Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 125
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 780
И защо да не се гласува анонимно след като имаш право на това.

Хайде пак да се върнем в началото тогава. 12 страници номинации, 4 гласа за Богиня срещу 30 за Лизет и в първите няколко часа положението бясно се завърта. В този случай беше логично да призова мишките да излязат от дупките. Само дето не предвидих такъв развой.

# 781
Октопод, с приятели като теб, Приятно ми е няма нужда от врагове  Mr. Green

Сигурна съм, че с последните ти наливания на масло в огъня, си и спечелила още 10-20 гласа.

# 782
Някой може ли накратко да разкаже за какво е спорът - че какво всичко беше спокойно и шеговито, после изведнъж всички се обидиха?

Всички тихо и анонимно номинираха. После аз дойдох и казах, че щом са анонимни значи са мишоци и всичко се започна. Сега враждуващите лагери са три - агресори, клакьори и мишоци. Ти кои избираш?  Laughing

Благодаря за преразказа. Simple Smile Традиционно играя при агресорите, обаче нещо темата не ме ентусиазира. Тъй че ще люпя семки на трибуната, докато не стане време да бием съдията. Simple Smile

# 783
Сигурна съм, че с последните ти наливания на масло в огъня, си и спечелила още 10-20 гласа.

Аз работя само и единствено за своя имидж. А както вече уточних, тези които ми симпатизират просто са по-големи гадини и от мен.

# 784
  • Варна

Хайде пак да се върнем в началото тогава. 12 страници номинации, 4 гласа за Богиня срещу 30 за Лизет и в първите няколко часа положението бясно се завърта. В този случай беше логично да призова мишките да излязат от дупките. Само дето не предвидих такъв развой.

Това са първите номинации при които чета и темите. Преди влизах само в анкетата, избирах си някого при  дадените условия и си пусках гласа. Предполагам че масовия случай е такъв, все пак от около 150- 200 човека номинирали има двойно повече гласували.

# 785

И все пак не ти е безразличен, значи е докоснал нещо в теб. Може би е за предпочитане от безличието и безразличието. Говоря за себе си и никой не е длъжен да се съгласи. Напълно разбирам гласувалите за теб и за нея. Просто съжалявам донякъде, че въпросните *претенции* са на дневен ред, след като има къде по-интересни черти. Хайде стига толкова от мен, беше редно да го напиша, но мисля, че е достатъчно. Аз моя урок съм си научила. Simple Smile

# 786

A според мен няма нищо общо с твоя призив за мишките. Знам, че искаш да обереш лаври за провокатор  Laughing , но ако Богинята не беше се появила в темата, този развой нямаше да се получи.Ако Лизет се беше включила колкото нея, развоя щеше да е съвсем друг. Просто хората реагират на моментното дразнение, на това, което е пред очите им и кликат и до там. Изобщо не показва негативно отношение като цяло.
Аз съм си номинирала в категорията и съм гласувала за тях, обаче като не се обсъждат и кво, да почна да агитирам ли?   Simple Smile

# 787
Предполагам че масовия случай е такъв, все пак от около 150- 200 човека номинирали има двойно повече гласували.

Ако говориш за тази година, то 150 човека номнирали е блян. 12 страници стоят в архива и поне 3 са спам.

Знам, че искаш да обереш лаври за провокатор  Laughing

При толкова старание се надявам да ме уважите поне в Малините.

# 788

абс вярно.

както се казва - пази ме от приятелите, аз от враговете сам ще се опазя Simple Smile

аз съм от мишките /класификация на октопод/, гласувалите 'за най-дразнеща' -  богиня. мотивите - лични.

# 789
  • Варна
Предполагам че масовия случай е такъв, все пак от около 150- 200 човека номинирали има двойно повече гласували.

Ако говориш за тази година, то 150 човека номнирали е блян. 12 страници стоят в архива и поне 3 са спам.

Ако се приеме, че 9 страници са само номинации, на всяка страница има място за 15 поста. 9*15=135 човека не е малко. Но пък са гласували 564, ако се приеме че повечето са дали повече от един глас, може би реално гласувалите са 200-300 човека, което пак си е повече..

# 790
Мишоците да излизат от дупките, да оплюят публично този за когото са гласували!!!( по заповед на Октопода !!! )
Така темата ще има по-приятен и по-прилежен вид.
 Joy

# 791
  • Варна
Мишоците да излизат от дупките, да оплюят публично този за когото са гласували!!!( по заповед на Октопода !!! )
Така темата ще има по-приятен и по-прилежен вид.
 Joy

"мишоците" са си цъкнали гласа и са забравили за темата с чувството на изпълнен дълг.  Laughing

# 792
щом има спусната заповед - веднага Wink

# 793
Заради вас започнах да питам малчугана не само как прави котенцето и кученцето, ами и мишенцето.
Цър.

# 794
  • София
Хубаво си изясняваме ценностите тук, но да уточня нещо и аз от моя гледна точка. Когато човек се постави в центъра на вниманието това има и положителни, и отрицателни страни. Богинята не ме дразни с нищо, напротив, не ме дразнят и анонимно гласувалите, но пък мен рядко ме дразнят хора, по- често ме дразнят някакви вселенски безсмислености, които са болезнени и не подминават никого. Разбирам защо мнозина избират да се дразнят от хора и им завиждам, защото е по- лесно и от такова раздразнение винаги има изход, анонимен или не.
И само един въпрос- тук постигна ли се  съгласие, че да си в центъра на вниманието със самоизтъкване на качества и превъзходство е лошо, а да си в центъра на вниманието със самосъжаление или скромност е по- хубаво? Питам, за да се знае и всеки да може да си направи изводите и да ги използва, когато се озове в центъра на вниманието в зависимост от нуждите си.

Общи условия

Активация на акаунт