ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 29 222
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Али Сънче,  Wink моето не е от перфектните, ще те замоля.  Wink
Триста дяволи съжителстват в него, ей.
Амбърче, чета с удоволствие темичката ти от самото начало.  Hug Не съм писала, защото нямаме засега чак такива успехи, с които да се запишем там. Запазвам си правото за по-натам, ако имаме с какво да се похвалим.  Wink

# 541
  • с/у ОколоМръсТното
Stella Maria - завинаги заклет твой фен...  Hug  bouquet
Не само заради куража да си многодетна мама, ами и заради онова чувство за хумор, което си запазила, при хилядите семейни ангажименти...
Ама то с толкоз мъже у дома, явно на ръце те носят  Laughing И на теб ти е леко и пърхащооооо  Grinning

# 542
Добро утро!

Моето пък снощи си написа писмото до Дядо Коледа  Embarassed. Толкова й се иска да вярва, че го има, че реших да не й разбивам илюзиите. И точно след 10 минути я наказах за 1 месец без телевизия.
Този ранен пубертет ще ме съсипе. Ужас. То са реплики, чупки в устните, едни обидени пози -  #Cussing out ужас, разберете!

# 543
  • Русе
Абсурдно е просто баща ми да тръгне. Много е изнежен (баща ми) и сътресения не понася. С майка ми водя преговори...

# 544
Ели, а операцията тежка ли е?Ако е рутинна, до 15 са ви изписали, щом влизате на 7.Ти ще си на линия, само да има кой дребен да гледа.Миналата година, по това време влизах с дребна за операция, с упойка, шев и кройка и всичко, както си му е реда.4 дена ни отне, като ни приеха два дена по-рано, т.е. след самата операция ни изисаха на следващия ден.

# 545
  • София
Този ранен пубертет ще ме съсипе. Ужас. То са реплики, чупки в устните, едни обидени пози -  #Cussing out ужас, разберете!
Разбирам те. У нас е същото!  Crazy

# 546
  • Русе
Операцията била "пипкава". Иначе рутинна. Един ден преди, деня и на следващия ще ни изпишат. Но то се пада четвъртък, петък и събота. А в събота, 8-ми, Алекс е на състезание, в София.
На 15-ти и 16-ти , ако всичко е наред, Алекс би трябвало да е на състезание в Атина. Там задължително ще тръгне или с мен или с баща си.

Пу-пу, ние сме два дена в затишие от всякакви пубертети и забележки.

# 547
Ели, късмет.  Praynig Heart Eyes
Дано Алекс задържи така положението - без забележки и подобни дивотии.  Praynig
Много нежна душа, казваш е дядо му?  Wink

# 548
  • При децата ми
Разбирам те. У нас е същото!  Crazy

При нас е същото на моменти. Откачам, като ми тресне вратата! Twisted Evil Crazy

# 549
Здравейте и от мен, мама на един темпераментен младеж.  Grinning  Hug

# 550
  • Русе
 surela , добре дошла с темпераментния младеж.  Hug

Eли, ще се подредят нещата, едно по едно.   HugИ аз гледам да съм близо до детето на всяко представяне, ама не ме пускат до него. А за подкрепата си има и съотборници. Много се подкрепят децата.

Не мога да накажа без телевизия, понеже заспивам най-добре на Дисни канал или на Дискавъри, които той гледа. Ако му забраня, значи да не мигна.Снощи гледа любимото си по Дискавъри - "Чуждо тяло". Отратително за гледане, операции и вадене на необичайни неща от тялото. Като един клон забил се в гърлото на една жена.

Светослав е доста своенравен и си прави каквото си иска, но за щастие не може да се сърди повече от 1 минута. То и аз не мога, но понякога задържам заради авторитета до 5 минути. Ама после ми е криво часове.

Jizz, Иринка не сте прави само да четете. Jizz, нямате медали, защото нямате локални състезания във вашия спорт. Като нас ви изстрелват направо на най-високото. Обаче до тогава се тренира здраво.

Иринка, следя и математическите състезания. Резултатие на Павчо,както и на другите деца от нашата тема са изключителни. Сравнявам ги с резултатите на познати деца с подчертан интерес, качества и занимания в областта.

# 551
surela , добре дошла с темпераментния младеж.  Hug

Светослав е доста своенравен и си прави каквото си иска, но за щастие не може да се сърди повече от 1 минута. То и аз не мога, но понякога задържам заради авторитета до 5 минути. Ама после ми е криво часове.

Благодаря. Hug

И моичкият си е доста своенравен, не `търпи` чужди мнения.  Simple Smile Освен с ТВ-то, имаме проблем и с пристрастяване към компютъра и игрите в нета. Whistling

# 552
Мерси, момичета Simple Smile)) Ами, много съм се чудила първо с баткото, с какво заслужих да ми е такъв проблемен (той наистина е сложен характер, но не е за тази тема), после с Косьо взех да се чудя с какво заслужих да е такъв идеален. Малкият е съвсем различен типаж, той е артист по душа. И в крайна сметка стигнах до извода, че човек просто трябва да прави каквото може за децата си, като в същото време се опитва да не забравя, че и той е човек, тоест, и той има своите нужди и лично пространство. А децата са си дошли на този свят с характера и качествата, и да се скъсаме, не можем да ги променим, можем само да се стараем да не им навредим Simple Smile

Ели, успех с операцията!
Ей сега ще видя темичката за талантливите деца.

Шани, честно казано, мъжът ми е много свестен и всеотдаен татко. Иначе не знам дали щях да се осмеля. Едно време си мечтаех за кариера, не за многодетно семейство Simple Smile))

# 553
surela , добре дошла и от мен.  Heart Eyes  bouquet
И Сашо заспива на телевизор.  Wink

# 554
... И в крайна сметка стигнах до извода, че човек просто трябва да прави каквото може за децата си, като в същото време се опитва да не забравя, че и той е човек, тоест, и той има своите нужди и лично пространство. А децата са си дошли на този свят с характера и качествата, и да се скъсаме, не можем да ги променим, можем само да се стараем да не им навредим Simple Smile
...

Точно казано. Peace

surela , добре дошла и от мен.  Heart Eyes  bouquet

Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт