ТРЕТИ клас - първи срок - 3

• 28 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте.  Heart Eyes
Браво на всички дечица.  Hug
Иринка, и аз харесах павчовия разказ.  Peace
Сашо тази сутрин се надигна в 06,15 да пише и учи.  Laughing
Иначе, ще изтървял уговорката да ходи да играе  у Алекс / у баба му и дядо му/ в 10,00.  Joy
Приятна неделя!  Heart Eyes

# 676
  • Sofia
 Ваче, поздравления за Саша и целият ви отбор   bouquet. Чудесно постижение , браво  Hug. Желая и все по-големи успехи в този чудесен спорт - шаха  Laughing.

# 677
  • София
Ваче, поздравления за Саша и целият ви отбор   bouquet. Чудесно постижение , браво  Hug. Желая и все по-големи успехи в този чудесен спорт - шаха  Laughing.

Благодаря!!! Hug
Нашите момчета и трите бяха 2 клас, Саша е трети. Повечето отбори бяха 3-4 кл, защото възрастовата група го позволява. Но нашите играха наистина много хубаво. Саша беше много съсредоточена тоя път. Дори на последната партия заформи голям спор  Crazy Партньора й подаде ръка за реми, ама тя му каза само "Играем!"  Crossing Arms После викаха съдията и той в крайна сметка отсъди реми. Обаче цялата работа беше много смешна, защото ние гледахме отстрани как и двамата се палят. Победихме и отбора-домакин, а там играе Елиф Мехмед, която има доста победи и в междунаротни турнири. Нашият капитан Ники й направи реми. Абе и четирите деца в отбора са много добри, а и са големи сладурчета. Аз прекарах целия ден с тях, много симпатични момчета са  Wink

Ето ви малко снимки

Тук са с треньора от ШК "Рицар" - Иво Христов

Jizz, Саша също винаги изглежда бетон. Аз бях доста учудена в началото когато започна да излиза на сцена. Признавала е, че се притеснява, че я е страх.. обаче никога не й е личало. Ще кажеш, че не й пука дори. В същото време е доста чувствителна. Един ден когато гледахме епизод от Етажна собственост и ставаше дума за майките, децата, чуствата, как една сълзичка се стече по бузката й  Confused Вчера си призна, че е щяла да се разплаче на стълбичката от вълнение, а външно не си личи да й пука изобщо  Sunglasses

# 678
Ваче, страхотни са и Сашата, и момчетата от вашия отбор.  Heart Eyes  Hug

# 679
  • София
Преди малко се върнахме от изпита по карате. Вече имаме жълта лента върху белия колан и радостта е огромна.  newsm81

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 17:15 от *Ирина*

# 680
Честито на Сашата, браво има от Сами!   bouquet

Честито и на математиците, и на каратистите  Simple Smile

Много ме радвате как сте постоянни и постигат успехи децата. Моето се щура и никъде интересът не остава за дълго. Ама и аз не настоявам твърде.

Всички успехи на децата от темата са ми много скъпи някак!  Hug

# 681
Иринка, честита лентичка на Павчо.  Hug Heart Eyes

# 682
Преди малко се върнахме от изпита по карате. Вече имаме жълта лента върху белия колан и радостта е огромна.  newsm81
Да му е честита извоюваната победа на Павчо и на този фронт! Hug  bouquet

# 683
  • Чикаго / София
Ехааа, какви хубави новини в темата! Simple Smile

Браво на всички малки математици явили се на съботното състезание! Заслужават похвала само за участието си!

Ваче поздравления на Саша и съотборниците й! Много се зарадвах като прочетох и видях снимките. Страхотно са се справили децата. Hug

Иринка поздравления и на Павчо за лентичката на колана и за чудесния разказ. Много ти е талантливо момчето. Все така да продължава да ви радва, че и ние покрай вас да се гордеем също.

# 684
  • Sofia
Браво , браво   bouquet! Пожелавам на Павчо много успехи и, Иринка,  да го похвалиш след време ,че е спечелил  черен колан  Hug
 Ех, че хубави новини. Дано всички имаме поводи да споделяме само такива в тази темичка  Hug.

# 685
  • София

Ехаааа, браво на Павчо!!! Hug Hug Hug

# 686
Ами...честито на всички! HugДобавям се скромно към списъчето с успехите-минахме квалификация.Предстои първото и състезание на държавно ниво. Grinning

# 687
Браво на Павчо! Flutter Peace
Жиз,браво и на вас! Grinning Peace
А Петьо само ме ядосва.Не мога да се справя с нежеланието му за учене,всички опити да учим заедно завършват с рев,упреци и караници.Баща му няма как да ме замести,което значи,че остава на сам да се справя,а това не работи при него. ConfusedНаправо ми се реве. Confused

# 688
  • София
А Петьо само ме ядосва.Не мога да се справя с нежеланието му за учене,всички опити да учим заедно завършват с рев,упреци и караници.Баща му няма как да ме замести,което значи,че остава на сам да се справя,а това не работи при него. ConfusedНаправо ми се реве. Confused

Дейзи и аз минавам през това. Признавам си, че освен караниците аз и поступвам.. Rolling Eyes После съжалявам, ама не мога да се сдържа.. толкова е опаков овена и устат  Confused
Петьо само у дома ли учи? При Саша благотворна роля играе занималнята. Ако не е тя смятай, че няма да е научила нищо и аз не мога да я накарам да го направи  Confused

Jizz, браво!!! Сега стискаме палци за състезанието! Hug

# 689
Ваче,много съжалявам,че го послушах и го отписах от ЦФО-то.Но вече е късно,не можело тази година да се поправи грешката,предполагам е въпрос на субсидии.Не можем да "мелим брашно" двамата,изнервяме се взаимно.Като прибавим и наличието на малкото прохождащо барбаронче,мързела на Петьо,влечението му само и единствено към компютъра,моята умора и ангажираност с дома и други временни ангажименти,които поех и става мазало.Аз също съм го удряла и много съжалявам но и когато се сдържам не става по-добре,нито има резултат.

Общи условия

Активация на акаунт