Да преправим старите мебели с любов - 18 тема

• 79 684
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • В кошера...
Честита Коледа, сръчковци! Много здраве и "творчески успехи", както се казва!

# 691
Честита Коледа,момичета! Бъдете все така нахъсани, креативни и оригинално мислещи!  Hug
Не съм  влизала скоро тук,но имах други ангажименти.

# 692
Честита Коледа, момичета  Hug!

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 14:56 от LaValetta

# 693
  • Карлово
Честита Коледа на момичетата със златни ръце!

# 694
Честита Коледа момичета,здраве и любов.

# 695
Честита Коледа.Имам един въпрос,не става въпрос за мебел ,а за мокет.Съществува ли някаква боя ,с която мога да боядисам мокет.Преди време бях попаднала на една снимка в нета на мокет преди и след боядисването му.Нямаше описание с какво и как се боядисва.Та Вие ако имате някаква идея ,помагайте  Praynig.

# 696
Хм, интересно. Не съм попадала на такова нещо до сега. Те мокетите са обикновено изкуствени, та обикновена текстилна боя надали ще свърши работа  newsm78 а и на вече залепен мокет... наистина ще ми е много интересно такова инфо. Съжалявам, че не мога да помогна!

# 697
ЧЕСТИТА ви КОЛЕДА  сръчни девойки santa2
Бъдете здрави, упорити и все така креативни и позитивни  Peace

Поздравявам ви с едно ъгълче от полуготовата ми кухня  Wink останаха разни дреболии ...корнизи, первази, врати ...т.н. ...но важното е, че успяхме да поподредим и седнем както си му трябва на коледната трапеза и "строихме" елхата, както бях обещала на децата  Hug

вижда се комина, който бях обещала да отдавна ...стана страхотен  Peace и часовника, дето си подарихме на кухнята и много ме кефи ...май не си личи как е състареничък, но в черно  Heart Eyes ще го снимам отблизо
и една на бюфета на мястото му вече, но още без дръжки  Grinning

# 698
*2K*, направили сте си чуден подарък за празниците! За нула време ще спретнете и "детайлите". Ето аз, за има-няма шест години, съм вече почти на приключване. Ха-ха!
Честито на кой каквото празнува и приятно изкарване на кой каквото ще празнува!

# 699
*2K* на мен тухлената стена много ми харесва. Peace
 Падам си по такива акценти много Simple Smile

# 700
Много готина тухлена стена, боядисана ли е?  Нашата е от декоративни тухли но изобщо не са бели, по скоро сивички. А часовника е трепач Hug снимай от близо моля
Колкото до довършителните...и моите первази отлежават. Twisted Evil чакат на мъжо да му дойде музата Mr. Green

# 701
*2K* на мен тухлената стена много ми харесва. Peace
 Падам си по такива акценти много Simple Smile

Наистина чудесен акцент! Много ми хареса! Peace  bouquet

# 702
Благодаря момичета Heart Eyes
И ние много се радваме на комина, наистина стана страхотен акцент на помещението Peace
От години му се каним да го облицоваме с камък или да му сложим фототапет с такава визия  Rolling Eyes накрая мъжа ми режи, че случая с тоталния ремонт е идеален повод да махне мазилката до тухла и да видим какво ще е отдолу, че блока е много стар, а и е строен без да се гони особена симетрия  Sick но се оказа ОК
Мислехме да "оглозгаме" още някоя стена, но такава голяма пушилка и прах се вдигна....изхвърлили сме 4-5 чувала с мазилка  #Crazy, та се отказахме  Rolling Eyes и  остана само той
Обаче понеже си е действащ го запечатахме първо с рядка шпакловка с четка 1 2 и после го пръснахме с фасаген и стана бонбон  Grinning

baibibi и ние все сме на етап довършване, дето казва половинката това му било като застраховка срещу подмяна  Joy а особено первазите винаги отлежават якооо така, че не ги мисля, надявам се напролет заедно с вратите да ги довършим  Peace

JuliS обещавам да снимам часовника отблизо

# 703
... а и е строен без да се гони особена симетрия  Sick но се оказа ОК

Отдавна не харесвам изпънати по конец стени и тавани с перфектна текстура и без несъвършенства. Поддържат се трудно, да не кажа невъзможно, при една нормална експлоатация и много бързо придобиват "несъвършен" вид  Mr. Green

# 704
mioki от както живеем тук съвсем свикнах с асиметрията...ама то си е необходимо да е по-равничко поне в някаква степен, че пък иначе всичко се получава още по трудно  #Crazy
Например, за да направим вратата на килера плъзгаща на релса, се наложи да я изкъртим и нивелираме, тъй като касата беше наклонена напред с около 5 см в горния край и съответно стената беше изравнена по нея с огромна бабунка   Sick е голямо къртене и чукане падна, но сега е ОК ....като стане вратата ще се похваля  Wink
А и от 6 врати в къщи, няма 2 еднакво високи и широки...всяка е "неповторима"  Mr. Green всички ни се чудят защо не сме ги подменили с нови, но ние сме се напаснали вече с тях  Grinning така, че въпрос на баланс може би  Peace

Общи условия

Активация на акаунт