещо друго - забелязвам, че ми трябват няколко дни, за да се настроя на вълната на даден нов или отдавна ползван аромат, сякаш й трябва време на химията на кожата ми да се напасне с него.

# 606
Дано не ми се промени вкуса, защото си обичам всичките парфюми. Събирала съм ги упорито и трудно и не желая да се разделям с никой от тях.

# 607
Обичам си всичките парфюми. Събирала съм ги упорито и трудно и не желая да се разделям с никой от тях.

По-точно не бих могла да го кажа! Peace

# 608
Сега се напръсках с Лютите чушки след като изкъпах Елиън Гурме. Е как да го намразя този парфюм Чушките? Обожавам го! Heart Eyes

# 609
Днес тествах Bois d`Iris и установих огромна прилика ето с това - White Musk Midnight Iris Iris de Minuit.
Имах приятна среща в камерен състав, пробвах интересни парфюми, които на кожа ми харесаха много повече от флакон и заразих любима приятелка с Valentina. Grinning

# 610
  • София
Бижу, кой Bois d`Iris пробва? На VC&A или на The Different Company? Хареса ли ти?
Днес тествах пак Хлебарката (хайде в духа на тази тема  Wink ). Все повече ми харесва!  Crazy Heart Eyes Май ще го търся да го придобивам!

Не съм много по пачулито! Не ме дразни, но не ми е любимо! Аз се мъча да свикна с тамяна. В малки дози почнах да го приемам напоследък.

# 611
Бижу, кой Bois d`Iris пробва? На VC&A или на The Different Company? Хареса ли ти?
Е, сега ме хвана, но трябва да беше VC&A, защото споменахме kovatcheva и това, че и е любимец. Да, хареса ми, аз много обичам ирис. Започна мокро както усещам Ириса на Ерме, а после се разви сладко и пудрено като този на The Body shop, който имам. Той се оказа обаче лимитка и е на привършване, защото е само 30 мл. Лю да каже кой съм пробвала, но почти съм сигурна, че е твоя и на kovatcheva.Grinning

# 612
Scintillia, Черния кашмир не е толкова страшен. За справка тамянената серия на CdG може да бъде направо плашеща. Laughing

Аз вчера разнасях Еликсира на Ермес и установих, че любовта ми към него все още не е утихнала, обаче шишенцето ми свършва и ако карам така, скоро ще имаме данни за празна бутилка. Ха, дано и за пълна Wink

Бижу, интересно ми е, в каква степен този на Боди шоп прилича на Боис де ирис newsm78 Кажи повече за него!

# 613
  • Пловдив
Аз пък за сега пачули започнах да харесвам, но ириси .... тцък, душат ме и това е. Пачули преди и аз изобщо не харесвах  и сега се намират парфюми, в които то ме дразни , но установих че масово са от по-ниския ценови клас /евтино пачули си му казвам аз  Joy / .

# 614
Бижу, интересно ми е, в каква степен този на Боди шоп прилича на Боис де ирис newsm78 Кажи повече за него!
Ами в достатъчна, според мен. Ирисът няма безброй нюанси, той е просто ирис. Този на Боди шоп е доста хубав! Пудрен, сладък, цвят от ирис, а не корен.

Общи условия

Активация на акаунт