ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
  Betty, ако го е смятала за важно е било редно да наблегне на него и да подчертае,че държи, както и да подготви децата така,че да могат да си направят контролното. Тя явно прави демонстрации на нещо, дето и тя не знае какво.

Да кажа как се готвим за утрешните две контролни и час по ЧО. Преди тренировките го насметох да решава час и половина задачи.По другите предмети установихме,че всичко си знаем  newsm78 и сега гледаме докторски филми и слушаме рап, защото - "Мамо, това ме интересува"

Очето е спокойно. И той си го наблюдава на огледалото, нали се готви за очен лекар.

# 586
Бети, трябвало е да им каже госпожата, че точно на това ще държи на контролното.  newsm78
Амбърче, страхотен начин за подготвяне за утре сте измислили.  Grinning Радвам се,че очето на юнака е спокойно.   Hug А и го наблюдава бъдещ очен лекар.  Wink
Ели, браво за липсата на двойки и забележки.  Laughing

# 587
  • София
Ели, аз оня ден такава забележка разписах, че има и за теб сигурно.  Mr. Green
Хекси, милото Вики.  Hug
Амбърче, много се радвам, че е бил малкият дявол. Твоят приятел Радето така се цъфна наскоро на един ръб, точно под окото, на см. и от окото, и от слепоочието, та ми изкара акъла. Ходи после 10 дена посинен, все едно някой го е боксирал.
Бети, това си е направо удар под пояса.  Naughty Интересно ми е дали изобщо някой е написал нещо по темата.
surela, добре дошли си Венелин и от нас.  Hug
В неделя стискайте палци и за нашата прословута лентичка на колана.  Wink

# 588
  • Русе
Бети определено води класацията със забележките, аз съм се нагласила на второ място.
Иринка, хич не се бутай сред първенците. Една -две на година може. Една-две на ден  е #Cussing out Ще стискаме, как няма да стискаме....даже мога да ти пратя готов с лентички (ако вземате с лентички а не направо жълт  newsm78)

# 589
  • София
Бети определено води класацията със забележките, аз съм се нагласила на второ място.
Иринка, хич не се бутай сред първенците. Една -две на година може. Една-две на ден  е #Cussing out Ще стискаме, как няма да стискаме....даже мога да ти пратя готов с лентички (ако вземате с лентички а не направо жълт  newsm78)
Бутам се, щото дори и не подозирах какъв речник използва наследникът.  Embarassed ooooh!
Ти пък - колан. След 2 месеца карате и за лентичка не знам дали ще има, но ще видим..

# 590
  • Русе
От няколко дена сме затворени с малкото у дома, под карантина, и тв-тата у дома бълват разни размисли. В резултат на което малкото нарича брат си "бастун", "ти луд ли се беее", "брато". Малкото!  ooooh!  От днес сме на музикалните канали...
Не искам да си и помисля Алекс какви думи вече знае но поне възпитано си ги държи в шините  Mr. Green
Само белите и черните колани са с лентички ( до три бр.) но не мога да кажа на кой точно спортове се вземат. Имам с две и с три лентички колани.

# 591
  • София
От няколко дена сме затворени с малкото у дома, под карантина, и тв-тата у дома бълват разни размисли. В резултат на което малкото нарича брат си "бастун", "ти луд ли се беее", "брато". Малкото!  ooooh!  От днес сме на музикалните канали...
Не искам да си и помисля Алекс какви думи вече знае но поне възпитано си ги държи в шините  Mr. Green
Само белите и черните колани са с лентички ( до три бр.) но не мога да кажа на кой точно спортове се вземат. Имам с две и с три лентички колани.
Доколкото разбрах, се борим за жълта лентичка на бял колан.  newsm78
Той и Павел си ги държи зад зъбите вкъщи, но в училище очевидно не е така. Предполагам /но дали?  newsm78/ или поне се надявам, че не знае по-голямата част от нещата какво означават...

# 592
  • Русе
Така е и при джу джицу-то.
Първият изпит бил най-труден, според техните правила и нрави. Може да вземе само една лентичка, а може да вземе направо две. 9-то или 10-ти кю. Зависи как се представи и треньора му дали е склонен да "дава". Ще ви дадат грамота и ще ви вземат за това пари  Mr. Green 30 лв. платих оня ден.

Павката не пита ли какво означава тази или онази дума? Алекс пита. Обяснявах за средния пръст, за педала...

# 593
  • София
Павката не пита ли какво означава тази или онази дума? Алекс пита. Обяснявах за средния пръст, за педала...
Не пита. Той досега не ги е казвал пред нас. Знае, че са лоши и ги плещи в у-ще.
40 кинта е нашето удоволствие, иначе.  Laughing

# 594
  • Русе
  Знаем всички "лоши" думи и жестове, защото - "Мамо, по добре да ги знам, за да не ги употребявам" . Чудя си се аз защо ще употрябава думи,които не разбира, обаче няма кой да ми обясни.Знаем им медицинските и латинските наименования, защото от анатомията първо това научихме. За всеки случай ги научихме и на английски. Рап песните се преписват и се учат наизуст. Добре,че колкото и да се хвали с английския си, не може да схване смисъла на по-голяма част от текстовете. Така е като си имаме батко в 9 клас.Той е една друга бира, дето се вика. Мълчи си и не противоречи,не спори и не обяснява, прави каквото си знае, само да е обратното ooooh!

# 595
Добро утро.  Heart Eyes
Честит Андреев ден на имениците!  bouquet
Голяма простотия лъха от екрана по голяма част от каналите, ужас.  ooooh!

# 596
  • София
Питал класната добре ли се справял,тя го похвалила но това ми се казва като информация за да се зададе  въпроса дали вече може на компа.Ами не може.Засега. Twisted Evil

Ох, а забелязвате ли как се радват като ги похвалят. Сашата и тя вчера като я взимах от заниманлята настоя учителката там да ми каже какво я е похвалила. Че била учила чудесно, чела, знаела, била съсредоточена. Много била доволна. И то милото се радва  Grinning Та ето затова се лутаме между наказания и поощрения. И аз вчера й позволих да седне на моя комп. А от месец не е сядала изобщо.

Сашковците кога празуват... Саша празнува на 30 август. Ама това след като 2 г. на 23 ноември никой не честити на Сашковци. Сега се скъсаха да я поздравяват бах на 23-ти..
После ще пиша пак.. малкото се събуди  Wink

# 597
  • Русе
  Добро утро. Ако днес оживеем без инциденти ще празнуваме оцеляване в края на ноември.  Praynig

Много рядко забранявам нещо категорично. Но тази сутрин след като не можа да ми каже почти нищо за Раковски, забраних да се слуша в къщи рап. Не може да знаем кой е Уиз Калифа, а да не знаем кой е Раковски. Не и у дома. Twisted Evil Забраната е тотална и важи и за Мартин.

# 598
Чудесни деца имате значи Simple Smile
Аз моето го нареждам сред мързелите и разхвърляните. Мноого не иска да пипне нищо вкъщи, стаята му вечно е с краката нагоре. Материала усвоява без много усилия засега, но аз все обяснявам, че тепърва ще става сложно. Той пък ми казва, че училището не е от важните за него неща.  ooooh! По му било важно игрите на ПС примерно.
Оня ден пък се изцепи "Ех, как искам да съм пенсионер!" Simple Smile Не работиш, не учиш и пари ти дават.

# 599
Здравейте дами!
Благодаря на всички ви за топлото посрещане. Hug

Честит имен ден на имениците! Да са живи и здрави!

Да ви питам суетни ли са вашите чеда? Simple Smile
Ние сме доста суетни, сутрин с риск да закъснеем за у-ще хууубаво си гелосваме косата и така излизаме от вкъщи. Laughing Абе не е ли рано за такова суетене? newsm78 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт