ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
  Светослав не е суетен. Той просто знае,че е интересен и прави впечатления.  Grinning  Когато косата му беше стигнала до под раменете ходеше на опашка, за да не му влиза в очите,без изобщо да се притеснява че ще му се подиграват.С гребена е много скаран. Нямало по болезнено нещо от вчесването. За дрехи също не му пука изобщо.Не ми противоречи, когато му предложа нещо да облече, защото изглежда добре, но каза,че ми се чуди на акъла като започна да съчетавам цветове.

# 601
Здравейте, мами и наборчета! Hug
Честито на именниците!  bouquet
Да са живи, здрави и късметлии!
Дани също не е от суетните(по принцип), но понякога си гласи перчема пред огледалото, но само понякога. Flutter
Амбърче, добре че очето на Светльо е добре. Praynig
Хекси, как са пръстчетата на Вики? Hug
Успех на Павчо с лентичките, коланите и за каквото там ще се състезава! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Хубав и успешен ден!(днес отново се очертава да е слънчев, последен ноемврийски ден)

# 602
  • При децата ми
Привет и от мен!
Амбър, разсмя ме с този Уиз Калифа. Simple Smile Аз изобщо не го знам кой е.
Surela, добре дошла и тук! Hug
Марти е суетен понякога. Има подарен един парфюм от неговата приятелка за рождения ден и голямо пръскане пада сутрин, като се сети. Simple Smile
Честит имен ден на именниците днес! Живи и здрави да са!  bouquet

# 603
Честито на празнуващите!   bouquet

Моят не само, че не е суетен, но и не се сеща да се погледне в какъв вид излиза. Лошо ми става от обяснения.

# 604
Surela, добре дошла и тук! Hug

Благодаря. Hug

Оле, щастливки.  Laughing  Вени от детската градина се е случвало по 3 пъти да се преоблича, мисля си понякога момиче да беше, нямаше да е така... Crossing Arms  Дори и да бързаме за някъде, е без значение, закаляване на нервите просто.  Laughing

# 605
Облича каквото му кажа, няма претенции. Понякога си прави прически, само с вода, но супер рядко и то вечер  Rolling Eyes. Иначе иска да пуска коса, защото го стрижехме по-късичко. Неговата като порасне малко повечко и се къдри. Та сега пускаме коса. Laughing
Ели, аз с голямо удоволствие ще ти отстъпя първото място. Последната забележка я е написала само в електронния дневник. Ма, да не избързвам, че сега е събрала бележниците и може и да я лепне допълнително.
"Ех, как искам да съм пенсионер!" Simple Smile Не работиш, не учиш и пари ти дават.
Това е много сладко! И аз искам! Joy
Уффф, и за изпитите за колани ли пари ще давам, аман вече. При нас още не се говори за изпит, но като гледам колко скоро след началото ги почват - ние вече месец и половина тренираме, та сигурно се задава изпит и  при нас.
Лошите думи у нас не ги ползва. В училище понякога май, но още не съм имала забележка по този повод. Mr. Green

# 606
Здравейте.
Честит имен ден на имениците.
Успех на Павчо и от нас.
Мамче, няма зачервено вече, но на двете пръсчета има по едно мехурче. Струва ми се че ако ги закачи ще се пукнат. Каза че може да ги свива. Помоли ме сутринта да не ги връзвам защото правили интересни неща по спорт, а тя не можела да участва ако е с вързани пръсчета. Пречело й. Снощи си рисува човечета. Слага им жилетки и според това кое колко е изгорено прави усмихнато човече и плачещо.
Виктория не прави проблем какво ще облече. Единственото което каза че не иска са картинки по блузките й. Гледа да са изчистени. . Само за спорта каза че не й е удобен един анцунг защото падал, но за друго няма проблеми.
Днес имат контролна по английски. Снощи уж преговаря, но не знам какво ще направи днес.
Лек ден.

# 607
Записвам се, че ви изпуснах и се връщам да ви попрочета.

# 608
Здравейте и от мен.Аз се регистрирах преди малко ,но отдавна ви чета.Хубав ден за всички и най-вече за имениците!Да им е живо и здраво името!  bouquetДени е от суетните,но само ако ще ходи някъде по специално.Особено в почивните дни, ако се е размотавал по пижама и някой го викне да играе,може да хукне по пижама и чехли.

# 609
Добре дошла, Galina Ibrqmova! welcome
Явно имаш син, понеже пишеш за наборчето в м.р. Simple Smile
Много сме, силни сме! newsm18 newsm18

Снощи си рисува човечета. Слага им жилетки и според това кое колко е изгорено прави усмихнато човече и плачещо.
Много е сладурско това. Simple Smile
Хубаво е, че пръстчетата минават.Успех на Вики на контролното по английски!
Теди, добре си се завърнала.Оздравя ли? Hug

# 610
Galina Ibrqmova, добре дошла и от мен!  Hug

И аз съм нова в темата, тук е забавно. Wink

Много сме, силни сме! newsm18 newsm18

# 611
Благодаря,Мam4e  и surela ! Надявам се,че ще съчетаваме полезното с приятното.Сега излизаме,да търсим ботуши,че окъсняхме, а казват,че идва зима.Пък и е време,малко да побелее.   

# 612
  • Русе
 Теди, оправи ли се. Докладвай.

Рападжията днес с 3 шестици. Голям късметлия е това дете, че не съм му учителка, и че вчера го накарах да си погледне в тетрадката по английски.
  И нова забележка разбира се.

# 613
  • на юг
Здравейте на новите в темата.
Честито на празнуващите !

Отчет за моето чаве-около 1,50-висок 40кг-не яде всичко ,всъщност когато види в яденето парченце лук просто яде само хляб.
Суетен е когато е в настроение много ,нооо нищо не му пречи да ходи размъкнат от което аз #Cussing outпросто .
Пубертета -незнам дали е предпубертет защото мисля че го тресе истинския аз яхвам метлата много бързо татко му е по ларж с него стигат до някакви уговорки .Аз не съм от тези дето търпат пазарлъци ,а то моето дете е постоянно на тая вълна  Twisted Evil
Госпожата не ни пише забележки ,но често ми се обажда да ме запознае с неговите училищни "непослушания"- аз извинявам се на госпожата и продължаваме напред до следващия път
.Не мога да крещя за всичко просто не издържам.За мръсни думи не съм чула пък и не ми се е оплаквал никои че използва ,но миналия ден бях се разкрещяла за поредния преразказ, че не пише и той написал на кухненската маса "смърт" с рисунка на череп мисля .Разбрах защо не иска да пише -разказа е за един лебед дето бил сляп и починал и така трябваше и да се препише и да се преразкаже при нас нито едното нито другото .Просто отказва и това е и аз не го мъчих отминахме го -следващия .[/colo

# 614
Теди,добре завърнала се. HugОздравя ли?
Галина,добре дошли с наборчето. Peace
Петьо не е суетен,сам се облича понякога е доста размъкнат.Аз с такова старание му гладя и подреждам дрехите а той измъква нови и нови и трупа ли,трупа на стола коя облечена,коя за пране,коя отпаднала при избора на облекло по някои си негови съображения.Рядко прави нещо като прическа,но иска да е подстриган по-късо и забележете-си парфюмира дори връзките на обувките. Crazy
Днес ходих до училището-класната каза,че промяната е невероятна към добро,бил преобразен,много била доволна от него,без всякакви забележки било държанието и старанието.Отменихме наказанието с ограничения.
Снощи рева под душа разстроен,когато беше в състояние да говори каза,че "понякога правил неща за които съжалявал но бил безсилен да върне времето,за да се поправи". Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт