Априлки 2013 - тема 11

• 22 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, стискайте палци, утре съм на преглед, таткото ще идва с мен, дано разберем пола вече, че нямам търпение, не мога да чакам още 1 месец Simple Smile

хайде, стиснати палци от мен
и да се похвалиш после Simple Smile

# 661
д-р Цанкова в поликлиниката
а ти при кого се записа ?

Ами и аз съм при нея Simple Smile) на ФМ ходи ли ? Аз ходих при Попова но не останах много доволна от нея таткото ни и той се ядоса Simple Smile
[/quote]

не не съм, не смятам да ходя
ти защо не отиде при някой специалист във Варна - тази Попова не е специалист в тази област
незнам, учудвам се  Rolling Eyes

# 662
Здравейте, априлки.

ВРЪЩАМ СЕ ОТ ФМ....  Heart Eyes
Таткото беше с мен.

Вече е повече от сигурно, че чакаме МОМИЧЕНЦЕ.
Всичко й е наред, а и не съм очаквала друго, тръгнах с положителна нагласа.  Heart Eyes

Гледахме я на 2Д, 3Д и 4Д - останах доволна от прегледа (продължи 25 мин.), от доктора (Димитър Марков), от обстановката, от резултатите.

Плацентата ми е разположена на задната стена на матката (на БХС ми казаха, че е предно разположена).

Бебка е с главата надолу.  Laughing

Тежи 334 г.  Blush

Развива си се в седмицата, в която трябва да бъде - 20 г.с.

Срамежлива е, но докторът беше упорит и успя да й снима личицето, спинкаше.  Blush
Кротичка и голяма сладурана.

Имам диск със снимки, клипчета и след малко ще си ги пусна, за да огледам принцесата по-обстойно.  Heart Eyes

Сега остава само да расте, а аз да се грижа за себе си, за да може и тя да е добре.  Heart Eyes

# 663
  • София
Здравейте, априлки.

ВРЪЩАМ СЕ ОТ ФМ....  Heart Eyes
Таткото беше с мен.

Всичко й е наред, а и не съм очаквала друго, тръгнах с положителна нагласа.  Heart Eyes

Гледахме я на 2Д, 3Д и 4Д - останах доволна от прегледа, от доктора (Димитър Марков), от обстановката, от резултатите.

Плацентата ми е разположена на задната стена на матката (на БХС ми казаха, че е предно разположена).

Бебка е с главата надолу.  Laughing

Тежи 334 г.  Blush

Срамежлива е, но докторът беше упорит и успя да й снима личицето, спинкаше.  Blush

Имам диск със снимки, клипчета и след малко ще си ги пусна, за да огледам принцесата по-обстойно.  Heart Eyes

Сега остава само да расте, а аз да се грижа за себе си, за да може и тя да е добре.  Heart Eyes

Чудесноооооооооо Simple Smile Радвам се, че всичко е минало добре и сте разбрали пола и че бебката е добре.

# 664
Бравооооооо супер Маминка23,много се радвам на такива хубави новини  Hug

# 665
Здравейте, априлки.

ВРЪЩАМ СЕ ОТ ФМ....  Heart Eyes
Таткото беше с мен.

Всичко й е наред, а и не съм очаквала друго, тръгнах с положителна нагласа.  Heart Eyes

Гледахме я на 2Д, 3Д и 4Д - останах доволна от прегледа (продължи 25 мин.), от доктора (Димитър Марков), от обстановката, от резултатите.

Бебка е с главата надолу.  Laughing

Тежи 334 г.  Blush

Срамежлива е, но докторът беше упорит и успя да й снима личицето, спинкаше.  Blush

Имам диск със снимки, клипчета и след малко ще си ги пусна, за да огледам принцесата по-обстойно.  Heart Eyes

Сега остава само да расте, а аз да се грижа за себе си, за да може и тя да е добре.  Heart Eyes

браво много се радвам, че всичко е минало добре. честито за мацката  Heart Eyes  Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51

# 666
честито момиченце Simple Smile stork-girl

# 667
Да споделя и аз,днес си записах час за ФМ при д-р Цолова за 27.11.,чакам го с нетърпение  Hug ,само незнам как да стигна до Фемина от Овча купел или от централна гара с градският транспорт ,помощ  ooooh! ?

# 668
  • София
Да споделя и аз,днес си записах час за ФМ при д-р Цолова за 27.11.,чакам го с нетърпение  Hug ,само незнам как да стигна до Фемина от Овча купел или от централна гара с градският транспорт ,помощ  ooooh! ?

От Овча Купел с рейс 11 и слизаш на спирка Сточна гара и от там пеша до фемина.

# 669
Здравейте момичета, да се похваля и тук-току що се върнах от ФМ и идвам на отчет. Всичко с бебчо е наред, развива се много добре и всички органи са в норма. Най-интересното е, че има моят нос.....хахахахах. Пола-на 100% е момче. Риска за синдром на Даун и др.е много нисък. Това е от мен за сега, чакам и останалите момичета с хубави новини.
п.с.. Видях и Ади (aguto) при лекарката и много се радвам, че се засякохме Simple Smile

# 670
Прекрасно е, че тук може да споделяме хубавите моменти!  Heart Eyes

Очакваме ФМ новини от... karityyy, Mirama.  Hug

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 18:35 от maminka23

# 671
denise78
На мен ми казха, че еднократната помощ за студентки, документите трябва да подам в община по район.
Много ме е яд, че социалните са в циганската махала, хич не ми се ходи там.   Rolling Eyes

# 672

Чували ли сте нещо за тази Диди Димова? Толкова ми я прехвалиха с нейната система, че се усъмних....то всяко прехвалено нещо обикновено после те разочарова...
Тази Диди ми я препоръчаха двойка приятели. Като гледам те как си отглеждат тяхното бебе, не е моят тип училище. Нещата, които преподава са : режим на бебето, отделно спане, ранно захранване на 4ти месец, да не се носи и прочие. Ако това ти допада, ще ти допадне училището. Тези мои приятели ми казаха цена за двойка 600 лв, цена за майка в група с други майки (без таткото) 450 лв, информация от миналата година по това време, може да е намалила или увеличила Crazy. Не знам в кой момент се започва, трябва да се обадиш, предполагам.
Аз ще съм от другия тип майки, по-склонни да се опитат да приложат привързаното родителство, затова избрах курса за бременност и раждане и курса за отглеждане на бебе към Естествено. Тяхната цена е по 180 лв за всеки един курс, двата стават 360. Цената е за родител+придружител. Лекциите им са описани в сайта, има възможност да ходиш само на лекции, които те интересуват, без да се запишеш на цял курс, тогава цената на лекция е май 20 лв за родител+придружител. Искам да кажа, че и сам да идеш, пак плащаш цялата цена. Сега приключваме нашия курс и доколкото разбрах, следващата вълна ще е през януари. Като цяло в моята група са много приятни хора, въпреки че аз съм малко темерутеста и не се сближавам лесно Blush Лекторите имат и практически опит в това, което преподават. Има и медицински лица, акушерка и педиатър, които водят по-медицински насочените лекции.

# 673
Като чета подхода на Диди Димова, не е мой човек, и аз съм за привързаното родителство. На мнение съм, че повечето проблеми на болшинството хора се дължат на това, че не им е обръщано достатъчно внимание и не са се чувствали обичани.....Тя, ако знае, че синковецът още спи при нас, на спалнята Sunglassesлошо ще и стане. Не заспива, докато не е гушнат. И това с ранното захранване, що за глупост?
Нямам търпение да с епояви Мирама, да каже пола Laughing

# 674
От началото на бременността съм: +3 кг.  Laughing

Д-р Марков ми каза, че на този етап няма нужда да ходя на третата ФМ, само ако гинеколожката ми каже, че е необходимо - ще трябва да си я направя и нея.

Много се надявам, че преди самото раждане, бебка отново ще е с главата надолу.  Heart Eyes

За пореден път се убеждавам, че след 18 часа става много активна!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт