Априлки 2013 - тема 11

• 22 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
На някой да му става лошо, все още?
И сутрин и вечер ми е Sick, а трябва да влизам скоро в 5 месец.
Да ви подкарам днес с руската салата. Като пазарувах, купих готова и сега ометох 1/2 кутия. Обикновено в къщи не се купуват майонеза, кетчуп, горчица и т.н. Отделно ММ не харесва готови салати, смята че са направени от некачествени продукти, но нали е командировка Wink, реших да използвам намалението.........иначе кога ще я правя тази руска салата, голяма играчка.

# 586
  • София
И сутрин и вечер ми е Sick, а трябва да влизам скоро в 5 месец.
Да ви подкарам днес с руската салата. Като пазарувах, купих готова и сега ометох 1/2 кутия. Обикновено в къщи не се купуват майонеза, кетчуп, горчица и т.н. Отделно ММ не харесва готови салати, смята че са направени от некачествени продукти, но нали е командировка Wink, реших да използвам намалението.........иначе кога ще я правя тази руска салата, голяма играчка.

Ани,

Ами при мен гаденето отмина с влизането в 4 месец. Сега сутрин като стана и ако не хапна и започна да ям примерно след 2 - 3 часа ми става гадно и започва да ми прилошава, но не всеки път. Може би при теб организма още не може да се пребори с хормоните и затова имаш все още гадене, но ще отмине. Като станеш по добре хапвай колкото се може по бързо.

# 587
Добър ден и от мен. )
След малко потегляме към София за ФМто. ))))

ani27, на мен изобщо не ми е ставало лошо, но моя приятелка до 6тия месец си повръщаше.
А за руска салата, на Лидл руската е супер, аз за 2яденета си изяждам кутия 500гр. )))))

# 588
Проблемът е, че точно като стана и ми е  Sick, за ядене не искам и да помислям/ а съм +5 кг, от какво ги качих, но.....ето сега 3 филия с руска салата започвам/
Обикновено ям плодове за закуска, колкото да не е без хич. Снощи, също не може да се каже, че съм вечеряла, някакви ябълки  ядох и сок от грейпфрут си правих.
Мирама, ти с твоят Лидл Wink, до нас има Била, скоро ще откриват Керфур. Лек пъти успех, да видим кой ще познае пола на твоето бебе.
 Със синковеца не ми е било лошо по време на бременността, но тази мома сега.......

# 589
хахахха ,темата с дюнерите от вчера днес премина в руска салата  Laughing,аз вчера се прибрх с една кутия от фантастико и си я ометох цялата без да се замислям...... Embarassed

# 590
хахахха ,темата с дюнерите от вчера днес премина в руска салата  Laughing,аз вчера се прибрх с една кутия от фантастико и си я ометох цялата без да се замислям...... Embarassed
тя и моята от 500гр, отива към финала....после от къде били кг Rolling Eyes

# 591
  • Sofia, Bulgaria

На мен Simple Smile Само ми е лошо, не повръщам, но пак е гадно. А вече съм преполовила 5-ти месец. Ама явно така ще е. Първия път ми беше лошо само в началото.

Успех и тук на всички с ФМ! Чакаме после отчети  Mr. Green

Ани 27, 3 филии руска салата за закуска нищо ли е?Simple Smile

# 592
ани, просто Лидл ми е под носа, буквално на 2крачки от нас. )))) И все още не съм пробвала целия асортимент. )
Онзи ден се излъгах да взема някакъв нов "пастет" със сьомга и див лук....е няма такава гнус просто...)

Аз много мразя да закусвам, но от преди месец и нещо започнах да хапвам по нещо. Че първо ми падаше яко кръвното, сега с хапчетата гледам да съм хапнала нещо преди да ги пия.
Аз пак се почувствах добре и ги намалих на 2х2 през деня, ще видим до кога. )

# 593
ей гадовееее вчера мм тича за дюнер, днес за руска ли  hahaha ще ми забрани вече да ви чета. честно казано с дюнера повече ме изкушихте, от колкото с руската

# 594

На мен Simple Smile Само ми е лошо, не повръщам, но пак е гадно. А вече съм преполовила 5-ти месец. Ама явно така ще е. Първия път ми беше лошо само в началото.

Успех и тук на всички с ФМ! Чакаме после отчети  Mr. Green

Ани 27, 3 филии руска салата за закуска нищо ли е?Simple Smile
Брум, аз не съм вечеряла, не съм и закусвала. Станала съм в 6.30 и чак сега налетях на руската салата, по всяка вероятност това ще ми остане яденето за деня, после сигурно кисело мляко и плодове ще ям.

# 595
  • София
Ай, момичетааа, не се спряхте, та явно и аз днес ще ям руска салата и дюнер, ама съвсем сериозно! Joy Въпреки че вече имах такива изблици за руска салата преди няколко седмици и си купувах доста.  Blush

# 596
  chef за хапването е по-добре по-често и по-малко, за да не става тежко на стомаха и после гадно  Peace
а ако нещо й се прияде на бременната, по-добре да си хапне малко, отколкото цял ден да го мисли и да си го представя това  Crazy

barbaletka, честито за пола и от мен Simple Smile
Devil Queen, моята дъщеричка се криеше до последно на прегледите, все нямаше 100 процента сигурност за пола, чак до раждането Wink

Sunny, добър ли ти е док, доволна ли си от него? ако не и те притеснява нещо, може да го смениш всъщност, не задължително цялата ЖК да е при него  Thinking
а за 0.29 може да е изчислена грешно сега, няма как да намалее.

hvancheva, и аз не усещам бебо още  Rolling Eyes

Desney Princess, би ли пояснила какво е това допълнително здравно, което поема такива разходи. благодаря предварително.

# 597
еми....аз отивам към фантастико пак то се е видяло......по пътя има дюнер,ще си взема за из път  Joy,не знам докъде ще я докараме така с килограмите,ама после ще го ммислим newsm78

# 598
jos, допълнителното здравно осигуряване е пакет от социални грижи, който осигурява твоят работодател, ако иска и ако е читав.

Тогава той плаща на някой от здравните фондове, и въпросният фонд покрива определени здравни пакети с определени услуги. Аз така преди време се оперирах от притиснат нерв по доп. здравно от Доверие.

Много е хубаво, когато работодателят е решил да се грижи за служителите си и са включени бременните Simple Smile

# 599
Ние имаме допълнително здравно осигуряване, но не включва бременност и раждане  Laughing
Каквото такова, де, пак е по-добре от нищо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт