ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 061
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
...Днес ходих до училището-класната каза,че промяната е невероятна към добро,бил преобразен,много била доволна от него,без всякакви забележки било държанието и старанието.Отменихме наказанието с ограничения.
Снощи рева под душа разстроен,когато беше в състояние да говори каза,че "понякога правил неща за които съжалявал но бил безсилен да върне времето,за да се поправи". Rolling Eyes

милият, сериозно се е замислил, ами право е детето, така е, и ние грешим, и понякога ни се иска да `върнем` ако можеше времето назад, а какво остава за децата, ще се научат... Rolling Eyes

# 616
  • Русе
  Милият Петьо Hug. Колко бързо искат да пораснат.  Hug

# 617
  • Русе
Добре дошли на новите две мами-набори .

Ама много са високи наборите  Shocked Я, колко от вас казаха на 140 см.? А Деси - 150 см  Shocked Моето е дребно  Confused

А къде е другото Деси? ДХ  newsm78

# 618
Добре дошли на новите две мами-набори .

Ама много са високи наборите  Shocked Я, колко от вас казаха на 140 см.? А Деси - 150 см   Shocked Моето е дребно  Confused

А къде е другото Деси? ДХ  newsm78

И ние сме толкова, няма на кого да прилича. Blush

Някои деца по-късно израстват, че после и надхвърлят другарчетата си, но не това е важно. Да са здрави е най-важното! Peace

# 619
Честито на празнуващите днес!!!!
Добре дошли на новите попълнения!!!
Габи е много суетна но все съчетава едни дрехи направо да паднеш ,затова се намесвам и тя много се сърди.
Милия Петьо същата ситуация е и при нас след някоя лудория винаги ревем и много се разкайваме.
Снощи бях на родителска този път нямаше оплаквания -по принцип Габи редовно си поступва някой.И тази година ще си разменят подаръци и ще ходят на заведение да празнуват този път с диджей.

# 620
Ама много са високи наборите  Shocked Я, колко от вас казаха на 140 см.? А Деси - 150 см  Shocked
Аз писах 40 кг , но за височина не съм - 148 см. bowuu
Ели, не се шокирай.Нали веднъж тук "мерихме" и татковците. Joy Joy
А тази седмица се записахме с четири шестици - АЕ, ЧП, Математика и Рисуване.  
Забележки към момента - никакви! Grinning

# 621
  • Русе
Мамче, сега направо ме дразниш  gydi шестици, без забележки, висок....  Hug

Ужас! С какво ги поливате тия набори че така растат?
 Алекс е 134 и все си казвам че няма как да очаквам да е много висок при моите скромни см. ама тайно все се надявам да поемат на братята ни (над 180 и двамата)....

# 622
...Днес ходих до училището-класната каза,че промяната е невероятна към добро,бил преобразен,много била доволна от него,без всякакви забележки било държанието и старанието.Отменихме наказанието с ограничения.
Снощи рева под душа разстроен,когато беше в състояние да говори каза,че "понякога правил неща за които съжалявал но бил безсилен да върне времето,за да се поправи". Rolling Eyes

милият, сериозно се е замислил, ами право е детето, така е, и ние грешим, и понякога ни се иска да `върнем` ако можеше времето назад, а какво остава за децата, ще се научат... Rolling Eyes

Ох, сладур... Много е интелигентно това изказване. Какво ще правите този уикенд? Ние сме на Салабашев, в неделя на плуване. И някъде помежду домашните и малко игра.

# 623
  • Русе
  Успех, утре на математиците.   bouquet

Ние гледаме да свършим с уроците, и за събота и неделя само тренировки и игри. Утре вечер ще играят в ресторант Плаза в Русе. В неделя дават дъждовно и съм се запасила с филми  да гледаме заедно - John.Carter и Rock_of_Ages.

# 624
  Успех, утре на математиците.   bouquet

Ние гледаме да свършим с уроците, и за събота и неделя само тренировки и игри. Утре вечер ще играят в ресторант Плаза в Русе. В неделя дават дъждовно и съм се запасила с филми  да гледаме заедно - John.Carter и Rock_of_Ages.

Аааа, чудесна идея за филмчетата Simple Smile Да пуснеш снимки от ресторанта.

# 625
  • София
А моето днес донесе петица. И няколко шестици. И забележка.  Mr. Green Забравил бил, че днес има литература! Срокът свърши, той още доизчиства подробностите от програмата! Набързо го накарах да преговори по български, наистина малко се бяха размили нещата, но след 30-минутния преговор с Мама  Close , вече всичко е ясно. Надявам се...  Crazy

# 626
  • с/у ОколоМръсТното
Моят полусуетник пак спи. За трети път тази седмица и влизаме в едни странно-омагьосани кръгове. Вечер до късно не му се спи, сутрин едвам става и на обяд му се спи. И много често е с главобол.
А е полусуетен, защото все още държи само на това, да си подхождат цветово дрехите му и непременно и чорапите да се връзват.
Гелосваме се само с конкретен повод - танци или продукция или някакво си пеене.
Пусто лятото му купих дънки без него и сега казва, че не ги иска. Нооооо, мамо ако някога съм в много добро настроение, бих ги обул  Rolling Eyes Whistling
Рзбира се, аз съм схватлива  Mr. Green и сега освен на Светльо (Амбъров) да ги дадем, че с тези мерки на другите момченца, няма на кого.  Laughing
Добре дошла, Galina Ibrqmova    bouquet Тук е весело, както казва и сурела  Hug
Ели-дечкин и моят син е някъде толкоз висок, но мисля че това е нормално за дете на 9г. Споко, нямаш място за притеснение.  Hug
Амбърче - чак толкоз наред във времето нямаме навик да планообразуваме. Нека да дойде уикенда, пък ще решаваме. Поздрави за 6-ците.  Grinning
Хекси, браво, че Вики се оправя  Peace

Успех на Салабашев на всички, които ще се явяват  Peace

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 07:38 от Шани

# 627
  • Русе
 Шани , пращай гащите. След година и нещо може и да успеем ад ги задържим на кръста.  Simple Smile

Благодаря за шестиците. Те са си почти мои. По ЧП , за десетина минути го прекарах през целия раздел,защото видах,че го свършват. Няма никаква грешка на двата теста, но подозирам,че има и елемент на налучкване. Като казва детето,че е джедай вземам да вярвам. С тази тестова система може и да изкласим.

# 628
  • София
Продължавам от сутринта  Grinning

Дейзи, сега като заговорихме за именния ден на Сашовците, тази година на Саша го празнувахме на Лунапарка в Морската. В 18:00 аз прочетох във форума, че е 30 и че хората поздравяват Сащовците  Embarassed Оставихме Малка Ралка на майка ми и тримата отидохме на лунапарка. Изкарахем си жестоко. Накрая само ние бяхме на количките. Щяхме да си отнесем главите от блъскане  Crazy Crazy

Хексилина, много миличко прозвуча женската вечер с китайско. Голямото мамино момиче на сладка приказка с мама  Heart Eyes

Бети, много непреиятно, че ще я брои. Според мен до 4 клас двойките не бива да се таксуват като двойките в 5 клас например. Едно дете може да има двойка и да я поправи, а не да е непременно средно-аритметична  Wink

Тръгвам от работа.. пак ще пиша  Mr. Green

# 629
  • с/у ОколоМръсТното
Шани , пращай гащите. След година и нещо може и да успеем ад ги задържим на кръста.  Simple Smile

те са с ластик на кръста, споко. И с тънки крачоли...
Давай адреса  Heart Eyes  това съвсем сериозно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт