ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 090
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ваче , браво на нашата шахматистка.  Hug Голям образ е Сашата.  Laughing
Дейзи, браво на Петьо.  Hug

# 571
Момичета,ориентирайте ме кога празнуват Сашковците-на 30-ти август или 23 ноември.Милият Саши няма имен ден като на батко му който всички знаят та поне да наречем едната дата и всички близки хора да знаят,че това е неговия ден.
Чиби,той основно 6-ци има но вече шари и с другите оценки,включително и двойка.....по физическо. ooooh!Но в забележките е "железен"-"без домашна работа" и "разваля дисциплината в час". Crossing Arms
А как грозно пише! Shocked

# 572
Дейзи, на 30 август празнуват Сашетата, включително и моето.  Wink
Целувки на малък Саши.  Heart Eyes

# 573
Дейзи, на 30 август празнуват Сашетата, включително и моето.  Wink
Целувки на малък Саши.  Heart Eyes
Благодаря,благодаря! Hug

# 574
  • Чикаго / София
surela добре дошла в темата и от мен!

Стела Мария и аз съм ти фен вече, и за прекрасното момче което си имаш, и за куража да си многодетна мама и то само на момчета!  bouquet Все така да продължава да те радва наборчето, а всички мъже в къщата да те носят на ръце.

Ели ще стискаме палци всичко да мине леко с операцията на малкия.

Ваче браво на Саша за предстоящото състезание. Много на място е дошли сплашването от директорката. Посмях се и аз  Laughing

# 575
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета,ориентирайте ме кога празнуват Сашковците-на 30-ти август или 23 ноември.

2 пъти празнуват.
има "зимен" Сашо и "летен". Тъй, че отдайте се на праници...  Hug
сурела, добре дошла   bouquet Тук е много приятно, ще се убедиш  Hug
Сашата е голям... образ шахматен  Grinning
Ели-дечкин, леко да мине всичко  Praynig
Хекси, нещо като дефламол нямате ли под ръка? Много лошо боли изгореното и трябва мехлем.

Стела Мария и нашият татко е разкош (пу, пу), ма аз нямам твоя кураж. Пък и късно почнахме с бебевъдството, та вече няма време за повечко бройки  Laughing

Виви и Тедка се загубиха?  Rolling Eyes

# 576
Дейзи, и мойта Санка празнува на 30 август, заедно с баща й, но тази година реших да я изненадам и на 23 ноември когато я взимах от у-ще занесох голя-а-ама кутия с бонбони и тя умря от кеф! Колко му трябва на едно дете - колкото повече празници - толкова по-добре. И накрая - за адашите - нашия девиз - Да живеят всички Сандета по всички земни кълбета  Heart Eyes

# 577
И аз знам че имат два пъти в годината имен ден Сашетата.
И аз се посмях с Саша. Гузен негонен бяга, дето се казва.
Шани, аз точно дефламол й сложих снощи, но със закъснение. Все ми се струва че ако беше по рано нямаше да се подуе. Здраве да е. Само на двата пръста има по едно мехурче, доста голямо. Не искам да си помислям какво й е в момента. Ние се разходихме до Коледния базара, купих й един книгоразделител и едно ангелче от слама. Вземахме си китайско и се отдаваме на женска вечер. Баща й е командировка.
Лека вечер на всички.

# 578
  • Русе
  Хекси , бърже стават белите.  Sad Ама е било малкия дявол. Аз си правя мехлеми със свинска мас и невен за такива случаи да имам подръка. Дано не се налага де.

Днес и при нас лек инцидент. Пред училище видях,че му е зачервено до очето точно в основата на нослето. Едно детенце без да иска го пернало с накрайника на колана си. То нищо наглед,но ми се сви сърцето. Зарязахме вокалната група и хукнахме из парка да се успокояваме един час. Особено аз.

Утре имам контролно по математика и сигурно по английски. Не остана много време за учене, от разходки и тренировки, а и аз имах много спешни служебни задачи. Та сега като се върне един бърз тренинг по материала, докато тати готви. Mr. Green

# 579
Амбърче, днес времето беше точно за разходки из парка - ветровито, но много топло.  Wink
Добре, че само с това му се е разминало на Светльо.  Praynig
Хексилина, приятна ви женска вечер.  Hug

# 580
  Хекси , бърже стават белите.  Sad Ама е било малкия дявол. Аз си правя мехлеми със свинска мас и невен за такива случаи да имам подръка. Дано не се налага де.

Днес и при нас лек инцидент. Пред училище видях,че му е зачервено до очето точно в основата на нослето. Едно детенце без да иска го пернало с накрайника на колана си. То нищо наглед,но ми се сви сърцето. Зарязахме вокалната група и хукнахме из парка да се успокояваме един час. Особено аз.

Утре имам контролно по математика и сигурно по английски. Не остана много време за учене, от разходки и тренировки, а и аз имах много спешни служебни задачи. Та сега като се върне един бърз тренинг по материала, докато тати готви. Mr. Green

А вътре самото оченце червено ли е? Ако е, добре е да минете през офталмолог, за всеки случай. Ние миналата година след инцидент пясък в окото, слагахме антибиотични капки доста време, за да се предотврати инфекция на роговицата. Иначе ако е само до окото, няма проблем.

# 581
А децата са си дошли на този свят с характера и качествата, и да се скъсаме, не можем да ги променим, можем само да се стараем да не им навредим Simple Smile
Мда, и аз мисля, че това е вярно.
Иначе днес получихме първата двойка, по литература. Е, имахме миналата година една по музика, че беше отказал да пее, но нея не я броя. Днес правили контролно по литература. Диктувала въпроси - за произведения, имена, автори, термини и т.н. Не са знаели децата, че тя ще държи тези неща да се знаят. За мен не е нормално всичко това да се знае - всичко учено по заглавия и автори. Все пак сега учат и отделни приказки, то и аз не мога да ги запомня. Не става дума за Под игото, и други такива големи и сериозни произведения, за които е ясно, че трябва да запомнят автора. Та, така...
Иначе е 135 см, 28 кг. Слаб, но има плочки, наистина. Laughing Прави страхотни лицеви опори. Не обича да се храни, по-скоро обича определени храни и особено плодове.
Много му харесва да ходи на таекуондо, вече месец, то е ново. Иначе 6-та година свири на пиано и ходи на народни танци.
Връзките си връзва от лятото, мисля. Не може да подрежда, стаята му е кочина. Дрехи с копчета носи отдавна.
Уроците си учи сам, домашните си пише. Оставя това, което не е ясно. Когато съм вкъщи обаче пишем заедно, защото аз искам да контролирам нещата. Embarassed
Друса го предпубертет, отговаря. Момичетата обаче все още не са интересни. Само отбелязва, че най-много харесва еди-коя-си от класа.
Голямата страст, ама направо е страшно пристрастен, плейстейшън. Само за това говори, побърква ме. Tired
Ваче, много се забавлявах! Joy

# 582
Бети, сама осъзнаваш, че тази двойка не означава нензнаие в онзи смисъл. HugЩе бъде поправена. Hug

# 583
Да, Jizz, така е. Аз не се ядосвам, този път, тази година. Вече свикнах напълно с нашата госпожа и нейните си методи. Малко само ме е яд, защото тя ще си държи на тази оценка, ще си я брои, средно аритметично и т.н. Иначе и тя много добре знае, че детето има възможности. Не че е от голямо значение с колко е завършил 4-ти клас, де.

# 584
  • Русе
Както писах Алекс е 32 кг. което май ще се окаже проблем  ooooh! Минава в друга категория, драмаааа... Хубавото е че Алекс ще се бие в неделя което автоматично направи баща му пътник. Аз, колкото и да искам ще пропусна... Мерси за палцестискането за малкото.

Браво и на Сашата. А директорката  Mr. Green
Бети, Бети, Бети, пак не си внимавала в час.... Mr. Green
Амбър, Хексалина, да се оправят бързо наборчетата  Praynig

Аз, тази седмица се държа прилично. Нямам забележки вече трети ден, нямам двойки, то нямам никакви оценки. Тишина и спокойствие. Днес изпратихме и двете гаджета по къщите. Голяма загриженост, голямо чудо.... Crazy
Дните на Сашетата редовно ги забравям  Embarassed

Разхвърлян, разсеян, мърляч невероятен. И  много го мързи, ама много. Не се облича сам, не си връзва сам обувките. Той е принцеса, не принц  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт