отзиви за emag.bg

• 243 961
  • 902
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
И аз получих снощи такава оферта и мисля още.
Ти как го пусна на реална цена и после ти отразиха намалението ли?
Леко почвам да се дразня с телефона им за контакт като никой не го вдига! Crossing Arms

# 286
На телефона от който се обадиха.Иска да се чака повече и става.Моя ще дойде утре и е подарък за съпругата.Като пристигне тогава ще повярвам,Вярвам че наистина ще излязат коректни.

# 287
Аз утре чакам вторатат си поръчка от е маг. Досега никой сайт не е бил толкова коректен и бърз в доставката. Направиха добра коледна офанзива, не може да се отрече. Дано и други сайтове и магазини обслужват така клиентите си и поддържат подобни цени. Засега не забелязвам техен реален конкурент на българския хоризонт обаче.

# 288
Моят таблет пристигна и неочаквано за мен - работи  Laughing Честно казано изглежда и се държи по-добре, отколкото си представях. Вярно, че дойде днес, а не вчера, както първоначално ми бяха писали, но... аз така или иначе не вярвах, че ще дойде на следващия ден след поръчката. И все пак да отбележа, че снощи, около 21:30 ч ми писаха смс от емаг, че поръчката ми е пренасрочена за днес.

Засега - доволна! За цена от 87.99 не съм очаквала космически кораб  Peace

# 289
Честито на всички, доволни от получените си поръчки, на останалите - стискам ви палци нещата да се наредят по възможно най-добрия за вас начин!

# 290
  • Стара Загора
Така-от 9.10 до 9.50 държа телефонната слушалка за да слушам,че всички наши оператори са заети.На мейла никой не ми отговоря-въобще никаква комуникация с емаг!
Жалко,че ме подведоха с рекламата им и въпреки ,че успях да пусна поръчка от черния петък-нищо няма да получа!
Аз лично приключвам с тях! Crossing Arms
Успех на останалите.

# 291
  • Пловдив
Работи само заплахата със Съюза на потребителите, пробвай с тях.

# 292
Не сме имали проблеми с емаг- получихе си нещата  Peace

# 293
и аз още си чакам поръчката (от понеделник)...получих мейл, че ще я доставят на 12.12.2013, но така и на дойде... newsm78  

# 294
И аз имах мейл от тях, че ще ми доставят поръчката на 12-ти, но от Спиди ми я доставиха днес.

# 295
дано и аз си я получа днес Simple Smile

# 296
имам писмо, в което пише че на 14.12. ще ми бъде доставена поръчката от 09.12  Simple Smile

# 297
Получих съобщение сутринта от Спиди че имам пратка.Най после ще получа подаръка за съпругата.Вчера куриера ми каза,че тира от Румъния  се забавил и пратките не са били обработени когато са ги получавали.Не зависело от тях и да чакам за днес.

# 298
по кое време ви доставиха пратката? имам известие от 8ч сутринта, че днес ще получа пратката на адрес, но досега нищо  newsm78

# 299
Ех,пак съм аз!Вчера ни доставиха втория таблет за 96лв. вместо другия за 48лв.Недоволни сме само от това задето несъобщиха навреме че ще има някякво решение.За нас това развитие се оказа много добро.Получихме страхотен продук на цената на мисля най простия и евтин модел.Съпругата е много доволна.Таблета просто лети в сравнение с този на сина който малко се влачел.Работата стана че и вълкат двоино по сит Money и агнето доволно.Интересно за тези които са отказали по скъпия дали са предложили друг на първата цена.Все пак го поръчахме заради цената най вече.Разбира се ако са успели да се свържат с оператор.В заключение ние лично  сме доволни от цялата тази обърквация.

За всеки е различно кога ще получи пратката.Зависи от това колко е натварен с адрези куриера.Иначе е стандартно към 8ч.да изпратят смс защото от тогова работят.

Общи условия

Активация на акаунт