Паническо разстройство - част 11

• 113 517
  • 702
  •   1
Отговори
# 45
А от секциото не те ли беше страх?

# 46
Elizabett Ами да ти кажа честно не. Като знаех, че ще ме упоят и всичко оттам нататък е божа работа не се страхувах  Peace. Знам колко ти е притеснено в момента и знай, че каквото и решение да вземеш и ние те подкрепяме  Hug

# 47
Elizabett Ами да ти кажа честно не. Като знаех, че ще ме упоят и всичко оттам нататък е божа работа не се страхувах  Peace. Знам колко ти е притеснено в момента и знай, че каквото и решение да вземеш и ние те подкрепяме  Hug
Hug
А после след секциото как беше , имаше ли атаки , как се чувства? Аз все още обмислям кое ще е по - щадящо за психиката ми newsm78.

# 48
Elizabett Най-щадящо за психиката ти ще е запознанството ти с малкоо човече  Hug. Някакси срещата с малкия бебчо след секцио е "Здравей мамо аз съм твоя бебо", а след нормално раждане запознансвото с малкото същество е коренно различно Heart Eyes. Аз лично бързо се възстанових, но всичко е до организъм. Но повярвай ми разликата между двете раждания е коренно различна. Бих ти препоръчала естественото  Peace

# 49
Елизабет, завиждам ти благородно, ще изживееш едни от най-прекрасните си мигове. Толкова е вълнуващо. Аз имам 2 деца, първото го родих по естествен начин, второто чрез секцио по медицински причини. И при двете радостта е голяма. Успех ти пожелавам. Мисли за бебенцето и  няма да се сетиш за никакви ПА.

# 50
Мен явно мисълта за бебето и огромното желание ме накараха още в мига в, който разбрах, че съм бременна да забравя за всякакви ПА.  Така мина и цялата бременност. Нито за миг не ми е минала мисълта за секцио, макар, че лекарите ме питаха. Вярно по време на раждането ми даваха обезболяващи и си взех едни хапчета за ускоряване на раждането, които се поставят вагинално. Тогава , преди 12 години, две хапчета струваха 140 лева. Сега не знам колко са. Но дори не разбрах кога съм получила разкритие и  за отрицателно време съм родила. Майка ми каза, че продължило 1 час, на мен ми се сториха 2. Но се радвам, че родих нормално, защото веднага започнах да снова после и да обикалям  и много бързо се възстанових.

# 51
Мерси момичета. Аз хем искам да родя нормално , за да си видя бебето веднага и да си го поема , плюс това колкото и шевове да имам все пак ще съм в кондиция , а не както след секциото с рязан корем. От друга страна наистина не знам как бих реагирала , когато момента дойде , че тия атаки... Но както всички казвате - почнат ли те болките забравяш за атаки Grinning. Предполагам , че е така освен това мен ще ме подпомогнат и с успокоителна инжекция , за да се позамая и да ме успокои.

# 52
Виждам,че имаме нова тема.Ще се  вурна да  чета.Елизабет,виждам,че остава малко време до ражданети  Simple SmileСтискам палци!Ако можеш да раждаш нормално,а не секцио ще е по-добрия вариант според мен .УСПЕХ!!!  bouquet

# 53
Вижте какво си намерих днес. Нали все се интересувате от холотропното дишане    "За тези, които търсят израстване! Ще направим нашето предколедно събитие на морето. Ще дишаме в залата и в топлия като утроба басейн, ще констелираме, ще пътуваме в далечни светове, ще се издигаме и ще се задълбочаваме...Ще се насладим на съвместното преживяване.. .Ще си разменим подаръци, ще си направим картички, ще има и изненади, разбира се!

14,15,16 декември, х-л Плиска, Златни пясъци - комфорт, уют, топъл (36градуса) басейн.

Водещ: Венета Бучкуджиева - психолог (магистър), трансперсонален психолог, сертифициран фасилитатор на Холотропно дишане и Семейни констелации.

Цена: 170лв ; За заплатилите до 7 декември - 150лв "

Сметка: IBAN:BG46 BPBI 7946 4083 0414 02
основание: семинар

Така като се замисля, това май излиза доста на сметка. Едно тричасово дишане е 80 лева, а това чудо ще продължи 3 дни.  Направо си е супер. Чак им завиждам на варненци.

# 54
Здравейте,
честно да ви кажа бих искала да разкажа толкова много неща, да кажа ако има как всичките си мисли, само дето не мога да ги подредя:)та бих искала да излея, дет се вика всичко, ама...сега нямам време, но като имам ще се радвам да го направя тук с вас!Поздравявам всички ви за това, че се борите, че сте намерили начини, браво!Сега искам само да питам знаете ли нещо ето за това или имате ли мнение http://www.insighting.eu има доста публикации има и отзиви, а и по тв го даваха този доктор, само дето аз не съм в София ама... , мисля че и това е същото http://www.hypnoza.org/

Желая на всички ви спокойна и хубава вечер!

# 55
Силвито, ами нали  предходния пост е в тази връзка. Последно време доста говорим за това, че холотропното дишане е помогнало на някой от нас, които са ходили да дишат. Това е свързано с линковете, които си дала.

# 56
Благодаря ти, alinna, значи интензивно дишане и холотропно дишане са един и същи вид дишане?Извинявай те, но аз в стремежа си да прочета и науча уж повече, се балтавя в толкова форуми, сайтове с по няколко теми и какво ли още не, та явно че вече сама се обърквам:)Явно трябва да наблегна на качеството , а не на количеството:)Все си мисля, че колкото повече прочета толкова по-добре, смятам че повече ще науча и съответно ще си помогна, но уви за последните 3, даже 4 год. се уверих,че е вярна приказката "Невежеството е блаженство" Simple SmileА и като съм на работа , ако от време на време имам някаква възможност гледам да попрочета и все почвам едно забравям отварям на др. ден друго и така, ето че съм объркала хаха:)Приятна компания сте, май си намерих мястото и с кого да коментирам:)

Желая ви спокойна вечер, а може пък и по дивичко хаха!

# 57
Silwito, на това място, което си посочила с линковете, ходех аз и там се излекувах. Холотропното дишане там просто е наименувано Инсайтинг интензивно дишане, но става дума за едно и също нещо. Специалистът е много добър, поне според мен, познавам го лично. Той е и хипнотерапевт. Мариян Господинов е другият, при който може да отидеш, той е от Варна и някои от момичетата тук ходят или са ходили при него и са доволни. Но той прави семинари по дишане и в София. Пецени къде ти и опитай, няма да съжаляваш. Може да върнеш малко назад и да прочетеш какво сме писали по въпроса с дишането. За мен това е най-ефикасният и мощен метод за справяне с паническото разстройство. Успех!

# 58
alinnna Благодаря за информацията за Златни пясъци, но аз лично предпочитам да съм самичка  Peace. Според мен човек най-добре ще се чувства ако сам си изживява страховете, ако съм с други хора и някой вземе да вика или тех пподобни негови изживявания има голяма верочтност да се панирам, затова предпочитам да съм сама  Mr. Green

# 59
Джей Ло, и аз предпочитам да съм самичка, защото знам какви емоции изживявам. Обаче на мен в това съобщение повече ме привлякоха семейните констелации, защото с холотропното дишане заедно изчистват още по-бързо и перфектно, пък за разлика от него поне са приятни като изживявания. но още не съм решила дали ще ходя. Самонавивам се на този етап. Че само 2-3 пъти съм дишала в група с Мариян още преди години и буквално гледах като мишка в трици как другите дишат и преживяват а пък аз само се спотайвах и се правех , че дишам, ама ме изловиха  Joy О не е страшно да гледаш другите, напротив даже е забавно, аз заради себе си се страхувам да не се издъня. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт