ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
 Теди , добре си се завърнала  Hug.
 Добре дошли и на новите мами   bouquet.
 Аз пък намерих начин да се оттърва от ученето с набора по разказвателните. Нашият батко е от любознателните и знае много неща. Запонаха да учат заедно , т.е. големият разказва урока , а и много неща извън него. Резултатът - чудесно представяне на контролното по ЧО.
 Иначе го хваща голям мързел. Може и да е умора , но наистина съм стегнала нещата. И той в групата на наказаните, ама без всичко е наказан. Дано се освести , че вече не знам  Crazy.

# 631
  • Чикаго / София
Теди добре си се появила отново! Хайде разпиши се как сте с момчетата.

Добре дошла, Galina Ibrqmova и от мен.

Дейзи мило ми стана за Петьо. Явно си минава през някакви негови проблеми детето. Чувствителна малка душа.

# 632
  • София
 За суетата никога не е рано - тя си е вродена.(това си е мое мнение)  Grinning
Едното ми дете - откакто е заприличало на човек се интересува как изглежда, а другото до ден днешен не го интересува въобще.
Незаинтересованият е Люби. Laughing
Ела да те среша(той и това не може или не иска) - защо?
Защо ти виси потника над панталона - еее мамо, голяма работа!
Моля те, облечи си ризата, отиваме на официално събитие - какво ще стане, ако съм с тениска?
и т.н.
Във връзка с последното - доказа, че нищо няма да стане ако е с тениска на нечия сватба. До последно го мъчихме, уговаряхме и като започнахме да закъсняваме - той каза: "няма да ходя, отивайте без мен" и да видите майка му как извади набързо една тениска и така...като "пурко" беше.
Ние със сестра му - на фризьор бяхме, с рокли,с грим, баща му с костюм, а Люби - с тениска и къси гащи.

# 633
Ей,"силна" тема си имаме,момичета,щом и гащи си разменяме. Joy Joy Joy Joy
Петьо е среден на височина около 140см но аз си знам,че ще е висок,и баща му е вървял среден на ръст но в пубертета е станал великан. Laughing
А моето днес донесе петица. И няколко шестици. И забележка.  Mr. Green Забравил бил, че днес има литература! Срокът свърши, той още доизчиства подробностите от програмата! Набързо го накарах да преговори по български, наистина малко се бяха размили нещата, но след 30-минутния преговор с Мама  Close , вече всичко е ясно. Надявам се...  Crazy
Joy Joy Joy Joy
Амбърче,да са ти честити хубавите оценки!Мен ако ме препитат на уч.материал сигурно ще имам затруднения но ти "желЕзна". Wink
yanakr,ама как се посмях-Габи ги поступвала редовно.А така нежничка изглежда. Joy Joy
Ха-ха,Шани,сподели ако един ден му дойде доброто настроение на Тома за въпросните дънки. Laughing
Приятна вечер и още по-приятен уикенд. Peace
п.п Благодаря ви за подкрепата и милите думи.Знам си аз,че мога да разчитам на вас. Hug

# 634
Ей момичета мног ооценки изкарахте тази седмица. Браво.  Hug
Дейзи, явно нещо му е докривяло.
Виктория е вече 144 см.  и 29 килограма горе долу. Добре че ходи с ботуши, че по късите дънки не се виждат.  ooooh! Ако е с дънки за височината си й се свличат от корема.
А зъбите защото не казахте колко сте сменили.  LaughingВики е  със 16 сменени, останаха още 4.
Ваче, ние две вечери сме без татито ни. Та сега отиваме да си приготвяме отново вечеря двете.  Grinning Изпратихме го чак в Дрезден да го духа вятъра и да го вали снегът, а ние сме си в нас на топло. Вчера са се въртели над градът около час, защото са нямали разрешенеи за кацане. Моля се утре да е по спокойно времето че да се прибере нормално.

# 635
  • София
Моят е сменил 5 зъба. Simple Smile Това е добре, че по-малко време ще се налага да носи шини. Лошото е, че ще спре да вярва във Феята на зъбките и няма да има "кинти" под възглавницата.  Joy
Иначе явно е от дребните 138-30кг.

# 636
  • софия
  Да Ви се похваля със шините .Носи ги от 2-3 седмици , свикна да спи с тях. Не ги слага само 4-5 часа докато е на училище. Има осезаема разлика.
  Шани#Crazy. Много ще ми дойде още една репетиция и увеличеното време. И не мисля, че е озряла за там.Още не е направила 9 г.  Дано да се проточи във времето това местене. Синчето ти свикна ли?
  Габи няма забележки за тази година, но не е късно.

# 637
  • с/у ОколоМръсТното
Синчето ти свикна ли?

да. И "наша мома" си имаме вече...
Снощи пяха "многая лета"... Много трогателно.
Но е голямо натоварването, права си. И аз едвам издържам.

Хекси, ммм. Дрезден...ммм... Обичам го  Heart Eyes, пък нека ме духа вятърът (на промяната). А вие в кой град сте?
И на какъв език си говорите с Вики у дома?
Много зъбки е сменила...
Моят само 9, като последния го извадих с 3 вида упойки + снимка  ooooh! Да, да... млечен зъб така вадих.

# 638
Добро утро!

И ние не сме особено високи - 136 см, между 28-30 кг. Много е капризна за яденето. Яде само 4-5 неща, дори да е гладна, ако няма от това което обича, ще остане гладна.
Относно ученето е амбициозна, все иска да я изпитват, а това е невъзможно всеки час да се случи, но как умее да се размотава... не е истина.

Няма забележки, но има време и за такива. Другата седмица имаме индивидуални консултации с класната, които били по желание, така натърти девойката, та се чудя какво ли ще ознавава това  newsm78. Какво се очаква от мен да ходя или не?!

# 639
  • Sofia
За мерките и теглилките - и моят е от дребните. Висок е 125 см. и тежи 23 кг. Дребен е , но е жилав. Капризен е много на ядене , ама то и двамата са ми такива. Баткото също вървеше дребен, но сега в пубертета дръпна. Надявам се , че и с набора ще е така.
 Забележки в бележника няма , но в тефтера на г-жата има 2 - за без домашно по математика. При трета забележка следва 2.
 Успех на всички набори , които днес ще ходят на Салабашев  Hug. Аз вече съжалявам , че го записах. Не е във форма , пък и курсса ще изпусне...Но минало бешело. Със сигурност ще пропусне Коледното другата събота.

# 640
Добро утро.
Шани на 600 километра сме от там.  Laughing На 50 километра западно от Щутгарт се подвизаваме. И тримата сме българи и се говори само на български в нас. Вики може да чете и пише и на български. Не е като на немски, на места срича но въпреки всичко опитвам да подържам положението.
А в Дрезден никой от нас не беше стъпвал и много ми се ходеше, но няма как. Просто трябваше да стоим и да го чакаме в стаята защото е по работа или да обикаляме близко до хотела.. По добре сами да отидем за няколко дни отколкото сега.
Виктория беше сменила мисля до първи клас 8 зъба, после две години не беше сменяла и тази година останалиоте.
gabelas17 , браво за шините.

# 641
Успех на математиците днес! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Преди малко събудих Дани(много се е изморил нещо), закусва и започваме с домашните ..
Приятни почивни дни!  bouquet

# 642
Голямо оживление настанало в наборската тема...и много нови попълнения си имаме.
Добре дошли на всички и дано ви е приятно и забавно тук Wink

Аз май не съм попълвала лексикона
Волен е 139 см и е около 30 кг. Втори е по височина в класа, та се учудвам като чета колко са високи някои от момчетата тук. Явно при нас не ги "поливаме" достатъчно. Не се тревожа за ръста му - при моите 174см и 185 см на баща му едва ли ще се метне на гората.
Забележки - една за непълно домашно, която прие доста драматично  Mr. Green
Зъби - сменил е 8. Все още няма изгледи за смяна на следващите.
Не е особено суетен, но има време. Все си мисля, че няма да ми се размине висенето пред огледалото.

От вчера е в немилост Close Отговаря ми отвратително, когато му кажа да направи нещо ми вади от девет кладенеца вода и се опитва да ме баламосва...
Просто не е познал! Както ми казваше баща ми на времето - "По пътя, по който ти вървиш, аз с червен байрак се връщам"
Сега не му говоря и съм го оставила да се оправя сам....и въпреки всичко ей сега пак ми обяснява, че не било нужно да знае  да разказва урока по ЧО, защото на тях им задавали само въпроси.

Успех но всички, които ще се явяват на състезания тази седмица!
На всички останали приятни почивни дни. И днес времето май ще е приятно за разходки.

# 643
Добро утро и от мен.Честит ни празничен месец!  bouquetЗа статистиката-Дени е висок 140см и 33кг.Да го похваля тази седмица е с три 6 и една 5.Петицата е на преразказ и си е направо 6, при условие ,че той миналата година имаше 4 -ки ,че и 3-ка.Той е от математиците ,но този път ще пропусне защото е с много лошо възпаление на очите.

# 644
  • София
Да се отчета традиционно след поредното състезание.
Гледахме верните отговори на стената на НПМГ и тъкмо се зарадвах, че първите 10 са верни всичките и се оказа, че от последните 5 има само една вярна.  Grinning /като една от грешните беше решил първо вярно, но  после поправил с грешен отговор/
Но детето си каза, че му е било много трудно. Старал се е много. Така че беше похвален много.  Heart Eyes
Утре с нови сили на изпита по карате.  Party

Общи условия

Активация на акаунт