ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 008
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
  Иринка поздравления за Павчо.   bouquet А утре ще грабнете и лентите по коланите.

Ние релаксираме няколко часа пред Дисни, преди представлението. Изпуснахме днес чудесно време в гората.  Sad

# 646
  • Sofia
 Уф, и моят е с поредната издънка. 6 задачи от първите и 3- от последните е решил вярно.Най-ме е яд, че тази с ябълките му е вярна на черновата , но е започнал да брои от...2 декември вместо от 1. така е стигнал до 6, вместо до 5. И в ребуса е намерил верните числа , само дето няма кой да направи проверка, та е дал отговор 7. За първите задачи няма да коментирам  Crazy.
 Със сигурност ще пропусне коледното другата събота. Ще си ходи на курс да си учи и това е!
 Иринка , успех на Павчо утре   bouquet.

# 647
  Иринка поздравления за Павчо.   bouquet  А утре ще грабнете и лентите по коланите.
Едно голямо браво и от нас!И стиснати палци за утре! Praynig
Алисънче, поздрави и за твоето момче!Имам бегла представа какви са сложни задачите.
Всички опитали дечица заслужават поощрение и подкрепа! Hug

# 648
  • София
Момичета, Павел участва в конкурс с този разказ:
http://marssociety.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8 … 0%B5%D1%82%D0%BE/
Който има желание, може да го "хареса" чрез бутона горе в ляво.  Hug

# 649
Алоу, хористките, няма да се оплаквате, нищо не е това. HugИ само да вметна за разликата във времената...моята майка не е висяла така, нито на друг.На тази възраст ходехме сами.След репетиция извивахме на групички по улиците, че дори в тролея, хахаха.Къде са сега репетициите?По мое време бяха на Славянска дневните и на Раковски вечерните.Сега ние висим с децата...да.Аз отнасям по три часа на басейна, нося си работа с мен или чета.Три часа са ужасно много време, ужасно...И това само за едното дете.Добре, че другото тръгва по стъпките на кака се, честно ви казвам.Но от догодина, ще и се наложи на наборката сама...Ще видим.
Какво е имало днес, гледам пред училището имаше родители-математическо състезание ли?Предполагам да и сте ходили, нали тук иамме видни математици. Hug

# 650
  • Русе
 Иринка,харесах разбира се.За пореден път овации за Павчо. С каквото се захване, всичко му се получава забележително. Математика,писане,рисуване,спорт, абе каквото не е почнал не го е докарал до успех.   bouquet  Да расте здрав и щастлив, че имаме нужда от таланливи хора.
Иринка и да се разпишеш в темата за талантливите, че иначе аз ще пиша за вас.

За математици, един чудесен японски филм - http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=4162 на мен много ми хареса, но моето дете и математиката са на различни плоскости и не можах да го споделя с него.

# 651
  • София
Амбърче, благодаря ти.  Hug

# 652
  • Sofia
Момичета, Павел участва в конкурс с този разказ:
http://marssociety.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8 … 0%B5%D1%82%D0%BE/
Който има желание, може да го "хареса" чрез бутона горе в ляво.  Hug
Иринка , разказът е невероятен, поздравления на Павчо  Hug. Четох го в къщи на глас и на всички им хареса много. Нямам думи за твоето дете , наистина е невероятно  Hug.

# 653
  • София
Дани,  Heart Eyes Hug

# 654
  • Sofia
Иринка , аз наистина съм много впечатлена , за пореден път  Hug. Спомням си , когато преди 2 години съставяха приказки по карти , помниш къде , нали? Още тогава бях приятно изненадана от възможностите на Павчо. Наистина му се възхищавам за любовта към четенето и писането. Останалото  A m b e r го е казала  Laughing.

# 655
Иринка харесах разказа .Невероятен е .Браво на Пабчо!!!!

# 656
  • у дома

За математици, един чудесен японски филм - http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=4162 на мен много ми хареса, но моето дете и математиката са на различни плоскости и не можах да го споделя с него.
Супер е филма-аз го гледах миналата година още,но е за малко по-големи деца-поне 5 клас...

Харесах разказа,дано повече го харесат и победите в конкурса...То детето  и цяла книга има написана-моето я прочете и хареса и все забравям да го кажа на Иринка,но аз съм затрупана с работа и ще стигна евентуално зимната ваканция до книгата  Hug

# 657
  • София
Светле, мерси. Ние пък с Ели още не можем да се засечем да си взема плика от нея. Дори съвсем скоро разбрах, че си го пратила.  EmbarassedТа, познай всички колко имаме свободно време.  Tired

# 658
Браво на Павчо!Наша гордост е той! Peace
Иринка,"асистентът му Асистентов". Laughing
Иринка,скоро гледах репортаж за творения на деца занимаващи се с роботика и се сетих,че Павчо също се занимаваше.Още ли се занимава с това?
п.п Как можах да пропусна? BlushОгромно браво на всички дечица имащи амбицията,желанието и знанията да се явяват на състезания на такова високо ниво.Браво и на майките им за постоянството,силите и куража който им дават. Peace

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 17:06 от deyzi

# 659
  • София
Ами Дейз като за асистент на Професор Марсов, си му отива така да се казва.  Laughing
Роботиката изкара само първо ниво, засега. По-натам, ако имаме време, може и още.
Мисля, че вече го има и в Бургас, нали не бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт