аааа няма да е тази вечер

Милите ми мишлета 
абе превъртяла история и моето 

луда работа.

Досега бях с Canon PowerShot SD 630 - нищо не става, ама и вече 5 години го ползвам. Преди това имах от А серията - май беше по-добре. Ама сега ще е Никон със сигурност. Ако на някой не му се чете за фото, кажете - ще пиша на лични. 

?УжасТ. Надявам се всичко да се нареди при вас, и таткото бързо да си намери нова и по хубава работа.Разбира се че ще имате хубава Коледа, всяко зло за добро, нали така 
И на мен ми е интересно какво ще кажат ЛЛЛ

Хубаво е, че при толкова проблеми все още имаш чувство за хумор. Аз също вярвам, че всяко зло е за добро и след лошото винаги идва хубаво
Коледа е далече, до тогава ще се подредят нещата.
Аз също понякога снимам на автоматичен режим, защото моите деца не са от позиращите и не ми дават много възможност да ръчкам настройките докато направя 1 снимка. Направо се възхищавам на деца, които позират с удоволствие. Синчето, ако има как би ми фраснало камерата, все един отегчен, да ти мине желанието да снимаш. Но тези апарати имат скъпи финансово изисквания- обективи, светкавици и т.н (които аз на този етап също не мога да си позволя
.
Добре,че бързо мина и вече е добре.Резултатът беше цял ден пране ,тъй като първият път ни изненада в/у леглото 
.
Препоръчани теми