Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 019
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 095
Джой, едно време четях, но ми стана скучно  Simple Smile

Там се вихри предимно, така ли? Аз мислех, че е звезда от СО.
Не просто се вихри, направо е страшно. Laughing

ПП Любима тема са компроматите иначе  Heart Eyes

И не само там. И пак е страшно.  Mr. Green
Ходи си в парфюмената  тема Whistling, заради теб заключиха темата за Дюни и сега хората  ми пишат на лични за инфо.
То не бяха агитации заради  едно фрапе за Гърция, не беше чудо.
Мерси за бронза, поласкана съм.
ЧРД на Богинята,  да е жива и здрава,аз я харесвам  bouquet.  Скорпион е като мен, явно сме ярки личности, трудни за разбиране Mr. Green от масата.
Всъщност аз харесвам различните, индивидуалистите, за това и съм фен на повечето номинирани

# 1 096
ЧРД на Богинята и от мен! Бъди здрава,много щастлива и всичко най-добро! Simple Smile

# 1 097
Джой, едно време четях, но ми стана скучно  Simple Smile

Там се вихри предимно, така ли? Аз мислех, че е звезда от СО.
Не просто се вихри, направо е страшно. Laughing

ПП Любима тема са компроматите иначе  Heart Eyes

И не само там. И пак е страшно.  Mr. Green
Ходи си в парфюмената  тема Whistling, заради теб заключиха темата за Дюни и сега хората  ми пишат на лични за инфо.
То не бяха агитации заради  едно фрапе за Гърция, не беше чудо.
Мерси за бронза, поласкана съм.
ЧРД на Богинята,  да е жива и здрава,аз я харесвам  bouquet.  Скорпион е като мен, явно сме ярки личности, трудни за разбиране Mr. Green от масата.

hahaha Ей мила много яд таиш. А и не е лошо като правиш анализ на участието ми във форума да се задълбочиш повече, че така показваш повърхностност. И фрапето не е едно, а и не е само фрапе. Но да не изместваме темата.   bouquet

Честит ти бронз. Не предполагах с кого съм се сблъскала тогава.  hahaha Joy

# 1 098
  • в сърцето на един мъж...
Май е време да се удари ключа на тая тема Peace

# 1 099
  • София

Andariel, пак не си чела, душа, не е давала заявка за тая корона, вие й я подарихте Peace

Моля, дори агитирам, гласувайте за мен.  Peace Ако спечеля, следващата година ще си извоювам правото на моя лична категория: "Трън в трънчето в петата на ССФ". /исках да напиша задника, но нали съм дама Mr. Green/

Да, бе да, хич не е давала заявка! Не стига, че си я поиска, че и още на първа страница!
Пак не си чела, душа!  newsm53

# 1 100
 Joy Joy Joy

Не се сдържа, ей, няма начин, то трябва мнения да трупаме, иначе как ще удариш злато в категория за спам Mr. Green

# 1 101
Да, прочетох Блис, прочетох......не само ти ми рови по постовете.
Яд, за какво, към теб? Че не си скъсвам задника от бач,за да се изявявам после с парфюми или околосветски обиколки по форума Mr. Green
Нали все се фукаше колко свят си обиколила, а ние простаците само на Дюни ходим.......то да обиколиш свят, но не и ядейки  в заведения за бързо хранене.....това, ако е за хвалене........в такива боклучарници и пари да ми дават не бих стъпила......прогнозата ти не се е сбъднала, мъжът ми нито ме е изхвърлил, нито си е намерил друга.......още не работя и си ме гледа Laughingти си се доказвай  Wink

# 1 102
  • София
Joy Joy Joy

Не се сдържа, ей, няма начин, то трябва мнения да трупаме, иначе как ще удариш злато в категория за спам Mr. Green

Е, как да замълча, като ти дезинформираш форумското население! Държа на фактите! Пък нататък всеки да си прави сметката!

# 1 103
То една сметка Whistling

# 1 104
Честит празник и наздраве на Богинята!   bouquet

# 1 105
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, искаш да кажеш, че съм лицемерна ли?  Rolling Eyes
Значи ли, че ако някой ме дразни с нещо, вече никога за нищо да не го поздравя и да не му проговоря? Че то няма да остане човек, с който да си кажа 2 лафа. Crazy
Няма нужда да се разпознаваш във всяка забележка Hug. Доста от честитките бяха хапливички, не помня твоята точно, така че Вилико не е казала някаква велика глупост, че да ти заслужи реакцията.

# 1 106
  • В Космоса
Джой, как да не се разпозная, като честитките преди виликовата "забележка" бяха точно 5, 3 от които на хора, които ѝ симпатизират изцяло, 1-та моя, а другата на Андариел?

# 1 107
Краси* дразнител ? .... отилия и флотилия ще сложат всеки от изброените в малкия си джоб.

# 1 108
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След това имаше и други, Акаша Peace.

# 1 109
  • Sofia
Честито на печелившите.
Заключвам

Общи условия

Активация на акаунт