Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
 Лампата и на мен много ми харесва. Остави ли пластмасовото шише отдолу или то е само за основа, докато я завършиш?

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 18:38 от Слънчев ден с превалявания

# 721
  • bad@ss
Звярче,я сподели тия цветчета с шаблон ли ги прави?Аз съм правила нещо подобно но лепих върху китайска хартиена лампа.Обаче твоето творение ми взе очите и сърцето Heart EyesМного красота.
Без  Simple Smile
Просто нагъвах листа и рязах на око. Идеята за дупките е на дъщеря ми  Laughing

Лампата и на мен много ми харесва. Остави ли пластмасовото шише отдолу или то е само за основа, докато я завършиш?
Шишето си стои, без него просто ще рухне  Grinning
С енергоспестяваща крушка няма да има проблем, мисля.
Моята е от обикновените. Мислех, че ще го нагрее до стапяне, но няма проблем  Simple Smile

# 722
 Страшно ми харесва какво си направила сам-самичка с полилея. Тъкмо днес се радвах на подобен в стаята на племеничката ми.

# 723
Не знам дали всички, които следят тази тема следят и аматьорския интериор, затова ще пусна и тук две от снимките на моите "преправени мебели"

Скрит текст:

Скрит текст:

# 724

звяр, но с чар, оня дизайнер ряпа да яде! Grinning  Много е красиво, това, което си направила, нежно и въздушно. Не съм се увличала от подобни неща, мислех си преди време, като гледах снимки, че ще се запали хартията. Embarassed Чудесно е!  bouquet  chef (нищо, че е с готварска шапка, символ е на майстор! Grinning

⅞ ...and Happily Ever After, много ми харесаха червените "след", много са симпатични, взех да се чудя дали няма някъде из гаража подобно нещо, изхвърлено? newsm78 Да го червосам набързо! Grinning   bouquet

# 725
7/8 Фенка съм на червенкото. Mr. Green Направо прелест . Браво. А коридора с книгите е станал прекрасен. Сигурна съм че няма да пращаш детето да чете там... Joy Ма я разкрий, отгоре лакирва ли го с нещо или си го оставяш така...да си старее с времето и да добива още по автентичен вид!? Thinking
Зверче - лампата е чудесна. Ама да ти кажа, сигурно е от помагачката. Mr. GreenМного сладко това кутре! Hug Аз имам полюлей от този тип.. само че от РVС, много ми е трудно да го почиствам. При хартията/картона обаче направо се чудя как ще му се сваля праха???

# 726
О,  ⅞ ...and Happily Ever After, отдавна дебна в темата за интериора да видя твоето творение със страници от книги. Много ми беше любопитно да видя крайния резултата и е имало защо! Страшно ми хареса твоето антре. Направо ми иде да разпарцальосам "Большая Советска енциклопедия" още на мига и да облепя и моето антре. Толкова ме грабна както идеята ти, така и изпълнението. Артистично, леко, непретенциозно и вълнуващо. Това ми е мнението за антрето ти.
Благодаря, че го сподели и в тази тема!

# 727
На мен не ми ги отваря   ruporuu  все едно е празно

# 728
На мен не ми ги отваря   ruporuu  все едно е празно

Моите ли снимки не ти отваря? Опитай през друг браузър  newsm78

baibibi, трогната съм, че изобщо си ме запомнила. Много се учудвам, че чак толкова ви е харесало. Аз що така имах голям ентусиазъм, а не съм много доволна от крайния резултат.  Да не говорим, че половинката изобщо не го харесва, за него всичко е "клошинг". И има право де. Ама аз му отвръщам - за почти без пари - толкова  Mr. Green  

JuliS, никакво покритие няма върху страниците, мислех да слагам лак, ама ще блеснат, пък блестящи неща не обичам. Те леко пожълтяха от лепилото (ползвах такова за тапети) , умишлено преди това подбирах книги с бели листи, щото имаше и доста с жълти.

А лампата още не съм я правила, но пак ще нещо ръчно, нещо от рода на звяр, но с чар, тя много ми хареса, но ще стои много изнежено на моя селски стил, затова предполагам, че ще облепя кръгъл хартиен абажур с някои от идеите, дадени по-назад в темата. Ама като ми дойде мерака  Laughing

# 729
  • Пловдив
Сега ми попадна тази идейка за лампа... както сте на вълната...

# 730
  • bad@ss
звяр, но с чар, оня дизайнер ряпа да яде! Grinning  Много е красиво, това, което си направила, нежно и въздушно. Не съм се увличала от подобни неща, мислех си преди време, като гледах снимки, че ще се запали хартията. Embarassed Чудесно е!  bouquet  chef (нищо, че е с готварска шапка, символ е на майстор! Grinning
labrex  Hug

Зверче - лампата е чудесна. Ама да ти кажа, сигурно е от помагачката. Mr. GreenМного сладко това кутре! Hug
Позволявам ти да я намачкаш  Heart Eyes

Страшно ми харесва какво си направила сам-самичка с полилея. Тъкмо днес се радвах на подобен в стаята на племеничката ми.

О, Елинор, както се казва в една друга тема, това си е виШ пилотаШ  Laughing
Много красиво.
Нямам време и търпение да изрязвам така прецизно. Ако ми попаднат в някакъв магазин някакви готини висулки, ще взема и ще ги налепя да стърчат. Нещо с тел.
Аз и на моята добавих така, още няколко различни дължини. Ама мъжът ми минава, закача ги, увиват му се около врата и заминава с тях  Joy Дълъг ми е май кабИлът  tooth
Поне вкарах още малко обем.
Засега ще е така:
Скрит текст:
Обаче пък сега ново 5. Искам да й купя червени тапети  Crossing Arms

Не знам дали всички, които следят тази тема следят и аматьорския интериор, затова ще пусна и тук две от снимките на моите "преправени мебели"

Скрит текст:

Скрит текст:
Останах безмълвна!!!

От доста време събирам изрезки от вестници и списания с абсурдни заглавия и статии. Имам една тясна стена между две врати, която смятам да облепя по този начин  Grinning

# 731

звяр, но с чар, сигурна ли си, че това е живо същественце? Невероятна е, като красива пухена играчка. Heart Eyes Направо няма да смея да я намачкам, толкова е крехка и нежна! Като видя такъв звяр, с огромен чар Crazy, все се чудя как се ходи покрай него, умирам от ужас, че бих го настъпила. Като съм свикнала с мойто слонче, дето почти няма такава вероятност.
Уф, наспамих, ама ще си поемам вината, щом трябва. Не мога да подмина тая кукла! Heart Eyes  bouquet (ПолЮлеите всичките ми угаснаха пред нея!) Grinning

# 732
  • густо майна Филибето
Не мога да видя снимките на  ⅞ ...and Happily Ever After с никой браузер Sad Сигурно не само аз имам този проблем,⅞ ...and Happily Ever After, може ли да ги качиш на друго място, моля те Praynig Praynig Praynig

# 733
  • bad@ss
Уф, наспамих, ама ще си поемам вината, щом трябва. Не мога да подмина тая кукла! Heart Eyes  bouquet (ПолЮлеите всичките ми угаснаха пред нея!) Grinning
Съвсем по темата си е, защото Роня е професионален дизайнер и тесен специалист по краката на столове, маси, шкафове. Голяма прибирница е и е много методична в това отношение. Много красиво ми поръби и пердетата и ме принуди да ги сваля  Laughing
Искахме да имаме смешно куче, и затова си избрахме нея. А тя ще стане още по-смешна  Laughing

И аз се извинявам за спама   bouquet

# 734
Не мога да видя снимките на  ⅞ ...and Happily Ever After с никой браузер Sad Сигурно не само аз имам този проблем,⅞ ...and Happily Ever After, може ли да ги качиш на друго място, моля те Praynig Praynig Praynig
+1 И аз не ги отраварям, а ми е супер интересно да видя!!!

Praynig

Общи условия

Активация на акаунт