Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 034
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 065
Гея, не е давала заявка, но открито агитираше:

Моля, дори агитирам, гласувайте за мен.  Peace Ако спечеля, следващата година ще си извоювам правото на моя лична категория: "Трън в трънчето в петата на ССФ". /исках да напиша задника, но нали съм дама Mr. Green/

Вилико, ще не си скриеш пеперудения задник някъде, че май го ползваш вместо глава - много опростено мислене имаш. Rolling Eyes

Laughing Да ти кажа доста блестиш и ти...

# 1 066
  • В Космоса
Възможно е, аз не отричам. Но не ми е навик, нито цел. Усещам се от време на време. Peace

# 1 067
Едно пиле ми доложи, че днес Богинята има рожден ден. Бъдете благи и проявете възпитание. Колкото и да е дразнещ някой, подарете му короната със стил. Богиньо, весел празник ви желаем, там високо на Олимп. Помнете, че народът е странен - днес вика "Разпни го!" и хвърля тръни, утре вика "Осанна!" и сипе лаври отгоре ви. Наздраве, бъдете все така божествена!  Flutter
Че тя и онзи ден имаше рожден ден, когато спомена нещо за Тифъни, шампанско.
Или те богините по два пъти в месеца имат рожден ден?

# 1 068
  • Belgium
buttinsky не четеш внимателно  Wink

Тифани беше за годишнина от мъжа и  Wink

# 1 069
  • София
Да иляди Божествената! И да празнува божествено!  bouquet

# 1 070
  • Kопенхаген
pronobis, знам...  Hug

Бояна, нека оставим на съответните специалисти да поставят диагноза и да преценят психичната уравновесеност на Лизет. За мен тя е и си остава една много самотна жена.

Azzy, а също така може просто да пробва колко тежи форумският мозък. Смея да твърдя, че често е скандална в изказванията си  Grinning

Ааааа... Богинчето имала днес РД... Ееее да е жива и здрава тогава!

Боги, и да не ни забравиш нас тълпата. Хвърли един два омара насам и бутилка Шато, че и ние да се почувстваме богопомазани  Grinning

# 1 071
  • в сърцето на един мъж...
Акаша, като ми го плеснеш тоз цитат тук, само показваш колко не се чете тук. Заявка даде за съвсем различна категория, ама трудно се чете да му се невиди, трудно, по-лесно е да ядем съфорумците - я за пеперудени части, я за нещо друго...

# 1 072
  • В Космоса
Акаша, като ми го плеснеш тоз цитат тук, само показваш колко не се чете тук. Заявка даде за съвсем различна категория, ама трудно се чете да му се невиди, трудно, по-лесно е да ядем съфорумците - я за пеперудени части, я за нещо друго...

Ми така, де. Не се чете. Нали казвам, че не е давала заявка, но е агитирала. Т.е. пак си я изпроси един вид.

# 1 073
buttinsky не четеш внимателно  Wink

Тифани беше за годишнина от мъжа и  Wink
Ааа, яснооо. Объркала съм се, ама си спомням как ми стана жал за жената- хората я чакат със шампанско и бижута, а тя тука се обяснява с нас.
Ами честито тогава, голяма да порасне и весел празДник Simple Smile
Със Д, за да не е празно.

# 1 074
  • София

Бояна, нека оставим на съответните специалисти да поставят диагноза и да преценят психичната уравновесеност на Лизет. За мен тя е и си остава една много самотна жена.

Разбира се, многократно уточних, че не съм специалист, просто някои неща ме притесняват. Каквото и да е, беше ме раздразнила, защото се държи грубо, но сега виждам нещата от друг ъгъл. Изобщо не искам да ви убеждавам в нещо, за което нямам никакви сериозни аргументи. Peace

# 1 075
  • в сърцето на един мъж...

Ми така, де. Не се чете. Нали казвам, че не е давала заявка, но е агитирала. Т.е. пак си я изпроси един вид.

Заявка даде за съвсем различна категория,

пак не четеш, да му се невиди Mr. Green А за тая изобщо не е агитирала, ама кво да се прави, всенародната любов избуя Rolling Eyes

# 1 076
В името на истината - Да, Богинята изагитира - така и така е тук, по-добре да агитира, отколкото да се цупи. Два-три пъти се пусна въпросната реплика, не е ли време да се смени темата?

# 1 077
  • Belgium
Честито на побетителките  Laughing

Коя обаче е ani27, че чак и бронз взема?

# 1 078
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лу, личи си, че не четеш в компроматите Wink. И по-добре Whistling

Акаша, няма нужда да обиждаш Вилико, че каза очевидното Simple Smile.

# 1 079
  • Belgium
Джой, едно време четях, но ми стана скучно  Simple Smile

Там се вихри предимно, така ли? Аз мислех, че е звезда от СО.

Общи условия

Активация на акаунт