Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
И нашата косичка взе да расте Simple Smile

# 376
Миленка за нова година ние с приятели си наехме къща в Бяла, и дребното ще е с нас разбира се. Няма да сме много народ а 12 човека, всички по двойки + нашето бебоче  Mr. Green И аз се чудя как ще стане с пушенето, но ще го измилим. СНощи бяхме на заведение и дребното спаааааа ли спаааа, държ се прилично (но пък нали в заведенията сега не се пуши и всичко беше ок).
Ние можем да оглавим още една класация за бебе ядящо най- начесто- през 1; 1,5;2 и 2,5 часа (а сме на 3 месеца вече), направо се чудя как махате хранения вие newsm78

# 377

щях да питам дали плешивковците имат вече коса, че нашия с шапка го снимах - има 3 косъма  hahaha ама като гледам снимките - явно и други нямат коса - все някога ще се появи  Laughing

ооо нашата вече порасна  Mr. Green

# 378
  • Варна

pocoloco и ние сме така с храненията. Днес се пробвам да докарам на три часа, че не става за разходка ама ще видим.

# 379
П.С И нашият доктор беше готин. И като разбирания и в сексуален смисъл  Mr. Green

Късметлийка, оплакна очо  Wink Много обичам секси доктори  Mr. Green

И Сашето е плешо, еле отзад. Обаче трите косъма гребен на петле растат ли растат  Laughing

# 380
Как може да е такъв мрак. Бррр.
Нашата коса пък не капе.
Поколоко ще оглавите ама друг път. Аз не гледам часовник(и термометър нямам), но от сутринта, като изпратихме батко му, до сега е ял едно 6-8 пъти със сигурност.
Анхелка бемките се появяват с растежа. По принцип се радат без бемки повечето деца.
Много хубави бебета виждам в албума. Очарователни!

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 13:42 от sky*

# 381
ЗДравейте, оттадво не съм писала, ама редовно ви чета!
 Лофето, Добре дошла! И според мен теглото ви е добре.
 И ние преди една седмица бяхме на преглед, за 2-ри месец сме качили 1,500 кг (вече сме 5 900) и сме 60 см. Взех и направление за ортопед, май ще ходим в мед.център "Детско здраве"
 Миленке, и ние сме канени на вила за Коледа! И Анастасийке ще е с нас, няма на кого да я оставя, пък и не искам, защото после цяла вечер само ще я мисля.
 Чудя се днес на това гадно време дали да излизаме  newsm78
 Анхелче,  знам, че бенките се появяват после, много рядко бебета се раждат с тях.
 Фейт, и аз мисля, че не му харесва млякото, опитайсе да го смениш. Аз не дохранвам, обаче в началото в родилното нали ни даваха по 30-40 мл. АМ за дохранване, ако няма да стига коластрата или няма да има мляко, та моето момиче много го плюеше, изобщо не и харесваше. Нищо, че са малки, имат си свой вкус. Аз изобщо не разбирам как едно бебе може да го залъжиш с вода вместо мляко, при нас няма такова нещо, водата си е вода, млякото си е мляко, много добре разбира, какво искам да и набутам в устата. А да знаеш само как рева, когато и давах Панадол, изпи го, ама с голям рев, иначе и Еспумизана и вит.Д си ги пие.
 Ние от раждането сме с много коса, ама сега почна малко да капе, дано да не оплешивеем много.

# 382
Здравейте и от нас мами и бебчовци -темите все по - често ще се пълнят с интересни и нови нещица около всички нас /причина лошо време и надявам се интерсни факти които правят бебета ни пораствайки / Simple Smile
Вчера ходихме на ортопед с Ники всичко е ок.
Относно прането и аз събирам доста дни защото имаме предостатъчно дрешки и пера всеки ден ,но не и на бебока и определено нищо на ръка а и аз не мога да се оплача от Пуфиса -перфектни са ни и съм нямала проблеми.
Исках да питам може да сте го обсъждали назад в темата но по обективни причини  Embarassed не съм чела
какво мислите за захранването със сок от морков и ябълка??? Аз с баткото бях започнала по това време по спомен и по съвет на педито ,но сега бяхме на кърма малко и понеже се изпъпчи започнахме с Фризо НА и не знам и друго да попитам пъпките си ги имаме и според мен не е алергия към белтъка на кравето мляко а се чисти от многото лекарства а и хормонално ... та мами които са минали по този път с НА млека и алергия какво означава това по-късно захранване ясно но храни и усложнения евентуално -какво не в никакъв случай  и т.н
Оф олях се хайде който каквото знае и иска да сподели моля   bouquet

# 383
Опа,хелоу Heart Eyes

Мozy ,Lofeto welcome!

danaya80 ,личната лекарка на Габи ни каза,че трябва да посетим ортопед до края на втори месец.

Аз от днес тръгнах на гимнастика,дано разкарам скоро проклетите килограми дето са ми в повече.Как е възможно след толкова години спортуване и една прекрасна бременност(яла съм само здравословни неща в премерени количества) сега да съм такова кюфте Sad newsm78?

# 384
Нищо, че са малки, имат си свой вкус. Аз изобщо не разбирам как едно бебе може да го залъжиш с вода вместо мляко, при нас няма такова нещо, водата си е вода, млякото си е мляко, много добре разбира, какво искам да и набутам в устата. А да знаеш само как рева, когато и давах Панадол, изпи го, ама с голям рев, иначе и Еспумизана и вит.Д си ги пие.

Ооо и ние определено имаме вкус. Понякога му давав АМ и се  гърчи и неще, веднага след това давам чай .. ела да видиш как пие ... или пък давам чай не ще ... давам биба ...оооо щастие  Mr. Green

Ники ... не мога да дам мнение по въпроса, а относно соковете бяхме писали, но да кажа, че повечето мами тук сме против даването на такива неща поне докато бебетата на навършат 5-6 месеца  Hug Аз също съм на това мнение  Heart Eyes  Нещо лентичките ти не се виждат  Rolling Eyes

# 385
Привет и от нас, започнах да пиша от 11 часа и чак сега смогвам. Чакам мъжо да ми подари от модерните телефони, та да мога и аз докато се храним да попрочитам и пиша  Blush
Скайче, банката е Корпоративна търговска банка. Иначе в другите банки си влизам без проблем, даже и на мен като на Ариел ми отстъпват ред. Наистина ще се оплача на по-високо ниво!
Barbera, защо са ви пращали на ехограф за фонтанелата - може да си споменавала, но съм забравила. Радвам се, че всичко е наред  Hug

И аз обличам след къпане чисти дрешки. Имам толкова много от вторите братовчедки на Маги, че мога по две седмици да не пера. А за гладенето добре, че е свеки - на мен това ми е най-омразната домакинска работа  Whistling
Мozy, lofeto welcome

Фейтче, аз давам Фризолак - доволна съм, да чукна на дърво.
Сега и аз ще кача една снимка на Маги и после отнасям с нея, то е ясно че днес няма да става за разходка  Crossing Arms
До скоро  Hug

# 386
2600, после спаднахме на 2300 и ни изписаха 2500
??? дебело??? нас ни зиписаха 2600 за 1 месец стана 4200 и пак педи не каза че е дебело,а сега за 2 месеца сигурно сме 5-6 кила,как вие сте дебели като за 2 месеца сте колкото ние за един newsm78  Heart Eyes

# 387
Оо за коластрата от крава-раздавам я... хахах .Ако искате детето ви да бъде малко теле,да мучи вместо да гука и да му порастнат рогца-то обадете ми се веднага! hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

ех, като е лошо времето и много забавно става в темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 388
Хахахах yael разби ме с тази снимка от ски сезона на малката  hahaha hahaha hahaha
Много оригинално, наистина  Mr. Green

Оо за коластрата от крава-раздавам я... хахах .Ако искате детето ви да бъде малко теле,да мучи вместо да гука и да му порастнат рогца-то обадете ми се веднага! hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

ех, като е лошо времето и много забавно става в темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Значи цяла зима ще си кукуваме  ku-ku и забавляваме  tongue

Нубче ... га шИ качиш снИмка от вчерашната среща и ти  Heart Eyes
Ако нИ съм Убава обачИ  .... нИдея я качва   Naughty  Joy  Joy Joy

# 389
бенки малката няма
сложих й сега гащички отгоре на памперса да видим сега дали ще намокрим пак левкопластта(и аз искам да слагам лепенки на Урго че е по-лесно но доктора настоява да е с левкопласт)
оо имаме още нови мами-добре дошли
ухх забравих другото дето исках да напиша,голяма съм блейка да знаете
да се похваля- днес сложих да готвя боб-сложих го в тенджерата и пуснах котлона и бързо пак при бебка...... Confused след 10 минути се сетих че не съм сипала вода в тенджерата  ooooh! ужас  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт