ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 28 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Иринка,не знам дали има в Бургас.Просто като чух,че става дума за роботика и като видях,че децата на същата възраст и наострих сензори да не би случайно и Павчо да влезе в кадър.Децата бяха творили на тематика в помощ на възрастните хора.Показаха две дечица,които бяха изобретили машинка,която сигнализираше и подаваше хапчета в определи часове и ред. Peace

# 661
  • София
Страхотна е тази роботика. Жалко, че нямаме време и за нея. Но по-натам със сигурност ще продължи, защото много му харесваше.  Peace

# 662
Страхотна е тази роботика. Жалко, че нямаме време и за нея. Но по-натам със сигурност ще продължи, защото много му харесваше.  Peace
Иринка,"голям" човек ще стане от него с каквото и да се захване.Има добра закваска това дете. Heart Eyes

# 663
  • София
Моето не се е представило добре днес. Отново.  Crossing Arms Тъпото е, че едната задача-с баничките и дъвките- я е записал грешно и изобщо не е могъл да я сметне. Написа я вкъщи сега и му отне 10 сек. за решение. Еми като блее...

# 664
  • София
Моето не се е представило добре днес. Отново.  Crossing Arms Тъпото е, че едната задача-с баничките и дъвките- я е записал грешно и изобщо не е могъл да я сметне. Написа я вкъщи сега и му отне 10 сек. за решение. Еми като блее...
Абе този турнир си е труден. Поне на нас /визирам и себе си/.

# 665
  • София
Е, труден, труден-пак чакаме 39 точки. За другите задачи не споря-знам, че като типове ги греши, но за тези банички поне да беше си написал условието вярно.  Crossing Arms
Не е важно де, по-важно е, че му харесва. Вчера му обясних, че ако иска да се занимава допълнително с математика, догодина ще трябва да се напъне малко. Обясних му опциите-СМГ или в нашето, в математическа паралелка, иначе-само математиката в час, която той мрази. Реши, че ще се напъне за нашето, защото не искал да се мести напълно. Мен ме устройва съвсем, стига да стане. Simple Smile

# 666
Моето не се е представило добре днес. Отново.  Crossing Arms Тъпото е, че едната задача-с баничките и дъвките- я е записал грешно и изобщо не е могъл да я сметне. Написа я вкъщи сега и му отне 10 сек. за решение. Еми като блее...

Без да забележа съм дала задачи на моето девойче от миналата година и се чудя за какви банички пишеш  Joy Joy Joy. Ама не е само твоя младеж завеян, ами и на по-възрастните им се случва  Embarassed.

# 667
  • София
Влизам само да похваля Сашата.
Спечелиха днес Златната пешка за възрастова група 1-4 клас. Играта е отборна. Отборът е от 4 деца. Страхотен турнир! Много мъжки се бориха децата. Абе за мен беше голяма емоция цял ден на турнир и накрая като се качиха на стълбичката на 1 място беше страхотно усещането, медали, купа, Фреди с We are the champions. Видео прави мъжът ми, ама нещо му се бъгна телефона и видеото се е записало скапан. Ще умра от яд!  Tired Сега чакамд а пуснат снимки в сайта на училището домакин "Дружба!. Ох... е така трябва да изглежда всяко държавно училище. Направо съм влюбена, наборката също. Каза, че искала да учи в това училище. Тате трябвало да намери 5000 лв. на година и това е! Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 668
  • софия
Къде са сега репетициите?
В БНР- на Драган Цанков 4 . На Графа и Римската стена се мотаем . То конете в конната база отсреща ни запомниха. Ако трябва да я придружава някой по закон до 12 години, май ще трябва да си назнача бабенце развеждач.

Къде ги има задачите да ги погледна?

# 669
Браво на вас, Ваче, и честито Simple Smile)

Моето Косе днес се е "изложило" много, цитирам го, и доста страдаше вкъщи. Само 8 задачи е решил правилно. Мъчно ми стана, че така се връзва. Даже не поиска да погледне задачите повече, да си ги обясни поне, толкова се ядоса. Честолюбив е и сега се притеснява, че щели да му се "подиграват". Трябва да ги научим тези деца как да приемат загубите, но не е лесно.

# 670
  • у дома
Светле, мерси. Ние пък с Ели още не можем да се засечем да си взема плика от нея. Дори съвсем скоро разбрах, че си го пратила.  EmbarassedТа, познай всички колко имаме свободно време.  Tired
Да,още през лятото го пратих -даже ти казах,че го пращам  Heart Eyes...

# 671
  • София
Светле, мерси. Ние пък с Ели още не можем да се засечем да си взема плика от нея. Дори съвсем скоро разбрах, че си го пратила.  EmbarassedТа, познай всички колко имаме свободно време.  Tired
Да,още през лятото го пратих -даже ти казах,че го пращам  Heart Eyes...
Изобщо не съм  разбрала.  Embarassed Но така или иначе, още не можем да се наканим с Ели да се организираме да се видим.
Аз от петък съм болна с гърло и хрема и май съм успяла да заразя Павел.  Sad Одеве беше хремав и той, каза че и главата го боли. Може и да пропусне така чаканото карате утре.  Sad
Браво на Саша и тук. Колкото до това училище, и Павел ходи там веднъж на турнир по шах - на Дружба Опън. На мен също ми направи страхотно впечатление базата, организацията, отношението...

# 672
  • София
Иринка, те значи някои родители за Дружба оупън са говорили... защото на преден турнир споменаваха, че много чакали, че не знам си какво, че мрън, мрън, мрън... а то не е било на Златната пешка.  Wink Аз доста се учудих, защото ние си чакахме съвсем нормално. В смисъл да доиграват, големите играеха по различен начин от малките. Но изобщо не беше досадно чакането, защото пуснаха филм за Антоанета Стефанова. Беше много интересен  Wink

Стискам палци на всички явили се на Салабашев да имат добри резултати!. Състезанието е трудно, така че не не вярвам да има огромен брой с максимални точки.  Wink

# 673
Браво на хубавата ни и умна Саша!! Heart Eyes
Иринка,бързо да оздравявате с Павчо. Hug
Браво на вас, Ваче, и честито Simple Smile)

Моето Косе днес се е "изложило" много, цитирам го, и доста страдаше вкъщи. Само 8 задачи е решил правилно. Мъчно ми стана, че така се връзва. Даже не поиска да погледне задачите повече, да си ги обясни поне, толкова се ядоса. Честолюбив е и сега се притеснява, че щели да му се "подиграват". Трябва да ги научим тези деца как да приемат загубите, но не е лесно.
Милото.Но той си е за похвала,защото има смелостта да се яви на това трудно състезание.С постоянство и желание ще успее в бъдеще.А такива като моето дето дори не им хрумва и да се явят само могат да вземат пример от такива връстници. Peace

# 674
Браво на всички дечица.Днес са малки, резултати добри се постигат и с концентрация, а са още мали.Това е все пак е школа за по-натам.Подкрепяйте ги да не се отказват.Когато наборката се яви и изкара завиден резултат (чак отварях някакви списъци тогава невярващо аз) бях доволна от самото явяване, а не от резултата.Жалко, че не прояви интерес за по-натам.Но не е математик, аз я виждам.Извън учения материал не желае да погледне.Е, решава, но на кеф когато е.А този кеф не е като кефа с другото, към коието се е устремила.Виждам разликата и затова не натиснах.Но ми се иска, заради самата школовка от ходене по изпити-да е претръпнала на важните изпити-да ходи.Еми...не се записва и това е.
Днес все пак е нейният изпит, вътрешен.Още се чуди дали иска да остана с нея в залата или отвън да я чакам.Шемет.Външно не показва никакво вълнение, бетон, обаче по репликите я познавам, че леко се е притеснила. Mr. Green

Много деца имаме талантливи, подкрепяйте ги, за да не загубят по пътя си това. Hug

Общи условия

Активация на акаунт