Тихичко падат вече листата, бебчо си спинка сладко в кревата!Септемврийки 2012!

• 25 407
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ние за ясла вече се записахме, ама ще ни огрее към година и пет, шест месеца, но ние имаме баба под ръка, защото и ние сме за никъде с 240 лв. втората година, за кухня още не сме. На мен пък ми се иска да я давам на ясла, за да има деца с които да играе, че на мен ми се стяга душата да съм постоянно вкъщи, а наоколо няма деца на нашата възраст, представям си какво ще е на едно дете да е цяла зима само с възрастни вкъщи. Ако се разболява много ще си стоим вкъщи де, но искам да има вариант.

# 496
  • Бургас
В Бургас, в яслите приемат само септември. Навсякъде ли е така?

# 497
На нас ни казаха, че ще ни приемат януари или февруари  Thinking

# 498
Фейт,акахте ли като сте вече на новото мляко?

Ами аз съм дала само снощи и докато пи се изака, но според мене не беше от млякото ... просто му се падаше /5-ти ден/ ... а и ще дохранвам рядко, надявам се, но въпреки това ще имам впечатление по-нататък  Hug

Нубче
... видях ти сега поста, но ние лежим от сутринта на корема на мама и ми е много гот  Heart Eyes
Сега се заиграва сам ... да видим до кога  Mr. Green

Рошли ... и моята е от Продавалника и не съжалявам за вложените пари - 35 лв  Heart Eyes
За яденето ... ще се вкараме в ритъм ... само още малко време ни трябва  Sunglasses

Виждам пак за захранването нещо конфликт се получава  Crazy
Ще трябва май на първа страница да напиша с големи букви нещо по въпроса  Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 12:29 от F.a.t.e.

# 499
Стаси Спокойно, в началото винаги го има това отчуждаване все пак бебето обръща всичко на 180 градуса. Много говорене му е майката, е някой е друга целувка прегръдка  Heart Eyes Heart Eyes Виж ни нас, че и второ си направихме всичко се нареджа  Heart Eyes

Скай Хаха и ние така с комуникацията, пращам постоянно смс-и със списъци за пазаруване и прочие. Вечер таткото поема големия, аз гушвам Мишко и отнасям. Понякога гледаме нещо по ТВ до към 10 и след това тупаме матрака  Joy

# 500
Добър ден и от мен! Тук времето е кофти, но мисля да изляза малко с бебо. Ще ходя да му поръчвам торта, че в ставаме на 40 дни! И да ви почерпя по този повод!

За соковете аз вече давам ябълка и морков по 30 грама и Дени си ги пие с удоволствие.

danaeka гледам, че и ти си от Велико Търново и да те питам при кои педиатър си?Той ли те насърчава и препоръчва ранно захранване? Че и аз много се учудвам на тези сокчета и захранвания.  newsm78

За ортопеда: Ние вече минахме. Всичко ни е добре и ни вика пак като станем на 5-6 месеца. Simple Smile

# 501
Стаси това предполагам е временно докато се нагодите, но все пак гледайте да прекарвате все някакво време заедно докато си играете с бебето или да хапвате заедно като заспи все ще се намери половин час в който да спи и вие да може да размените някоя приказка за това как ви е минал деня Simple Smile
И ние вече почнахме да мачкаме чаршафите, то къде чаршафите къде дивана зависи дребия в коя стая спи  Heart Eyes  Ние само много често се сдърпваме за нещо, че и двамата сме недоспали и леко изнервени покрай дребния, че той нали не е от кротките бебета а и тея колики така го мъчат миличкото и нас със него..Най-големия ни проблем е с подреждането ММ е голя чистофайник и винаги иска всичко да е подредено и по местата си, а с бебе това е почти невъзможно навсякъде има бебешки неща и хаос и ММ съвсем почва да бута масло като е така Simple Smile

# 502
Добър ден и от мен! Тук времето е кофти, но мисля да изляза малко с бебо. Ще ходя да му поръчвам торта, че в ставаме на 40 дни! И да ви почерпя по този повод!

Ех, че сладка торта  Crazy да и изям памперса  Mr. Green

Рошли ... аз съм същия чистофайник  Blush и за сега успявам, но порасне ли дребното усещам, че силите и желането ще ме напуснат  hahaha

# 503
Рошли, при нас е обратното, ММ само разхвърля, нищо не подрежда, та и след него да вървя.Добре, че баткото си събира играчките и ми помага, че иначе ще си живеем в голяма кочинка.
Викито снощи заспа в 11.30, буди се в 3 и после в 7, уж заспахме към 8 до 9, на всяко ядене има и ако и си е само смяна на памперси, вчера пак преля памперса, май не го слагам хубаво, а и това рядко ако редовно си изтича.
установих, че акото ни е зелено и мирише много вечер, когато коликите са много силни и усещам, как излизат балончетата даже като ака
и от 10 до сега спи, като стане яде и излизаме

# 504
На нас ни пристигна ирачката от кошарата, гледа я с интерес, макар че е още без батерии. Довечера се въоръжавам с търпение и мисля да изкара нощта или поне половината в неговото си легло, а не в моето #Crazy
Утре ставаме на 2 месеца и сме на среща с педи - сега ме предупреди по телефона - теглим се, мерим си и почвам да го боцкам ooooh! ooooh! Какво ни чака утре сутрин
Аз също мисля, че е време да спрем да укоряваме кой кога с какво си е захранил бебето и че няма нужда от язвителни коментари. Все пак повечето от нас за израснали с ранно захранване, а сме здрави прави и кУрави мами.
Аз също мисля да започна захранване по-рано и няма да чакам 6 месеца да го храня само с АМ

# 505
Ние се наспахме, мама и тате закусиха, сега пак хапнахме и се оправяме за разходка!и аз си мисля как ще моладжийстваме като се развали още времето  Laughing
У нас кочината е пълна - все нанякъде има нещо бебешко метнато, че нали сме и на тесничко, та поне става уютно  Whistling

# 506
mozy много яка торта  Grinning

ние и в дъжд пак сме навън с дребен - единствената количка  Sunglasses

# 507
А относно големите деца, аз и с баткото бях много спокойна. Всички много бързаха да се покажат зъби, да пропълзят, да проходят, а аз исках времето да не бърза толкова, за да се насладя на всеки момент с него  Heart Eyes Аз по природа съм си по- спокойна, де. Моя мъж много ми се дразни, понеже той е бързак и супер припрян и моето спокойствие му идва в повече  Mr. Green

И аз бях много спокойна с Нико. Едно търпение, едно чудо. Но аз съм си така по принцип за деца. Иначе съм по припряна, но към деца било то мои или чужди проявявам изключително търпение и разбиране.
За яслите ако не е финнсовото основание, социалното не ме тревожи. За дете до 3г мама е достатъчна, а по социалните деца пък им се удовлетворяват нуждите на детската площадка, което пак доказва че е достатъчно мама да ги води там. За градина обаче съм твърдо ДА! До 3г възраст децата играят едно до друго, след три едно със друго.
За захранването... хаха майтап, нищо няма да казвам. Захранвайте който когато реши, само не разбирам к'во ви пречи, че някой не е съгласен. Ей сега ако на мен некой ми каже - "въйй к'ва си проста да захранваш късно!" Ми все ми е тая за мнението му. Най-малко пък ще ми мине през ума да му казвам да мълчи, че ме обижда. Онзи който най-силно вика за толерантност обикновено е най-нетолерантен. Все едно да пушите аз да ви кажа, че се тровите и че цигарите са л...а и вие да се обидите и да не ми говорите ,че ви наричам л...о консуматори. Ама сте странни птици. Разбрахме се да не коментираме ваксините, ако искате да спрем и за захранването и да ползвме форума за честитки и похвали на кой колко му е Убаво бебето. Аз викам да сме си полезни, който с каквото може. А?

# 508
Утре ставаме на 2 месеца и сме на среща с педи - сега ме предупреди по телефона - теглим се, мерим си и почвам да го боцкам ooooh! ooooh! Какво ни чака утре сутрин
Аз също мисля, че е време да спрем да укоряваме кой кога с какво си е захранил бебето и че няма нужда от язвителни коментари. Все пак повечето от нас за израснали с ранно захранване, а сме здрави прави и кУрави мами.
Аз също мисля да започна захранване по-рано и няма да чакам 6 месеца да го храня само с АМ

И ние ... отново  Mr. Green дано ни ги бият, че да минават и да заминават  Whistling
Иначе и аз ако бях само на АМ /както е при вас/ също бих захранила по-рано, понеже много запича, а и цената им е  #Crazy Пък и все си мсля, че почнем ли пюрета щек започнем да акаме редовно  Heart Eyes

Ариелче ... един познат викаше на тези дето не излизат от МОЛ-а ... МОЛ-ци  hahaha hahaha hahaha

# 509
Хелоу!
Лъки тенкю за отговора относно детските ясли   bouquet
Стаси, мила не оставай така нещата, а се мобилизирай и спретни нещо трогателно на ММ или нещо сърцепласкащо  1dating, като изненада. В нас по- скоро сме обратното, моят ММ е в  офанзива, а аз все се чудя като ми се спи, как да му счупя мерака. Иначе пак сме си близки, но се караме за още по- големи глупости от преди. Добре, че бързо му минава на ММ, че аз като запаля, трудно гасне пожара.
Аз също съм педант за чистотата и наредбата, но нещо ме е треснало  в момента и така съм му отпуснала края ooooh!, но слънчицето ми е приоритет  Heart Eyes и не бих се лишила от времето прекарано с него. То добре, че и ММ ми помага с каквото може, под вещото ми ръководство  Laughing

За захранването... хаха майтап, нищо няма да казвам. Захранвайте който когато реши, само не разбирам к'во ви пречи, че някой не е съгласен. Ей сега ако на мен некой ми каже - "въйй к'ва си проста да захранваш късно!" Ми все ми е тая за мнението му. Най-малко пък ще ми мине през ума да му казвам да мълчи, че ме обижда. Онзи който най-силно вика за толерантност обикновено е най-нетолерантен. Все едно да пушите аз да ви кажа, че се тровите и че цигарите са л...а и вие да се обидите и да не ми говорите ,че ви наричам л...о консуматори. Ама сте странни птици. Разбрахме се да не коментираме ваксините, ако искате да спрем и за захранването и да ползвме форума за честитки и похвали на кой колко му е Убаво бебето. Аз викам да сме си полезни, който с каквото може. А?

smile3521

Общи условия

Активация на акаунт