Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 725
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София и там където не се пуши
Ооо, вие за тоалетката ли - ами не е дървена, а  от талашит - то семеството на мебели наричащи се Павлина-1 и Павлина 2 и т.н.

# 646
Не знам да се хваля или да се оплаквам ooooh!..........когато не знам какво искам, така става. Стояха, стояха шкафчето, фотьойлът и масичката и чакаха да се накумя кое в бяло, кое в друго да набоядисам. И, като ми дойде някаква вихрена муза преди два дена, купих един лак на водна основа цвят дъб, и наклепах и трите. С масичката не го направих както трябва, преди време я намазах с лак орех, но тя стана направо черна. А така хубаво я бях изшкурила до бяло. Сега пак шкурене, ама бързо и нетърпеливо с прахосмучката до мен. Получи се много приятен цвят, съжалявам, че май на нито една от снимките не го докарах истинския, само на последната снимка е като че ли най-близко до истинския, ама толкоз си мога. Embarassed На снимките има повече лъскавина, в действителност е нещо като сатенено, доброто е, че самият цвят на лака много ми допадна. Засега ще си стоят в тоя ъгъл, защото там само мога да ги сместя, а и не съм измислила какви разместванки мога да направя, за да ги наместя другаде. Ще чакам следващата муза да ме връхлети. Peace Grinning

Ето ги:

Скрит текст:

# 647
Извинявам се ,че нахлувам така и може би не е тук мястото но все пак искам да ви попитам някой знае ли къде се изкупуват стари мебели чух, че във Варна имало такиви магазини пък аз съм от София и мнго не ме устройва, а пък спешно трябва  да продам една секция.
В продавалник знам само, но някой знае ли подобни магазини в София?
Благодаря предварително и още веднъж се извинявам че нахлух така обаче наистна е спешно

# 648
  • София и там където не се пуши
Извинявам се ,че нахлувам така и може би не е тук мястото но все пак искам да ви попитам някой знае ли къде се изкупуват стари мебели чух, че във Варна имало такиви магазини пък аз съм от София и мнго не ме устройва, а пък спешно трябва  да продам една секция.
Благодаря предварително и още веднъж се извинявам че нахлух така обаче наистна е спешно

Аз доколкото знам, имало места, където може да си ги остави човек и ако се продадат тогава се получават парите, но така да ги изкупи - няма.

# 649
labrex, как в скрит текст, много добре се е получило, и в този ъгъл  Heart Eyes
само една от саксиите бих сложила на друго място, а върху масичката да си слагам книгата Wink

и в бяло може да се получи хубава комбинация с нещо по скрина като надписи в черно или друга цветова намеса тук-таме, друга дамаска, ако е бяло креслото.
понеже обожавам истинския цвят на дървото, много ми хареса това, което си сътворила!
поздравления, ще ги наместиш след време както ти харесва, с лампа някъде и тн както си го представяш Simple Smile

# 650
labrex, как в скрит текст, много добре се е получило, и в този ъгъл  Heart Eyes
......понеже обожавам истинския цвят на дървото, много ми хареса това, което си сътворила!

jos, благодаря, и на мен ми харесва да личи дървото, в същото време и по бялото съм луднала, та.....дилема. newsm78 А със саксиите зимно време съм много зле, няма къде да ги слагам и половината ми загиват. Масичката добре дойде поне за тези, иначе книжката ми стои на шкафчето засега, лошото е, че креслото много хубаво приспива...... Grinning

# 651
labrex, много симпатични мебели. Столът си го представих в някакъв пачуърк дамаска или в дънков плат. Райе също би му подхождало  Peace

# 652
labrex, много симпатични мебели. Столът си го представих в някакъв пачуърк дамаска или в дънков плат. Райе също би му подхождало  Peace

mioki, и аз горе-долу така го виждах, и модели от дънков плат си бях копирала, и някаква в зелено дамаска на раета харесах, но тази, с която е в момента, е много приятна, като кадифенце е и на живо е по-добре, отколкото на моите снимки, на тях стои малко замазана, та отнесе едно пране и реших да стои така засега. Само да не стане за постоянно, но, ще ми омръзне и ще му ударя един ремонт. Сега и време нямам много, ще седи за по-нататък. Peace

# 653
labrex, много ми харесва и цвета на дървото и въобще ъгълчето е станало страхотно! Поздравления! newsm10
А тези летвички до легълцето на лабчо малко бих омазала и тях в същия цвят!

# 654
  • София
Цитат
Извинявам се ,че нахлувам така и може би не е тук мястото но все пак искам да ви попитам някой знае ли къде се изкупуват стари мебели чух, че във Варна имало такиви магазини пък аз съм от София и мнго не ме устройва, а пък спешно трябва  да продам една секция.

http://www.superokazion.com/

Много ми хареса масичката.

# 655
Току-що си поръчах тази табуретка :
http://prodavalnik.com/taburetka---drvena-i10073919

Ще я направя бяла, с бухнала седална част в коприна и ширит  Heart Eyes

# 656
Лабрекс, чудесни са, подхождат му на Рекс Simple Smile! Като гледах снимките и се сетих, че я направя нещо от пале - я не, но мога да спретна легло за кучетата.

# 657
........А тези летвички до легълцето на лабчо малко бих омазала и тях в същия цвят!

vanina_g, зад тези летвички бяхме скрили разни кабеляци, като беше малък,  налиташе да ги дъвче (боже, 8 години минаха..... ooooh!). Сега не го вълнуват, но "решетката" си стои и много се чудя какво да спретна от нея, защото половинката е намислил да я разпарчедисва, пък аз от много гледане, взех та я харесах. Grinning Пред нея имаше легло. Та затова си е в първоначалния вид. Peace.

Stef4o , то на хубаво куче всичко му отива, и моят нескопосан ъгъл даже. Grinning Става чудесно легълце от палет, че като му сложиш и дюшече......заспива! Hug  

Другарката певица Рени, майка имаше две същите такива табуретки и ги изхвърли, че се разклинили. Ама беше, преди да ме прихване манията да се майсторосвам. Да бяха сега, щях да и ги спретна по твоята идея, нямаше да ги познае!  bouquet

# 658
  • Пловдив
 Blush Може ли едно припомняне...
След онази техника с телчето и оцета, има ли връщане в изходна позиция или влиза в дълбочина като байц ?

# 659
  • Банкя
Боядисвам си аз в бяло кухненската маса.Първо с четка -лошо.Сега с мече по-добре.Но ми изникна въпроса: ще можем ли да се храним направо върху масата.Там като капе олио и оцет....Какво ще стане.Питам ,че да не се хабя поне за стъргането с шкурка накрая.

Едното столче не иска да стане бяло - все после пожълтява....

Общи условия

Активация на акаунт