Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 450

Цитат
Грешка: ... Не махайте бибата на децата си докато спят   моля не правете това  
Фейт същия ефект се получава ако спрете вибрациите на шезлонга докато бебо спи  Laughing
Ние сме на Хип комбиотик и съм много доволна,акаме си всеки ден дори се случва и по два пъти и си надаваме нормално,че мен ме беше страх да не стане кюфте от адаптираното мляко.

Факт и при нас ... спрем ли вибрацията ... ококорва е й такива очи  Shocked  Mr. Green освен ако не е заспал мноооого дълбоко  Heart Eyes
Дано и при нас това мляко помогне, въпреки, че аз рядко дохранвам, но се налага.

Мами,някои от вас нали са си взели стойка за вана.Как са?Не са ли паянтави?Аз сега го къпя в коритцето му ,като го слагам на спалнята,ама виждам че е грешка.Оставам без кръст.Предложете ми нещо.

Стойката е много полезна вещ у нас ... няма да съжаляваш ако си вземеш и не са паянтови  Hug
Нашата е на Бертони заедно със коритото  Heart Eyes

Моя мъж също много ми помага ... не мога изобщо даа се оплача  Blush

Хайде и ние отиваме да къпем дребен  Mr. Green

# 451
Лили, цеди не когато се сетиш, а през 2 - 3 часа и през нощта също. Изцеждаш до празно и после на празен ход 10 мин
Да, и аз гледам да е често, но той постоянно иска внимание или да ми е в ръцете Crazy Лошото е, че при цедене много започват да ме болят зърната...но ще търпя...

А иска ли да суче? Бебето на гърда вместо помпа е много по-добре да стимулира кърмата. Знам колко е трудно да намериш време за цедене с мрънкащо и плачещо бебе, но друг начин няма. Ако не цедиш кърмата още ще намалее. Нощното кърмене стимулира лактацията, така че е важно и през нощта поне веднъж цедиш или бебето да суче.

# 452
Стаси,не бой се,и ние сме така

# 453
Фейт , не знам защо се отдалечихме толкова  Rolling Eyes Но така се получиха нещата и се чувствам много самотна, но няма какво да направя. Предлагам постоянно да оставим малката с някоя баба и да излезем двамата, да си бъдем само ние, но вече спрях и да предлагам, няма никакво желание... Дано нещата не стигнат до тотално отчуждаване, но...  Tired

# 454
Lillya цедене, мила или бебето - като търсенето и предлагането - колкото повече излиза, толкова повече ще се произвежда  Heart Eyes аз с много упоритост успях  Whistling

Fate в началото и аз ползвах Хип Комбиотик - не сме имали никакви проблеми с тоалетната  Mr. Green сега има 1 останала почти цяла кутия - мислех да я даря в родилното, или да я направя на течен шоколад и да я изядем  Grinning

Стаси въпрос на желание е всичко  Grinning говорете и ще се оправят нещата, лошото е когато желанието за разговор изчезне... защото аз вече не се и впечатлявам  Flutter

аз не ползвам стойка за вана, а столчета - засега е идеално - но пък и ние се къпем за 5-6 мин  Grinning

# 455
  • Варна
Ние днес ходихме на ортопед. Гледаха я и на ехограф, всичко е ок.
На разходка не сме ходили заради времето и не само Crazy Утре може един ревлив мол да направя  Mr. Green

# 456
Аааа, ние се изкъпахме, масажирахме, подрусахме, накърмихме и вече доволно спим след цял ден мрънкане.

Ние имаме корито със стойка, но ни е наследство - полезно си е да е нависоко, но тая работа може и някой стол или два да я свърши! Иначе от няколко дни като я изкъпем и махаме подложката и пълним догоре ваничката и само й държим главичката, а тя милата плува с крачета и гука, даже и по някоя усмивка пуска  Heart Eyes
И аз не мога да се оплача - ММ се включва много - е не и без малко обяснения от моя страна това защо така и как да става  Blush
Аз съм казвала и преди, че тези 240лв са абсолютно недостатъчни за втората година и при условие, че няма кой да ми помага, колкото и да не ми се иска, ще се опитам да дам Мели на ясла! И на мен ми казаха още отсега да се записваме за кухня и след нова година да пускаме и за яслата!

Стаси_ ще балансирате нещата. Още малко време си трябва, за да свикнете тотално с малката и ще видиш сама! Само не се втелясвай! По-скоро си е емоционален период  Hug Hug И моя не ще да излиза с мен - аз само го плаша, че ще му оставя бебка и излизам по женски на клубче и той пали - как съм щяла да си оставя детето, ама то не остана и ще го придумам  hahaha Иначе засега все по гости с нея си ходим.

# 457
Ние днес ходихме на ортопед. Гледаха я и на ехограф, всичко е ок.

Супер  Hug

Ооооо ... ние се размазваме в банята  Crazy - около 10-15 минути стоим и се плацикаме  Heart Eyes

Стаси говорете повече, правете някой неща заедно и споделяйте ... нещата ще се балансират  Hug Не давайте обаче времето и ежедневните грижи да ви очуждат  Hug

# 458
  • Бургас
И на нас 240 лева не ни достигат и бях сигурна, че ще я дам като ми изтече по-високото майчинство.  Но сега някакси не мога да си представя да дам тази малка топка на една година на ясла. Затова с баща и решихме , че ще изчакаме да стане на 2 Simple Smile
Ние нямаме вода и няма баня Simple Smile

# 459
Лина,ние утре няма да имаме и от сега ме хваща депресията.Мразя да нямаме вода #2gunfire

# 460

Ние нямаме вода и няма баня Simple Smile

ами нали си имате море, тъкмо ще се осоли  Joy Joy Joy Joy
моята свекърва все звъни да пита , дали слагам сол в коритцето  Mr. Green Mr. Green

# 461
  • Бургас
Danaya, влез в сайта на EVN да видиш дали там където живееш ще има планирано изключване, че и за без ток да се подготвиш

# 462
Ех, ще взема да си купя и аз стойка за ваничката на бебо, като гледам коментарите и взех че се навих Heart Eyes то нашата вана е от по-обикновените та и стойката ще е към 40-50 лв. та утре като ходим на мола мога да купя и вечерта да пробвам  Peace

Малкия заспа и въпреки ,че не ми се спи особено много отивам да лягам при него, че това му спане е най-продължително та да се възползвам  Mr. Green

Лека нощ и дано да спят повечко бебоците тази нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463
  • shumen
Момичета как сте?
Аз също ползвам 2 стола вместо стойка.И ние се къпем по 10-15 минути.
За соковете аз вече давам ябълка и морков по 30 грама и Дени си ги пие с удоволствие.
Фейт,ние от Нана се запичахме,а сега сме на Фризо ХА и няма проблем.
Дени мисля да го пусна на ясла като стане на 2.За кухнята мисля да пробвам и ако нещо не ми хареса ще се откажа.
Почерпете се макар и виртуално.Днеска станахме на 2 месеца.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 23:02 от danaeka

# 464
  • Where I am Happy
danaya80 аз ползвам една сгаваема масичка за стойка на ваничката,че и аз останах без кръст.
Августа помня,че беше писала че пилиш ноктите на малкия Борисчо.Някаква специална пила ли ползваш защото с ножичката ме е страх да ги изрежа хубаво а малката постоянно се дере.
Стаси Dont worry. HugТрябва търпени и говорене за да преодолеете тази криза.Много обичам мъжа си и той много ми помага ама постоянно се караме  как да гледаме Анабел(то щото сме от различни държави)но вечер след като малката заспи си говорим как ние го правиме в Бг и как е в Анг. и накрая стигаме до някакъв консенсус.

Общи условия

Активация на акаунт