Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
проблема бил , че наддавал прекалено бързо , но аз пък си го оставям да си хапва детето колкото иска Simple Smileне става да го залъжа с чай или вода:)

# 391
Ох това с ограничаването на бебе ми е  Shocked newsm78

# 392
Mozy Lofeto добре дошли!!!
Фейт ние сме на Хип Комибиотик блблбл незнам си какво, педи ни го препоръча, защото имало вътре пробиотик и пребиотик. На нас както знаете добре ни се отразява, ама той Нико е лакомник.
Миленка с тези твои работодатели направо в чудо се видя!!!
Ние сега се прибрахме от среща с Рошли в парка, бързах да се прибера да не ревне за манджа, а той нашия продължава да кърти в количката.

# 393
проблема бил , че наддавал прекалено бързо , но аз пък си го оставям да си хапва детето колкото иска Simple Smileне става да го залъжа с чай или вода:)

Явно за всеки педиатър, мерките и размерте са много различни. Просто не трябва да им обръщаме внимание и толкова  Mr. Green

Зори ... от къде го взимаш това мляко - има ли го У КаУфлУнда  Mr. Green

# 394
след 10 минути се сетих че не съм сипала вода в тенджерата  ooooh! ужас  Embarassed

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейт, те моите снимки са същите като твоите  hahaha hahaha
Даная, и нашата лекарка каза 4 месец на ортопед, явно при всеки лекар е различно, така че е нормално както и бебетата са различни  Heart Eyes

Бенките излизат по-късно, на баткото на 3 години чак му излезе първата, сега да има 5-6 на брой Mr. Green, не знам дали е наследствено, ама аз имам бая от тях, та сигурно на баща му се е метнал Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лофето, и аз не смятам че бебчето ти е дебело, но всеки лекар по различни методи работи

# 395
За ортопеда нашата педи каза,че ще ни прати след 4 месец newsm78.Не е ли късничко?Ама и за вит.Д-то едва сега ни даде newsm7
Бебешката ни косичка окапа и сега си му расте другата Mr. Green

Май е късничко. Като отидох днес, човека ме попита как съм преценила кога да отида, казах му, че педиатъра ми каза, че трябва сега. Отговора му беше- Браво, точно сега е момента тоест 2-ия месец, а 6-7 месец трябва пак да ми дадат направление за още един преглед и ехограф.

да се похваля- днес сложих да готвя боб-сложих го в тенджерата и пуснах котлона и бързо пак при бебка...... Confused след 10 минути се сетих че не съм сипала вода в тенджерата  ooooh! ужас  Embarassed
Joy пак като си се сетила

# 396
Фейт, това мляко го има до нас на търговиите и в ДМ, за Кауфланд незнам, ама наистина е много хубаво и не запича, пробвай го  Peace

Еееееееееххх, Зори и аз щях да дойда ама Рошли като не си чува телефона #Cussing out много късно видяла че съм звъняла и то нямаше време за кога да идвам Sad
Хайде в петък, и Фейт като идва на лекар, то и времето ще е хубаво да се видим на парка Heart Eyes

# 397
Фейт, те моите снимки са същите като твоите  hahaha hahaha

Ааааа може слънцето да е отразило по-добре шарения отенък на косата ми   Mr. Green Joy
За млякото ще пробвам ... още довечера мъжо като си дойде, ще запаля колата и ще ида до ДМ.
За петък ако дребното разреши ще останем в парка  Heart Eyes

Облаче ... тЪз рИцепта за боб без вода не я знаех  hahaha

Днес ме е хванала лиготията нещо  Blush ... или просто имам много свободно време  Whistling Mr. Green
Отивам при дребен да наним заедно ... до след малко    Mr. Green

# 398
ей, това е много яко вижте го  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=z_ww5i_DdTM

# 399
на всички бебета ли пада косата?на Алекс още не е а има доста(и е рижа на цвят) п.с. сигурно сме единствените с такава коса   Shocked

# 400
Добре дошли на новите мами - с lofeto сме си 'свои' както се казва! 4200 за 2 месеца са си супер и изобщо не е много - това на фона на нашите няколко дебеланчета  Blush smile3504

F.a.t.e такива червени си имам и аз на няколко места по тялото - гледал ме е и дерматолог и ми е казал само да ги следя да не стават по-големи. Нищо особено не са - живееш си с тях както с бенките.

Ние днес киселеем след ваксините вчера май- но на гърдите на мама се спииии, сладко-сладко и всичко ни минава  Blush
Мартичка сигурно сме попаднали на един и същ доктор  Whistling - и на нас си ни каза, че не е проблем да я слагаме приседнала - аз и като ми се уморят ръцете я подпирам на крак така и тя зяпа ли зяпа - особено техника - компютъра, фотоапарата, в кухнята де що бръмчи!

Тоя сух боб!  Joy Joy Joy
Аз сложа нещо да се готви и малката вземе, че ревне за ядене и аз или го забравям или подвиквам на ММ - ходи превключи котлона!   chef
Ние се преобличаме винаги след баня или ако се оповръщаме много - връхните може и през ден, ако не са като вчера - ръкава на жилетката 2 часа в устата - че изкарахме навън почти 4-ри часа и няколко обиколки на парка, ама самичка. Къде са надежденските мамиии  smile3506 Иначе си взимам книжката и вися на някоя пейка да чета!

Нашата коса по едно време падаше, после не, сега пак има някакви косми по калъфката под главата, но гледам не е плешива

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 15:07 от Ариел

# 401
на всички бебета ли пада косата?на Алекс още не е а има доста(и е рижа на цвят) п.с. сигурно сме единствените с такава коса   Shocked

aaaa не и нашата е рижава на слънце, никой няма с такава, ще видим новата каква ще е
ние излезнахме за около час, поспа и сега е много кисела в къщи, мъча я да спи

# 402
Фейт млякото го има и в Кауфланд, малката разфасовка е 400 гр, голямата е 800. Хубавоте е че има тези про и пребиотици, които се съдържали и в кърмата
Нубче за петък съм на линия.

# 403
Фейт млякото го има и в Кауфланд, малката разфасовка е 400 гр, голямата е 800. Хубавоте е че има тези про и пребиотици, които се съдържали и в кърмата

значи отивам направо там, мерси  Hug

# 404
Здравейте мамчета  Hug
Добре дошли и на новите мами   welcome
Аз вече започвам да се притеснявам за този ортопед  CryМай изпуснаме този 1-ви преглед.Утре Алекс става на 3 месеца,а сме на консултация чак на 23-ти.Дали не е възможно пакй да си идем на преглед макар ио вече в 3-ти месец,за да ми е по-спокойно  newsm78 ???
Нашата бебешка косичка си стои непокътната  Grinning, даже свекървата онзи ден ми вика : "това новата косичка ли е " , а пък аз и викам "дамммм само дето не е падала старата"  Joy
В темата наистина е супер настроението днес  GrinningНие не излизахме и преди обеда се поизнервихме,но сега се кротнахме доколкото е възможно.
След баня обличаме нови дрехи, освен ако час-два преди това не сме ги сменили, оставаме със същите.
Да ви се оплача вчера в какво приключение се вкарах.Трябваше да ходя до една банка да си платя семестъра .Реших да сме пеша,тъй като тя не е много далеч,пък и да си направим разходката.Е голема разходка нема що.Препотих се 100 пъти докато стигна.То едни улици в ремонт, едни учукани тротоари и за капак се забих в подлез,от който никакъв шанс за излизане  #Cussing outИ накрая хайде хоп обратно и преминаване през големият булевард.Ужассссс
Но след това в банката поне чакащите ни отстъпиха ред  Grinning, а те  не бяха никак малко.
Още щях да пиша, амаааа  newsm78 , пък и стига съм ви досаждала
Хубава вечер на всички  Hug
П.С.Сега видях,че сте писали за косичката и нашата,както казах вече си е още бебешорската, но незнам по каква причина ми рижавее.Ние и двамата с таткото сме кестеняви.Надявам се и той така  Cry

Общи условия

Активация на акаунт