Гласуване за "Най-дразнещата ви форумска персона" 2012

• 36 047
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 050

Fortune, не помня да съм те наранявал.  Peace

Именно. Не ме разбра правилно явно. Здраве да е.

# 1 051
# 1 052
Провеждате кампания за конкурента, а, а?! Mr. Green

Внимание, внимание!
Всички мишки на събрание!
Не оставяйте Вашата Богиня
прост бъбрек и скъпо вино да комбинира!
Бързо глас дайте
и тук си признайте.
"Тифанито" погледнете и
завчас кърпичка предложете.
Короната украсете и
омар пригответе.

newsm18 newsm80 newsm80 newsm80 newsm18

# 1 053
  • София
Абе това за психичното състояние на Лизет много взе да се тиражира тук.

И аз хич не я долюбвам и при първа възможност с нея кръстосваме вербални шпаги, но отказвам да повярвам, че и хлопа дъската.

Просто ми е странна в нейната странност, живее си на нейната планета и е видно, че от това се чувства добре  Grinning

Всеки от нас си е в собствен свят, но когато този свят няма почти никаква връзка със света, в който са останалите хора е лошо. Даже няма лошо да си мислиш, че Бог ти говори или че си рода с Йоан Кръстител, но ако го споделяш пред публика явно не правиш връзката как звучи това. За мен това не е здраве, но не съм лекар. В никакъв случай не го казвам като обида, напротив, ако е болест няма за какво да се дразним.

# 1 054
  • София
Geia, абе виждам аз, че му ври кръвта като на краставо яре и тича като теле пред майка си  Laughing

Акаша , публикацията ми не е в резултат само от твоята, тук прочетох и други подобни мнения  Grinning

Именно и аз това казвам, че си живее на нейна си планета.

О, да аз споделих подобно съмнение.
В никакъв случай не искам да се тиражира като вероятност, защото все пак си остава само съмнение, колкото и да са силни аргументите "за" една такава възможност, може да е просто плод на провокация и все в този ред на мисли.

# 1 055
Ако ви притеснява здравословното състояние на Лизет, защо изобщо не бъде изключена от класациите? Така размива вота.

# 1 056
Едно пиле ми доложи, че днес Богинята има рожден ден. Бъдете благи и проявете възпитание. Колкото и да е дразнещ някой, подарете му короната със стил. Богиньо, весел празник ви желаем, там високо на Олимп. Помнете, че народът е странен - днес вика "Разпни го!" и хвърля тръни, утре вика "Осанна!" и сипе лаври отгоре ви. Наздраве, бъдете все така божествена!  Flutter

# 1 057
ЧРД на Божествената!
Вече бая поводи да черпи натрупа...

# 1 058
  • София
Да е жива и здрава! Тя още от втората страница даде заявка, че иска точно тази корона, нека си я носи със здраве! Нали казват в Библията "поискай, и ще ти се даде"!

# 1 059
  • В Космоса
Честит празник, Богиньо наша! Дано хубавия повод те направи по-благосклонна към нас! Само приятни изживявания и по-топли чувства занапред!

# 1 060
  • Най-сетне у дома
И аз влизам да честитя рождения ден на Богинята. Пожелавам все така да стои в компанията на хубави книги и - както досега - всичко, излязло изпод ръцете й (та и санитарен фаянс дори!), да е красиво и здраво.   bouquet Hug
Весел празник днес!

# 1 061
  • в сърцето на един мъж...
Мадам, няма лошо, на младостта и красотата почти всичко е простено Simple Smile
Andariel, пак не си чела, душа, не е давала заявка за тая корона, вие й я подарихте Peace

# 1 062
Отвратително двулично стана! До вчера беше дразнеща и обвинявана в какво ли не – днес – айде да се подмажем   Sick

# 1 063
  • Варна
Отвратително двулично стана! До вчера беше дразнеща и обвинявана в какво ли не – днес – айде да се подмажем   Sick

Laughing Вилико, това че съм гласувала за теб в категорията Злобара демон, не значи , че те мразя, че си ми неприятна и че не бих могла да ти направя комплимент или да те поздравя искрено. Стига драми..

# 1 064
  • В Космоса
Гея, не е давала заявка, но открито агитираше:

Моля, дори агитирам, гласувайте за мен.  Peace Ако спечеля, следващата година ще си извоювам правото на моя лична категория: "Трън в трънчето в петата на ССФ". /исках да напиша задника, но нали съм дама Mr. Green/

Вилико, ще не си скриеш пеперудения задник някъде, че май го ползваш вместо глава - много опростено мислене имаш. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт